Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Na ultrazvok s partnerjem 22.12.2006 8:18:27
|
|
|
|
CUKRČEK
|
moj ni šel nikoli z menoj......sem imela tako butastega G, da si sploh nisem upala predlagat, da bi mož prišel z menoj. Na srečo mi je med.sestra vsaj slikice POSODILA za domov, da sem mu jih pokazala. Na srečo je šel ta idiot od G v penzijo. In če bom še kdaj imela srečo bit noseča, upam da bo moj šel lahko z menoj.
|
|
RE: Na ultrazvok s partnerjem 22.12.2006 8:19:15
|
|
|
|
Blejka26
|
moj ni nikol mogel iti zraven,čeprav sem si to zelo želela,no pol pa gre le enkrat proti koncu z mano pa mi ginikologinja ni hotela narediti ultrazvoka.ful sem bila razočarana. mislim da gre partner lahko vsakič zraven ko imač ultrazvok
|
|
RE: Na ultrazvok s partnerjem 22.12.2006 8:41:01
|
|
|
|
Liona
|
Moj je šel prvič z mano na UZ v 13t na NS. Prej je bil sicer enkrat z mano pri g. ampak si ga jaz nisem upala peljat zraven na UZ. Najprej sem se mogla sama prepričat, da je o.k. (za mano je že en ss, ker ni bilo plodovih srčnih utripov).
|
|
|
|
RE: Na ultrazvok s partnerjem 22.12.2006 8:48:59
|
|
|
|
pika79
|
Moj je bil z mano od 5t in 4 dni ko smo imeli prvi UZ, je pa vaginalni, ampak nama je to ogromno pomenilo, tudi meni, ker če G pove kakšne dvome, sem jaz to slišala precej huje kot moj dragi, in me je po vsakem UZ potem malo pomiril,..sej ni bilo nič strašnega ampak pri nas se na prvem UZ ni videlo srčka,...tudi na drugem smo ga komaj našli,...je pa sedaj vse ok, in še vedno hodi z mano na vse preglede,...sej mogoče sva malo čudna ampak meni je tako prav všeč,...to je le moje mnjenj,...lp
|
|
|
|
RE: Na ultrazvok s partnerjem 22.12.2006 9:23:10
|
|
|
|
NTS
|
Tudi jaz sem imela en SS, in ko smo izvedeli da sem noseča je bil moj pri čisto vsakem pregledu zraven. G je tudi on spraševal ogromno stvari, medetem ko me je le-ta pregledoval. Mi je pa to resnično dosti pomenilo, pa njemu seveda tudi. Saj sma tako oba videla najino pikico rasti. pa pa
|
|
RE: Na ultrazvok s partnerjem 22.12.2006 9:30:37
|
|
|
|
MarijaPo
|
moj tudi ni bil zraven pri prvem pregledu, kar je bedno, ker je bil en najbolj simpaticnih pregledov - tisti mali pupek v meni je ful migal z rokicami in je bil skrajno srckan (no, zdaj je to moja mala Eva). Na vseh nadaljnjih UZjih je bil pa zraven in je bilo res super. Cist je bil ganjen.
|
|
|
|
RE: Na ultrazvok s partnerjem 22.12.2006 9:40:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj je bil zraven na NS, pa še enkrat potem, enkrat pa mami, ko me je urgentno pripeljala h G. Zaradi službe, pa ker nisem točno vedela kdaj bo spet UZ, pač večkrat ni šel, lahko pa bi šel seveda, na vsak pregled. To je tvoja stvar, če želiš koga zraven ali ne, ti zdravnik ne sme oporekati.
|
|
|
|
RE: Na ultrazvok s partnerjem 22.12.2006 9:44:01
|
|
|
|
emaa
|
Moj je bil zraven, skupaj sva šla na pregled in sem tam vprašala, pa ni bilo problema.
|
|
|
|
RE: Na ultrazvok s partnerjem 22.12.2006 9:48:46
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Moj je šel prvič zraven na nuhalno pa potem pri 20t in še enkrat kasneje. Meni je bilo to zelo všeč, ginekologinja pa tudi nima nič proti.
|
|
|
|
RE: Na ultrazvok s partnerjem 22.12.2006 10:28:54
|
|
|
|
eya
|
Moj je šel z mano na nuhalno svetlino, na morfologijo pa žal ni mogel-pa G ni imela nič proti, tudi sicer sem na pregledih dostikrat videla, da so partnerji hodili zraven.
