|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Najbrž sem iz lune...
13.3.2010 19:34:08   
cezar
ok...bom kratka.
Jaz delam dopoldne, on dela popoldne-non stop. Običajno pride zvečer, ko otroci že spijo ali pa ravno red tem...  Vse kar mu je "mus" je da zjutraj pelje otroke v vrtec. Potem je frej. Kaj dela dopoldne - ne vem!

Skratka.... pravi, da ob sobotah mora hodit ne "rekreacijo" ker potrebuje čas zase.... ok, pa naj. Ko pa ga vprašam kdaj grem lahko jaz, se odgovor glasi naj ne bom egoist, saj sem bila v preteklem letu 3x vzunaj.

ok...vprašanje:
1. a je moškim res težko doumeti, da ženske tudi potrebujemo čas zase? Da to ko smo v službi ni nša čas?

2. a vam je to normalno?

3. Kaj svetujete?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Najbrž sem iz lune...
13.3.2010 19:38:14   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: cezar
a je moškim res težko doumeti, da ženske tudi potrebujemo čas zase? Da to ko smo v službi ni nša čas?

Na splošno je ta problem očitno zelo razširjen, jaz pa ga na srečo nimam.
2. a vam je to normalno?

Da moški tako razmišlja? Ne. Da ženska potrebuje čas zase? Ja.
3. Kaj svetujete?

Vzemi si čas, ne da bi prej njega prosila za dovoljenje za to. Če ne drugega, se zvečer, ko on pride (npr. v petek), brez besed spakiraj ven in pridi, ko boš pač prišla. Tega očitno še nisi naredila in ko enkrat boš, bo morda dojel, da misliš resno. Ali pa tudi ne. Sporoči.

(odgovor članu cezar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.3.2010 19:48:29   
baguSka
Ko bos dovolj jasna in glasna bo verjetno dojel... dokler se mu bos pustila, pa bo tako kot je. Bodi bolj trdna, mocna in odlocna in tako kot si on vzame cas zase, si ga daj tud ti zase!

(odgovor članu cezar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.3.2010 19:56:09   
end1

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

3. Kaj svetujete?

Vzemi si čas, ne da bi prej njega prosila za dovoljenje za to. Če ne drugega, se zvečer, ko on pride (npr. v petek), brez besed spakiraj ven in pridi, ko boš pač prišla. Tega očitno še nisi naredila in ko enkrat boš, bo morda dojel, da misliš resno. Ali pa tudi ne. Sporoči.

to bo čist Ok, čimprej to stori, pa magari če se greš sam z avtom ven vozit!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.3.2010 20:14:32   
Gina
On te čustveno izsiljuje, ti pa padeš na finto. Delaj tako kot on - briga te, kaj partner reče, naredi po svoje. Saj tako on dela, a ne? In se nič ne sekira, a se ti razburjaš doma al ne. Dejanja poganjajo svet.

Drugače pa tole ni nič, če dela ves čas samo popoldne. Saj en cajt je to ok, na dolgi rok se pa dva človeka takole precej preveč odtujita. In zmanjka tolerance, ker zmanjka lepih trenutkov med njima, ker ni cajta. Tako da fajn bi bilo, če bi začel delat na tem, da ne bo delal ves čas popoldne.

(odgovor članu cezar)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.3.2010 21:52:41   
luan

ok...bom kratka.
Jaz delam dopoldne, on dela popoldne-non stop. Običajno pride zvečer, ko otroci že spijo ali pa ravno red tem...  Vse kar mu je "mus" je da zjutraj pelje otroke v vrtec. Potem je frej. Kaj dela dopoldne - ne vem!

