Anonimen
|
A še?Ja nisem vedela,da lahko več utrinkov napišeš. Ja pa dejmo no.Sem videla,da imate debato o visokih petah.No v mladih letih sem se nosila na zelooo visokih petah in podplatih,takrat so bili moderni,no spet so moderni.Na vrtoglavih visokih petak sem bila spretna,kot,da sem v teniskah.Ampak,kaj,ko se mora vedno enkrat kaj zgodit v opomin,da si na hoduljah. Pouk,ura latinščine,tresem s,ker bom vprašana.Prof me pokliče pred tablo.Jaz vsa elegantna in v škornjih v visokih petah odplavam do katedra. No ne vem,če vse poznate latinščino,naj vam razložim,da je veliko sklanjatev in te imajo končnice,zato so bili plonki napisani z svinćnikom na sivi polički pod tablo.Pa se guncam,na levo,pa na desno,na petah,hudiča ne vidim,pa se nagnem bolj desno,še malo,še malo..........naenkart me ni več. Predstavljajte si,da sedite v klopeh,pred vami nekdo stoji in naenkrat ga več ni.Pa prof,le kako je njemu,ko dobi učenko naenkart pod katedrom se valjat?!! No to so posledice visokih pet.Sedaj sem raje bolj komot obutamv teniske z debelimi podplati,tako,da glih nisem čisto pri tleh.
|