Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča 20.3.2006 8:41:31
|
|
|
|
soncece24
|
Nadomestilo se plačuje glede na tloris hiše. Kak pa boste to plačevali, se pa moraš s starši zmenit. Mi plačamo vsak pol.
|
|
RE: Nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča 20.3.2006 8:50:33
|
|
|
|
Irena88
|
Zavezanec za plačilo ni nujno tudi lastnik stavbnega zemljišča, ampak le v primeru, da je lastnik hkrati tudi neposredni uporabnik. Po določbah 62. člena zakona o stavbnih zemljiščih (ZSZ/84) so nadomestilo za stavbno zemljišče dolžni plačati taksativno neposredni uporabniki zemljišča ali stavbe ali dela stavbe, in sicer lastnik ali najemnik stanovanja oziroma poslovnega prostora.
|
|
|
|
RE: Nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča 20.3.2006 22:56:41
|
|
|
|
Anonimen
|
No, če smo pa že pri najemnikih, pa še mene zanima (osebno zase)... Sem najemnica stanovanja v bloku. Najemna pogodba je uradno registrirana na Stanovanjskem skladu MOL. Kdo je v mojem primeru zavezanec za plačilo, jaz ali lastnik stanovanja? Jaz sem namreč neposredni uporabnik stanovanja in pripadajočih prostorov, v najemni pogodbi pa tega nismo specificirali.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kako kupite nov avto?Z gotovino. (
36%)
Na kredit. (
39%)
Na lizing. (
20%)
Denar mi posodijo starsi. (
5%)
Število vseh glasov: 9239Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!