Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
), frizura na paž spredaj fru fru malo manj kot 2 cm izpod čela. Oblečena v rdeče žametne hlače in premajhen rdeč pulover, ter bele nogavice in obute rdeče all starke
. Za povrhu pa sem imela na sliki še "štacuno" odprto

. V glavnem : črne hlače do gležnjev, rjavo rdeče nogavičke -najlonke, črni čevlji s peto ....
brez komentarja
. plane v smeh in nič ne komentira. Jaz mu vsa nervozna in rdeča v obraz naredim šopek do konca. Nič druga nisem uspela več izgovoriti, kot na koncu ceno šopka. Vmes sem seveda tuhtala, zakaj bi bil izhod oz vrata malo nižja
, pa seveda brez modrčka spodaj. No, pa še eden iz poletja. Spet sem kar ornk zaobljena, in poleti mi je mami podarila marelične barve obleko, v stanovanju smo imeli spuščene rolete in je bilo temno,tako, da nisem videla, da se vse čez vidi. Pod obleko sem dala( ker takrat nisem našla drugih) široke spodnje hlače do popka in malo premajhen modrček. Poleg mojega sala se je videlo tudi to grozno spodnje perilo, kar sem ugotovila šele v mestu, ko sem stopila v neki prodajalni pred ogledalo. Polom!!!
, nobenih spodnjih hlač, rdeče najlonke, dres in ruta....Za kozlat!
najbolj naravni so vir80. Glede na mojo sramežljivost in leta si seveda z nikomer drugim nisem upala govoriti o tem. Mama je svetovala
: "da ti ne bi premočil si daj kar dva. Čez dva debela vir80 pa kratke hlače, lahko si mislite kot bi nosila pamperske, da ne govorim kako je vse skupaj zgledalo s kavbojkami
.
, naprej pa še šiške, ki so bile prav tako natopirane.
. Da ne bo pomote to smo oblekle za v šolo.