Nasy -> Najina poroka septembra (3.11.2005 13:45:20)
|
Morda se katera še spomne, ko sem pisala, kake težave so s starši, ki želijo veliko poroko. Midva sva kljub visokovihanim nosovom naredila po svoje-bilo nas je 10, vključno z nama[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Vse se je dobro izteklo, če bi ponovila, bi naredila isto ali pa celo manj.. Ampak še par dni prej je njegova mama še kravžljala najine živčke..skoraj smo se skregali, ker je hotela, da vsaj njena mama pride, se pravi, babica mojega dragega[sm=smiley6.gif]ja kaj pa moji..moj dragi je dvignil glas in se je končalo..potem mu je zabrusila, da je bila pripravljena plačati večerjo za vse, da zdaj pa ne bo..česar je pa nihče ni ne prosil in ne pričakoval... Še bo kravžljanje..sedaj je vse nekam >v rokavicah< ko prideva k njim..imava pa zlati mir, nobenega klicanja, nič..še celo, ko koga povabiš na kafe, ga ni blizu[sm=smiley4.gif] Tako da, punce, nič se ne bojte, naredite tako, da bo vam prav! Slikice bodo tudi, ko spet pridem malo v formo tukaj gor[sm=zardeva.gif][sm=wink.gif]
|
|
|
|