Pri nama je isto, on dela samo popoldne in pride, ko vsi že spimo(beri:enkrat po polnoči), jaz delam načeloma samo dopoldne, razen ko sem dežurna.Pa oba sva vsak drug vikend odsotna in to ne isti vikend, tako da se že za vikende ne vidiva.Dopoldne on prespi, razen če mali ni v vrtcu.Je pa šele drugo leto v vrtcu.Prej ga nisem imela, pa je tudi rekel, da bi raje videl da bi šel, saj rabi dopoldne čas zase.Pa ja deuser posted image .
Skratka.... pravi, da ob sobotah mora hodit ne "rekreacijo" ker potrebuje čas zase.... ok, pa naj. Ko pa ga vprašam kdaj grem lahko jaz, se odgovor glasi naj ne bom egoist, saj sem bila v preteklem letu 3x vzunaj.

Ob sobotah pa ima itak čas zase, saj ima tekmo in po tekmi itak žur.In navadno pride v nedeljo zgodaj zjutraj domov.Jaz pa že eno leto nisem bila zunaj, saj sem bila prej noseča in trenutno na porodniški.

ok...vprašanje:
1. a je moškim res težko doumeti, da ženske tudi potrebujemo čas zase? Da to ko smo v službi ni nša čas?

Ja, mojemu je to težko doumeti.2. a vam je to normalno?

Sem se že tolk navadla, da mi je normalno.3. Kaj svetujete?

Navad se, ker spremenila ga verjetno ne boš.

Midva tako funkcionirava že dvanajst let in se nisva še nič odtujila.Grem pa tudi jaz zvečer drugače ven in pridem zjutraj domov.Čeprav sem nekajkrat šla samo k mojim staršem prespatuser posted image , on je mislu da sem ga bog ve kje žurala.

(odgovor članu cezar)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.3.2010 21:58:23   
špelin@

ok...bom kratka.

ok...vprašanje:

2. a vam je to normalno?

3. Kaj svetujete?

A bejž, no?? Enostavno si omisli neko redno sprostilno dejavnost (pa naj bo to vadba ali pa samo kava&čvek s prijateljico) in takrat pač greš, tako kot on ob sobotah na svojo rekreacijo. Bo že preživel user posted image

(odgovor članu cezar)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.3.2010 22:03:28   
K_a_t_i
Dokler ga boš spraševala pomeni, da nisi odločena, da bi rada šla ven. Ko si boš dejansko želela it ven, se boš zmenila s kolegi in ven tudi šla. Morda malo čuden odgovor, ampak iz tvojega posta berem predvsem, da ti ne paše, da je on zunaj, ne pa tudi, da si ti tega želiš.
Lp

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.3.2010 22:24:33   
zmajaz

IZVIRNO SPOROČILO: luan
ok...bom kratka.
Pri nama je isto, on dela samo popoldne in pride, ko vsi že spimo(beri:enkrat po polnoči), jaz delam načeloma samo dopoldne, razen ko sem dežurna.Pa oba sva vsak drug vikend odsotna in to ne isti vikend, tako da se že za vikende ne vidiva.Dopoldne on prespi, razen če mali ni v vrtcu.Je pa šele drugo leto v vrtcu.Prej ga nisem imela, pa je tudi rekel, da bi raje videl da bi šel, saj rabi dopoldne čas zase.Pa ja deuser posted image .

Ob sobotah pa ima itak čas zase, saj ima tekmo in po tekmi itak žur.In navadno pride v nedeljo zgodaj zjutraj domov.Jaz pa že eno leto nisem bila zunaj, saj sem bila prej noseča in trenutno na porodniški.

ok...vprašanje:

Midva tako funkcionirava že dvanajst let in se nisva še nič odtujila.Grem pa tudi jaz zvečer drugače ven in pridem zjutraj domov.Čeprav sem nekajkrat šla samo k mojim staršem prespatuser posted image , on je mislu da sem ga bog ve kje žurala.

OMG user posted image - a se temu sploh lahko reče skupno življenje? user posted image Jaz nikakor ne bi mogla živeti tako.

