|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naj grema na poroko - kaj vi menite
6.6.2008 10:33:36   
nina166
Z mojim sva povabljena na poroko na katero bi moj šel, meni pa je kar slabo ko se spomnim, da bi mogla it.

Poročil se bo kolega od mojega. Moj pravi, da bi mogla it, ker je njegov kolega, ker se poznata že 20 let, skupaj sta hodila v fitnes itd. Odkar sva midva skupaj (8let) smo šli  skupaj z njima samo enih parkrat na pijačo to pa je tudi vse. Ko sva se preselila v novo stanovanje ni bilo nobenga blizu, ravno tako ko se je rodil najin sin, ga nista prišla niti pogledat (saj ne mislim, da sta pa zdaj to dolžna, ampak vsi drugi ki so res kolegi, so ga prišli pogledat). Tudi po mojem mnenju nekdo ki bi ti naj bil najboljši kolega 20 let pride pogledat dojenčka...moje mnenje.
naslednja stvar zaradi katere me ne vleče na poroko je ta, da mi gre ženini blazno na živce. To pa zato, ker kot po tekočem traku vara svojo bodočo ženo in takih tipov jaz ne prebavljam. Sicer je res to njun problem in če ona to tolerira, ji že paše. Me pa moti, ker v to nagovarja mojega. Pokliče ga samo kadar ga rabi, ali pa kadar se mora pohvalit, da je "podrl eno pičko"...in potem še doda "tako fajno bejbo sem spoznal, a ti jo zrihtam, da jo podereš...pa ne bodi taka prpa no". Nikoli pa ga ne pokliče, da bi mu voščil za rojstni dan ali kaj podobnega...to pa vedno pozabi.
Potem se zatakne pri darilu. Jaz sem rekla, da bi mu dala vrednostni bon v vrednosti 100€, moj pa pravi, da je to premalo, da bo ženin vihal nos. In zato, ker so pri njemu doma blazno bogati in bo dobil sama oh in sploh darila, naj jaz vzamem kredit in mu dam 1000€ za darilo, ker on toliko pričakuje. Če prištejem še obleko ki bi si jo jaz mogla kupit, frizerja imamo en fajn dopust za ta denar. Ko pa sta ona dva prišla prvič k nam (ko je bil sin star skoraj 2 leti prej ga še nista vidla) sta mu prinesla en avto za 5€ in še popolnoma neprimerno njegovi starosti.

V glavnem, moj bi rad šel, ker je to pač njegov dober kolega (če mene vprašaš to sploh ni kolega, ker te pokliče samo ko te rabi), meni pa je že zdaj slabo ko se samo spomnim na to poroko. Poleg vsega tega bodo tam še same finese, poroka bo oh in sploh na zelo visokem nivoju, midva pa boma kot ena bebčka tam med vsemi.

Kaj pa vi mislite? Bi šli na poroko ali ne?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Naj grema na poroko - kaj vi menite
6.6.2008 10:36:48   
suzanamai
Bi, ampak za darilo 100-200€.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.6.2008 10:37:47   
Anonimen
Ja bi šla. Bi se fajn najedla, napila, se smejala zategnjenim finim gostom....
Za darilo bi pa nesla posodo iz dipotauser posted image

(odgovor članu suzanamai)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.6.2008 10:38:40   
SILVA
Jaz ne grem nikamor, če mi ti ne paše, na tako poroko kot jo ti opisuješ sigurno ne bi šla.
Darilo za 100 € je pa čisto solidno in primerno, če pa viha nos, si pa še to ne zasluži.
Jaz ne bi šla, bi jima poslala samo čestitko.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.6.2008 10:38:57   
snake
ne bi šla

življenje je lepo

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.6.2008 10:40:18   
benika
Ma ja, jaz bi šla na požrtijo, če ne drugegauser posted image  Saj ti ni treba ženina gledat, ogleduj si čedne svateuser posted image

Za darilo pa nesi en vrednostni bon nekje vreden 100€. Bo po moje čisto dovolj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.6.2008 10:40:56   
CatJa
midva pa boma kot ena bebčka tam med vsemi.

Bebček je tvoj, da sploh ima takega 'prijatelja'.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.6.2008 10:42:01   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Za darilo bi pa nesla posodo iz dipotauser posted image

user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.6.2008 10:48:41   
majcci
Midva imava podoben primer, samo da se moja prijateljica poroči. Bili sva zelo dobri prijateljici, zdaj pa se zelo poredko vidimo (1-2x na leto) in midva ne vidiva smisla udeležbe na poroki. Vendar bova kljub vsemu šla, zaradi starega prijateljstva, dala bova pa 100€.
Meni ni toliko problem iti na poroko samo, vendar se mi malo brezveze zdi, zakaj sva sploh povabljena, če se sploh ne vidimo, ne slišimo,... Bova že preživela user posted image
Na tvojem mestu bi šla, vendar bi kupila za 100€ ali dala 100€, več ne.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.6.2008 10:51:19   
lelaval
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Za darilo bi pa nesla posodo iz dipota