|
|
RE: Na ultrazvok s partnerjem 22.12.2006 10:41:05
|
|
|
|
Freycha
|
Jaz sem imela zadnjič prvi UZ in je sestra še sama rekla, naj pride notri. Drug teden imam NS in bo seveda tudi zraven. Če le ne bo takrat v službi, bo na vseh UZ-jih. Ne vidim razloga, da bi ti kdo preprečil videti lastnega otroka. Pa je meni čisto vseeno, ali je vaginalni ali pa klasičen UZ. Ta otrok je tako njegov, kot moj... le da ga jaz nosim, ker ga on pač ne more...... Torej ga lahko tudi vidi takrat, ko ga jaz vidim.....
|
|
|
|
RE: Na ultrazvok s partnerjem 22.12.2006 11:28:38
|
|
|
|
X 500
|
Pri meni je bil zraven 4x od 6-ih. Pa še takrat zaradi službe ni ščo. Je bil pa z mano tudi na prvem pregledu (7-8 teden se mi zdi ) čeprav je bil vaginalni. Če je bil zraven ko se je otrok delal, pa če bo zraven pri porodu, nevem zakaj nebi smel biti še na UZ. Sploh ker je to en tak lep dogodek. Je pa mela prijateljica problem, ker ginekologinja ni pustila. Sam jaz bi se skregala s tem babjim. Tako da ne sprašuj ampak kar POVEJ svoji g da bo tvoj s tabo pričel. Pa lepo !
|
|
RE: Na ultrazvok s partnerjem 22.12.2006 11:38:14
|
|
|
|
Ninica
|
Moj je bil zraven pri vsakem UZ-ju, razen prvič ne ko je komaj ginekolog potrdil, da sem sploh noseča. Ginekologu se je to dopadlo, da je bil partner zraven .
|
|
RE: Na ultrazvok s partnerjem 22.12.2006 11:42:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj dragi je bil z mano prvič na NS v 13 tednu, potem pri moji G pri 21t, ko mi je delala morfologijo in še zadnjič, pri 31t, se ga je G spomnila in rekla "O, ste spet prišli pogledat svojega otročička!" Naslednjič imam prvič CTG in bom peljala zraven svojo tamalo (svojo sestro), ker si toooolk želi it videt nečaka, da je žalostna vsakič, ko ji rečem da gre moj dragi zraven! Zdej si pa predstavljite, da peljem svojega dragega, svojo sestro, pa po možnosti še njegovo sestro, mojo mamo in taščo... Kr vsi bi radi šli, ker bo prvi vnukec z obeh strani!
|
|
|
|
RE: Na ultrazvok s partnerjem 22.12.2006 12:04:57
|
|
|
|
petraz
|
Najbolje je, da gre s tabo, takrat ko se že dojenček vidi. Sedaj v 6. tednu, se vidi samo pikica. Moj je bil prvič z mano na UZ, ko sem šla na NS in se je dojenček že lepo videl....
|
|
|
|
RE: Na ultrazvok s partnerjem 22.12.2006 12:12:09
|
|
|
|
TONČI.
|
Šel je z menoj k Pušenjaku v 12 tednu. Zelo priporočam, saj prvič vidiš kako otrok brca. Še posnela sva s fotoaparatom. Drugič v 20 tednu, ko se vse tako lepo vidi. Priporočam oba datuma.
|
|
|
|
RE: Na ultrazvok s partnerjem 22.12.2006 12:38:07
|
|
|
|
PBJ
|
Moj je bil zraven pri prvem Uz (7. teden) in pri morfologiji (23. teden): na morfologiji ga je G lepo vključila, da je sodeloval in ugibal, kateri organček vidi...
|
|
RE: Na ultrazvok s partnerjem 22.12.2006 14:49:01
|
|
|
|
Mesečnica
|
Moj je bil zraven že pri prvem UZ, v 10. tednu (pa čeprav je bil vaginalni). Še dobro, da ima ušesa, ker bi se drugače okoli glave zasmejal . Jaz nisem nič spraševala, sem ga kar pripeljala, pa ni bilo nobenega problema. Potem je bil z mano tudi na NS in bo tudi pri morfologiji . Zadnjič sem imela redni pregled, pa je rekel, da mi bo kar "fouš", če bom tamalega videla na UZ . Tudi jaz ne vidim razloga, zakaj nekateri G ne marajo dodatnega "občinstva"
< Sporočilo je popravil Mesečnica -- 22.12.2006 14:50:28 >
|
|
|
|
RE: Na ultrazvok s partnerjem 22.12.2006 16:04:28
|
|
|
|
lunca2
|
Moj je šel prvič z menoj v 12tednu na NS. Naslednjič bo šel z menoj ko bova imela morfologijo. Drugače pa je moja ginekologinja rekla, da sploh ni ovire, da lahko pride z menoj kadar želiva. Je pa res da imam super ginekolginjo. Tud jaz ne vidim razloga zakaj nebi smeli partnerji zraven, če želijo, saj so tudi njihovi.