Cezar - so ti dale že predhodnice dober nasvet - ne sprašuješ ga, kam greš lahko, ampak ko bož želela iti, ga samo seznaniš, da greš. user posted image S pritoževanjem in sitnarenjem itak ne boš dosegla nič. Ukrepaj in si preprosto vzami čas samo zase.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.3.2010 12:37:10   
ajsek
Jaz vas enih res ne razumem. Kaj imaš sploh za spraševat in prosit, če greš lahko ti tudi ven? Enostavno ga postavi pred dejstvo in pojdi. V primeru, da takrat ne bo prevzel odgovornosti in vsaj poskrbel za otroka, če že nič drugega, pa resno razmisli o prihodnosti.

Sicer imam pa občutek, da to tvoje "sitnarjenje" niti ni posledica želje po žuranju, ampak bolj poskus, da bi njega malo več doma zadržala. Kar čisto razumem, take razmere, kot jih nekatere tu opisujete, so mi nepredstavljive. Kaj v bistvu imate od moža, ki ga cel teden ne vidite, doma pa tudi nič ne naredi?

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
14.3.2010 15:06:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cezar)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
14.3.2010 15:08:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
14.3.2010 16:06:08   
Anonimen

Ni težko, nedoumljivo je user posted image user posted image .

2. a vam je to normalno?
Ja user posted image user posted image .
3. Kaj svetujete?
Go straight in si vzemi, kar ti pripada. Učijo (beri doumemo) dejanja, ne besed.

(odgovor članu cezar)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
14.3.2010 21:46:31   
gita10
Pri nas je tudi bila navada, da sem jaz v službi ali doma. Enostavno nisem imela energije še za kaj drugega in moj gospod mož se je tega kar fajn navadil, da pač on lahko gre jaz pa ne grem  ( pomoč pri tem pa je imela tudi njegova balkanska vzgoja ).
Dokler nisem jaz začela ven bolj redno hodit-seveda ga to nisem vprašala samo naenkrat sem začela. In en petek ne bom nikoli pozabila- gospod pride domov iz službe, da bi se sproblekel, da gre ven. Jaz sem ga na vratih samo pričakala z besedami: o super da si prišel, ker se mi zelo mudi in odšla ven. Sicer ne vem kako dolgo je stal po tistem na vratih in se čudil, ker komentirati od šoka itak ni mogel. Od takrat dalje se lepo  dogovarjava kdo gre kdaj ven. Enostavno je potrebno moške postavit pred dejstvo in ti predlagam, da podobno narediš tudi ti. jaz verjetno, če bi ga vprašala, če lahko grem bi on tudi meni odgovoril, da so njegove obveznosti važnejše in to bi se lahko vleklo celo najino življenje in vse kar bi doživela bi doživela z njim kar pa nočem in tudi ne želim jaz imam svoje življenje v katerem me veseli, da je tudi on ampak ne za vsako ceno.   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.3.2010 8:38:36   
pridna_janja

ok...bom kratka.

ok...vprašanje:

2. a vam je to normalno?

3. Kaj svetujete?

lahko ima drugo malo čudno mi je to,jaz svetujem malo detektiva se delaj in začni malo vohunit

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu cezar)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.3.2010 8:43:05   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

IZVIRNO SPOROČILO: luan
ok...bom kratka.

ok...vprašanje:

OMG user posted image - a se temu sploh lahko reče skupno življenje? user posted image Jaz nikakor ne bi mogla živeti tako.

Cezar - so ti dale že predhodnice dober nasvet - ne sprašuješ ga, kam greš lahko, ampak ko bož želela iti, ga samo seznaniš, da greš. user posted image S pritoževanjem in sitnarenjem itak ne boš dosegla nič. Ukrepaj in si preprosto vzami čas samo zase.

Še OMG z moje strani. Ojoj, kako nekateri živite! Nepredstavljivo. In kaj imate od takega "skupnega" življenja? Kaj imajo otroci od vaju, staršev?

