Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Najina poroka septembra 3.11.2005 13:45:20
|
|
|
|
Nasy
|
Morda se katera še spomne, ko sem pisala, kake težave so s starši, ki želijo veliko poroko. Midva sva kljub visokovihanim nosovom naredila po svoje-bilo nas je 10, vključno z nama Vse se je dobro izteklo, če bi ponovila, bi naredila isto ali pa celo manj.. Ampak še par dni prej je njegova mama še kravžljala najine živčke..skoraj smo se skregali, ker je hotela, da vsaj njena mama pride, se pravi, babica mojega dragega ja kaj pa moji..moj dragi je dvignil glas in se je končalo..potem mu je zabrusila, da je bila pripravljena plačati večerjo za vse, da zdaj pa ne bo..česar je pa nihče ni ne prosil in ne pričakoval... Še bo kravžljanje..sedaj je vse nekam >v rokavicah< ko prideva k njim..imava pa zlati mir, nobenega klicanja, nič..še celo, ko koga povabiš na kafe, ga ni blizu Tako da, punce, nič se ne bojte, naredite tako, da bo vam prav! Slikice bodo tudi, ko spet pridem malo v formo tukaj gor
|
|
RE: Najina poroka septembra 3.11.2005 13:50:05
|
|
|
|
lex
|
Upam, da se bom zgledovala po tebi! in čestitke!
|
|
RE: Najina poroka septembra 3.11.2005 13:52:16
|
|
|
|
total
|
Napjprej čestitke za poroko in se popolnoma strinjam stabo,men je tud lepo če je manjša poroka oz. da povabiš kogar hočeš,tiste ceramonije so mi totalno aut in me čist briga kaj si mislijo ostali,nas to tudi še čaka,pa hiter slikice gor
|
|
|
|
RE: Najina poroka septembra 3.11.2005 13:53:38
|
|
|
|
Marogica
|
Prav sta naredila. Poroka je bila vajina in vidva sta se pač odločila za takšno, kot sta jo imela. Pa še moje čestitke za vajino poroko
|
|
RE: Najina poroka septembra 3.11.2005 14:10:37
|
|
|
|
Dejča
|
Pravilno - naredila sta tako, kot sta hotela. Tega se držita tudi v bodoče - saj sta vidva na prvem mestu in ne tašče, pa mame in celo babice.
|
|
|
|
RE: Najina poroka septembra 7.11.2005 10:39:53
|
|
|
|
tijana
|
bravo vidva. še posebne čestitke tvojemu možu. koliko pa je moških, ki se uprejo svojim mamicam??? vidim, da si dobro izbrala. vsa čast. pa veliko sreče na skupni poti.
|
|
|
|
RE: Najina poroka septembra 14.11.2005 17:02:45
|
|
|
|
Manja77
|
Čestitam, se mi zdi super, da sta se postavila zase. Somo se mi pa zdi čudno, da nista babice povabila. No verjetno tvoj mož ni imel kakšnega ekstra odnosa z njo. Jaz pa si svoje poroke brez babive sploh ne predstavljam. Mi pomeni veliko in mi je vedno stala ob strani.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?