|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Najemna pogodba
18.9.2013 19:23:30   
rojena77
Pozdravljene

Prosim za pomoc:

Kam naj se obrnem, ce najemnik ne podpise najemne pogodbe, v stanovanje se je pa ze veselil.
najemno pogodbo naj bi mi poslal po posti, ampak je ni, in tudi nic se placal ni?

Ni treba pisati o moji naivnosti, zanima me le ce kdo ve, kam se lahko obrnem, da poskusim resiti zadevo na lep nacin?

Hvala vsem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Najemna pogodba
23.9.2013 13:57:59   
t5t6
Glede na to, da je že štartalo tako slabo se bojim, da boš imela s takim najemnikom tudi v bodoče probleme. Jaz bi nastopila zelo ostro, če ti v roku dveh dni ne dostavi podpisane pogodbe plus ara in najemnina ga enostavno vrži ven. Sicer pa se najemna pogodba podpiše preden se najemniku preda ključe takrat določiš tudi aro, ki ti jo plača v naprej. Ne vem pa na koga bi se lahko obrnila, mogoče na policijo, če se ne želi izseliti?

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Najemna pogodba
24.9.2013 0:01:26   
Vijoličarka
Kaj si pa napisala v najemni pogodbi? Ali si določila varščino? Ali se najemnina plačuje na začetku meseca za tekoči mesec?

Veliko je odvisno od osebnosti in namenov najemnika, to pa ti najbolje oceniš. Ena varianta je, da mu vročiš pisni poziv, naj ti izroči podpisano pogodbo, plača varščino in tekočo najemnino ali pa naj se takoj izseli. Mogoče ne bi bilo slabo, če bi najela odvetnika, ki bi mu to napisal v obliki odvetniškega pisma?

Tako da, najprej poskusi na lep način, ne more škodovati. V bistvu bi bilo res še najbolje, da se tega najemnika znebiš, ker ni resen. Vseeno se pripravi, da bo mogoče treba zbrati četo nabildanih kolegov.

Morda, če si ti bolj nežne sorte (in se je zato najemnik tudi odločil, da te ne bo jemal resno), naj to stori nekdo, ki je bolj odločen ali pa odvetnik. Slednje te bo sicer nekaj stalo.

Je pač šola za drugič - za vse, za čisto vse je treba imeti pogodbe, papirje, zaupanje je šlo rakom žvižgat. Če ne izročiš ključev, dokler ni podpisana pogodba, plačana varščina in prva najemnina, to ne pomeni, da si slaba oseba, ampak da delaš, kot je treba.

< Sporočilo je popravil Vijoličarka -- 24.9.2013 0:06:20 >


_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




kje visite na RR?
BUŠICA



doma (80%)

v službi (9%)

odvisnik-doma in v službi (11%)


Število vseh glasov: 359

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!