Cezar - ja, si z Lune, ker to dopuščaš.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.3.2010 10:59:54   
roberta
1. pogovori, pogovori, pogovori = taki iskreni, ko si poveš vse (ne obtožuješ, ne zavračaš, ne kriviš, ne prekinjaš in podobno), ko si zaupaš tudi najglobje občutke in misli in želje... le tako se bosta lahko slišala in upoštevala. ker trenutno pa ni pri vama nič od tega. zato si tudi nista v oporo, pomoč, naklonjenost.
2. naj proba mož zamenjati službo, da bo popoldne lahko več z vami.

če se ne bosta kmalu odločila nekaj narest, se bosta, ali:
1. ločila v roku nekaj let
2. živela do konca svoji dni popolnoma odtujena in kot dva tujca, ki sta po nekem čudnem slučaju prišla skupaj, zdaj pa samo še životarita, ker za kaj drugega ne najdeta ne moči, ne časa, ne potrpljena, ne ničesar.

srečno!

(odgovor članu cezar)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.3.2010 11:04:24   
Anonimen
najprej kar bi naredila na tvojem mestu bi bilo to,
da bi enkrat, dvakrat, prišla nenapovedano domov dopolne..
pa bi videla kaj počne.
če ceu teden nima časa dopoudne za rekreacijo....
pa se mora v soboto rekreirat... mal čudn se ti ne zdi??

(odgovor članu roberta)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
15.3.2010 11:43:39   
ALWAYS LARA
nimam teh problemov. ker nič ne sprašujem ampak vstanem in grem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.3.2010 11:54:43   
mate0ja
hahaha. A nadgradim to zadevo. Moj ima fiksno v glavi, da se hodim v službo sproščat. Da je to tisti čas, ki ga imam zase. To sm prejšnji teden dojela, ko sm najavila, da me eno popoldne ne bo doma, ker bom vzela čas zase, za frizerja in šoping. Je odgovoril z naslednjimi besedami: " Jest ne vem, če bom mel čas, kar v službi se zmeni, da boš med delovnim časom zrihtala. "
Ker imam fajn šefe, ki dovolijo, da občasno tudi kako privat stvar uredim med službo si on predstavlja, da bom doma pa vedno na voljo za varstvo, da bo on lahko delal kar si zahoče. So skor  šipe popokale, ker je jakost mojega glasu povzročila take vibracije.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.3.2010 12:02:31   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Ko bos dovolj jasna in glasna bo verjetno dojel...

ni nujno! mojga so na trenutke verjetno ze usesa bolela, pa se zdaj ni NIC dojel. pa sm bla jasna in glasnauser posted image

no, sej nism misnla z besedami... ampak konkretno - z dejanji!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.3.2010 12:23:42   
ajsek

IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja
Je odgovoril z naslednjimi besedami: " Jest ne vem, če bom mel čas, kar v službi se zmeni, da boš med delovnim časom zrihtala. "

user posted image

Zanimivo bi bilo narest obraten eksperiment. Enkrat z angelskim glasom moža obvesti, da bo naslednji teden malo gužva, zato naj prosim svoje neodložljive obveznosti (rekreacijo in podobno) opravi med šihtom.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.3.2010 15:14:08   
tinkatonka

1. a je moškim res težko doumeti, da ženske tudi potrebujemo čas zase? Da to ko smo v službi ni nša čas? Mojemu ni težko doumeti! To bi si moral tudi tvoj razčistiti pri sebi!

2. a vam je to normalno? ne ni mi normalno. 

3. Kaj svetujete? Naj si najde rekracijo v dopoldanskem času, ko je doma, med vikendi pa bodite skupaj! Ti pa si rekreacijo tudi posici med tednom in poskusi urediti ta cas varstvo za otroke. Čez vikend pa dajta kdaj otroka tudi v varstvo in pejta skupaj vidva ven, s prijatelji ali pa sama zganjat romantiko. Morta tudi na vajini vezi graditi.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu cezar)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.