< Sporočilo je popravil lunca2 -- 22.12.2006 16:06:09 >
|
|
|
|
RE: Na ultrazvok s partnerjem 23.12.2006 0:04:14
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Moj dragi je bil prvič zraven pri UZ na nuhalni, potem pa še pri morfologiji in 1x proti koncu nosečnosti. Meni je bilo to zelo všeč, njemu pa seveda tud. Sem imela pa zelo prijazno in razumevajočo ginekologijo. Pravzaprav je bila še celo vesela, če je lahko poklicala še mojega noter. Lp
|
|
RE: Na ultrazvok s partnerjem 24.12.2006 3:28:46
|
|
|
|
ronja
|
Moja g. naroča na prvi pregled med 8. in 12. tednom in imaš takrat tudi prvi UZ. MOj lubi je šel zraven in sem na pregledu pred UZ vprašala g., če je lahko zraven. Je rekla, da je UZ (samo prvi, seveda) vaginalen (skozi nožnico, torej) in da če to ne moti mene ali njega, tudi nje ne, pa da ne more garantirat, da bo vse ok, lahko srček ne bije ali pa so dvojčki in da ga ona oživljala ne bo, če bo skup padu. Sem obljubila,d a se bo lepo obanašal, je šla ponj in je bil že prvič z mano. Tako da je lahko, samo moraš sama rečt, g. ti na prvem pregledu tega sama ne bo predlagala. Tudi na NS grejo navadno partnerji zraven, moj je tudi šel in ej bil zelo zadovoljen, hihi Naslednji UZ je morfologija v 20-23 tednu nekje in takrat bo tudi šel zraven. Na ostale preglede pa se mi zdi, da se mu ne bi splačalo, ker nima kaj videt.
|
|
|
|
RE: Na ultrazvok s partnerjem 24.12.2006 7:20:50
|
|
|
|
frufru
|
M in je bil ful R je želel bit na NS in prvem UZ pri 20. tednih zraven, pa ni mogel iti zaradi službe , jebil ful žalosten, na drugem UZ pri 32.tednu je pa bil in je bil tako ganjen, ko ga je zagledal, da so mu prišle solzice na oči. Tako, da naj gre s tabo, je to ena moška vez z otročkom. Na prvega, ga paj nebi vlekla. Pri nas je mene prestrašila, je rekla da ima preveliko glavo (smo imeli zato tudi po enem tednu nuhalno). Sej potem je bilo vseeno v redu, ampak ni lušno.
|
|
|
|
RE: Na ultrazvok s partnerjem 24.12.2006 9:05:49
|
|
|
|
crci06
|
Jaz sem tudi šla na prvi pregled sama in takoj vprašala, kdaj bo lahko očka zraven. Mi je povedala, kdaj bo naredila morfologijo in to je to. Bila sem tudi na NS, kamor očka ni mogel in zato sem se potem odločila it še na 3D UZ v 25-30? tednu enkrat, da je bil še on malo tega veselja deležen. NI mi žal. Naslendjič bi naredila isto. Menim, da očka mora biti poleg - al zato, da je lahko ravno tako vesel in ganjen, kot smo me, al pa, če ni preveč "vpleten", da se lažje vživi v situacijo... Povabi ga, bo zelo vesel, G pa ti ne more odklonit partnerjeve prisotnosti. Edino na pregledih brez UZ (kri, voda, teža, pritisk... je pa brezveze, da bi bil vedno zraven). Kar vprašaj, kdaj naj pride in povej, da BO zraven
|
|
|
|
RE: Na ultrazvok s partnerjem 24.12.2006 11:18:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ninica Moj je bil zraven pri vsakem UZ-ju, razen prvič ne ko je komaj ginekolog potrdil, da sem sploh noseča. Ginekologu se je to dopadlo, da je bil partner zraven . enako. Tudi pri vaginalnem je bil zraven v 11t. In ko je slišal srčeka se je cel stopil
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?