Jaz isto

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.6.2008 11:00:13   
pokica_
Če bi se že odločila, da bi šla, je za moje pojme 100 € več kot dovolj. Da pa bi vzela kredit, da lahko grem na poroko h kolegu, ki v bistvu sploh ni "kolega" pa niti pod razno. Za poroko vzamem kredit samo v svoje nameneuser posted image , če se sama poročim in ne za druge.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.6.2008 11:07:29   
mojamura
jaz pa v vsej tej zgodbi ne razumem tvojega moža, ki bi rad nesek 1000 €, samo zato, da ker ženin to pričakuje user posted image . če se bosta odločila iti na to poroko, nesita po svojih zmožnostih, ne pa nekega darila ala "nek se vidi razkoš", za katerega boš potem ti morala še mesece in mesece delati.

če bi pa jaz šla na poroko.....hm, kaj pa vem, najbrž ne, bi pa partnerju rekla, da ne bom jezna, če gre sam. če bi me pa prosil naj ga spremljam, pa bi rekla ok, ampak samo takrat, ko bova nesla najinim zmožnostim primerno darilo.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.6.2008 11:15:06   
staši
Kakšna je ta dieta da ti to uspe?

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.6.2008 11:18:33   
nina166
Saj moj ni rekel, da bi nesel 1000€, sem mogoče malo dvoumno napisala, samo je pa res rekel, da če mu nesema 100€ da bo ženin vihal nos. Samo tako sarkastično sem napisala, da mu ne morem dat toliko denarja, ker ga nimam.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.6.2008 11:21:32   
staši
Jaz take prijatelje kar spregledam in nebi šla ,če pa bi moj hotel bi rekla da naj kar gre -sam in tudi darilo naj da iz svojega žepa.Samo jaz vem da moj tega nebi naredil.So mi pa fanj ideje da bi šla se nažrt in napit samo potem se nebi fanj imela in je brez veze.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.6.2008 11:23:51   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: staši

Kakšna je ta dieta da ti to uspe?

poslala sem ti zs, da ne smetimo teme tukaj

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.6.2008 11:25:52   
mojamura
reči ti svojemu, da bosta nesla v svojih zmožnostih....če pa bo ta ''kolega'' vihal nos....in vaju je povabil samo zato, da vidi, kaj bosta prinesla, lahko rečem, da sploh ni kolega v pravem pomenu besede

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.6.2008 11:29:36   
jazzz27
sorry....ampak ne razumem moža, ki lahko tolerira takega "kolega"....sploh pa neseš kar je v vajinih zmožnostih.
Jaz osebno nebi šla na tako poroko.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.6.2008 11:30:34   
jazzz27
aja, pa še to....jaz bi mu najbolj bedno darilo nesla....pa mogoče pol nebi bil več "kolega"user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.6.2008 11:33:09   
Beti S
Ne mu dat vrednostnega bona, ker bo prvo videl znesek 100 €. Če mu pa kupiš kakšno izvirno darilo je lahko tudi manj, sam da izgleda dobro in bogato. Glede na to da so bogati in fini.

Na poroko pa pejta, saj itak ne boš dost govorila z njim, predvidevam da bo veliko ljudi. Se bota vsaj najedla pa naplesala.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.6.2008 11:36:23   
cindy
Po pravici povedano jaz ne bi sla. Moj tudi enega takega "prijatelja."Ki ga poklice takrat ko ga rabi in le on se mora prilagajat njemu vendar moj tega ne vidi. Izgleda da je za moske to prijateljstvo.Ne najde casa za obisk nasega otrocicka, sedaj pa ko je njegova rodila morava midva teci tja. Ma ja to so zame egoisti in ne prijatelji. 

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.6.2008 11:59:50   
srki
Meni je tudi kar malo slabo ratalo, ko sem prebrala, kakšnega "kolega" ima tvoj partner.

Na poroko bi verjetno šla, samo bi mu pa dala vedeti, da jaz zaradi tega, ker so oni fensi šmensi familija, ne bom jemala kredita, 100 eur je čisto dovolj. Če bi pa kaj nos vigahl, bi mu pa omenila avtomobilček za 5 eur.

(odgovor članu cindy)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.6.2008 12:02:15   
Anonimen
Grem samo tja, kjer se dobro počutim.Na poroko ne bi šla, partner pa naj izvoli.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
6.6.2008 12:02:45   
Tanik
bi šla pač k si tvoj to želi. ampak darilo max 100 EUR, nič več, raje manj. tam pa itak nimaš kaj dosti z ženinom, se zabavaš po svoje.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 24
6.6.2008 12:04:29   
Anonimen
Men se zdi pa 100€ preveč. No preveč za tacga prjatla.
Mogoč bi blo fajn da bi valjar bodoči ženi raj kupil. Ga bo očitno rabila po prebranemuser posted image

(odgovor članu Tanik)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......