*Neja* -> Nadležno radovedna sodelavka (28.11.2005 13:46:52)
|
Upam, da mi boste znale svetovati, drugače mi bo dvignilo pokrov in bom čist pop*** Imam leto mlajšo sodelavko, ki je tako radovedna, da je že prav nadležna. Ko kaj kopiram, me sprašuje:"Kaj imaš to?" Ker nočem, da se vtika v moje zadeve, ji povem, da pač "kr neki" kopiram. Ko kaj printam, slučajno stoji zraven tiskalnika, mi pobere ven liste in jih pregleda. Mislim... Ko se s kom karkoli pogovarjam (bodisi po telefonu, na hodniku...), me potem pride vprašat, kdo je to bil in "kaj imava". Poleg tega pride v pisarno in če nisem dovolj hitra, mi bulji v ekran od računalnika in pravi:"Ua... ringaraja... a delate na otročku?" PA KAJ TO TEBE BRIGA, MATER!!!!!!!! Počasi dobivam tak občutek, da jo je strah, da znam in zmorem več kot ona in se boji, da ji bom kakšno delo vzela al kaj, ne vem... No, prosim vas, da napišete, kaj ji naj ob njenih izpadih povem nazaj, da ne bo izpadlo preveč nesramno. Saj drugače je v redu punca, ampak ta radovednost me spravlja ob živce. Včasih mi gre prav na jok, no. Pa hvala za vse predloge.
|
|
|
|