Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nadev za kanelone - kakšen? 18.1.2008 15:47:00
|
|
|
|
Hans
|
Lahko daš dušeno zelenjavo, lahko skuto, lahko tudi kaj morskega.
|
|
RE: Nadev za kanelone - kakšen? 18.1.2008 17:20:07
|
|
|
|
kaycha
|
piscancja prsa (koscki) v smetanovi omaki pa kisle kumarce not narezane. pa men je se full dobr listi spinace al pa ohrovta+ mleto meso. lahko pa preprazis zelenjavo pa mal piscanca npr. pa nafilas s tem in sirom/smetano
|
|
|
|
RE: Nadev za kanelone - kakšen? 18.1.2008 18:01:22
|
|
|
|
Sulfinija
|
V kaneolone daš lahko različno: -z mletim mesom -z šunko in sirom -z pršutom - morskimi sadeži -rakovi repki -dušene jurčke -dušene šampijone z dušeno zelenjavo -orehove -sirove -z dušenimi jabolki LP
|
|
RE: Nadev za kanelone - kakšen? 18.1.2008 20:00:02
|
|
|
|
gumbek
|
Kje si jih pa dobila v našem koncu jih nikjer nimajo meni se pa tko jejo.
|
|
RE: Nadev za kanelone - kakšen? 19.1.2008 9:48:55
|
|
|
|
beba76
|
V Hipermarketu v MS. Samo se mi zdi, da majo jih tudi bolj poredko, ker sem jih zaj prvič vidla, pa zmerom kupujem vse testenine od Barile.
|
|
|
|
RE: Nadev za kanelone - kakšen? 19.1.2008 9:59:12
|
|
|
|
TIA22
|
Možgane z jajčko?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcuMarjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Zadnje s foruma
o brihtiNaša črtica korakaSe zgodi, da kdaj prav pride, če je imaš malce pre-več. Kako bi glede tega označili sebe? da, sem dovolj brihtna. (
35%)
to je domena mojega partnerja. (
3%)
ravno prav, ne preveč, ne premalo, se pa opazi. (
30%)
ha, zagotovo vem, da ni dedno! (
6%)
ne razumem te ankete. (
22%)
sem lepa. (
5%)
Število vseh glasov: 186Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!