Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nadležno radovedna sodelavka 28.11.2005 13:46:52
|
|
|
|
*Neja*
|
Upam, da mi boste znale svetovati, drugače mi bo dvignilo pokrov in bom čist pop*** Imam leto mlajšo sodelavko, ki je tako radovedna, da je že prav nadležna. Ko kaj kopiram, me sprašuje:"Kaj imaš to?" Ker nočem, da se vtika v moje zadeve, ji povem, da pač "kr neki" kopiram. Ko kaj printam, slučajno stoji zraven tiskalnika, mi pobere ven liste in jih pregleda. Mislim... Ko se s kom karkoli pogovarjam (bodisi po telefonu, na hodniku...), me potem pride vprašat, kdo je to bil in "kaj imava". Poleg tega pride v pisarno in če nisem dovolj hitra, mi bulji v ekran od računalnika in pravi:"Ua... ringaraja... a delate na otročku?" PA KAJ TO TEBE BRIGA, MATER!!!!!!!! Počasi dobivam tak občutek, da jo je strah, da znam in zmorem več kot ona in se boji, da ji bom kakšno delo vzela al kaj, ne vem... No, prosim vas, da napišete, kaj ji naj ob njenih izpadih povem nazaj, da ne bo izpadlo preveč nesramno. Saj drugače je v redu punca, ampak ta radovednost me spravlja ob živce. Včasih mi gre prav na jok, no. Pa hvala za vse predloge.
|
|
|
|
RE: Nadležno radovedna sodelavka 28.11.2005 13:56:51
|
|
|
|
CatJa
|
V kakšni službi pa delata? Ima gdč. mogoče slabo vest, ga je kaj posrala, pa zdaj pri tebi špijonira, če veš ti kaj več kot ona, mogoče so jo skrivaj nastavili, da te kontrolira, mogoče je pa preprosto zoprrrrrrna! Pa pošlji jo nekam, kaj se šparaš!
|
|
RE: Nadležno radovedna sodelavka 28.11.2005 13:59:05
|
|
|
|
CatJa
|
Saj drugače je v redu punca, ampak ta radovednost me spravlja ob živce. Pol ji pa to povej. Mogoče te bo celo prebrala, če ve da zahajaš na RR
|
|
RE: Nadležno radovedna sodelavka 28.11.2005 14:18:09
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Neja* Ker nočem, da se vtika v moje zadeve, ji povem, da pač "kr neki" kopiram. Ko kaj printam, slučajno stoji zraven tiskalnika, mi pobere ven liste in jih pregleda. Men se to zdi prej nesramno, kot pa radovedno...obup eni pa so brez takta! Ja nič...lepo ji povej da ti ni do debatiranja osebnih stvari v službi... Kaj pa če bi bla rada tvoja prijateljica in jo zelo zanimaš?? Ampak res kaže na čuden način...
|
|
RE: Nadležno radovedna sodelavka 28.11.2005 15:03:20
|
|
|
|
rija
|
Povej ji, da se ti ob takem pomanjkanju samozavesti, smili.... res zelo smili.
|
|
|
|
RE: Nadležno radovedna sodelavka 28.11.2005 15:05:46
|
|
|
|
Dejča
|
Enkrat ji "kako v fori" reči: "Ti si pa res firbec, vsega na svetu ti pa tudi ni treba vedeti!!!!" Mogoče bo pa pokapirala. Meni gredo tudi takšni ljudje na živce , sploh nimajo meje!!!! Upam, da boš zadevo čim bolj uspešno rešila. Ali pa uberi drugo skrajnost in ji začni vse do potankosti razlagati in to fuuuuuul dolgovezno in natančno z zelo dolgočasnim tonom - mogoče bo pa ratalo - pol pojdi pa še čez pol ure za njo v pisarno in reči: "Kje sem že ostala??" - pa spet ratatatatatatatata ... Ali pa jo ti kar naprej sprašuj: "Kaj je pa to, kaj pa delaš ???" Držim pesti!
|
|
|
|
RE: Nadležno radovedna sodelavka 28.11.2005 15:25:52
|
|
|
|
temboli1
|
Po mojem ni treba da jo pošlješ kar takoj nekam, na grd način. Če sta prijateljici, ji lepo iskreno povej, katere stvari te motijo in sigurno bo spregledala, da to ni v redu, kar dela. Bolje na prijazen način kot grobo, konec koncev boš morala z njo (po vsej verjetnosti) še kdaj sodelovati, ne ? LP
|
|
|
|
RE: Nadležno radovedna sodelavka 28.11.2005 23:12:49
|
|
|
|
Nasy
|
jaz bi si na netu odprla kao sočno erotično stran, pol pa nej sprašuje, kaj maš to
|
|
|
|
RE: Nadležno radovedna sodelavka 29.11.2005 0:49:33
|
|
|
|
KODA
|
A to ženšče nima nobenega drugega bolj pametnega dela,kot da te nadleguje?Nekaj ji naštimaj,kakšen hec, mogoče boš potem imela mir.
|
| Stran: [1] |
Kje živite?Lilitapri starših (
26%)
v lastnem stanovanju (
49%)
v tržno-najemniškem stanovanju (
11%)
v neprofitnem stanovanju (
4%)
drugo (
10%)
Število vseh glasov: 570Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!