sabri
|
oj, moram priznati, da do sedaj, ko sem prebrala vaše izkušnje, me ni toliko motilo, da moj ni šel z mano na UZ (sem v 24 tednu). Bil je vedno sicer z mano, me peljal, ampak ni bilo nobene blazne želje, da bi šel z mano noter. ne znam si razložiti zakaj, saj je drugače presrečen in vsak dan boža trebušček in se pogovarja z njim, samo pravi, da na UZ ne bi šel, ker mu največ pomeni, da pridem jaz ven in rečem, da je vse OK. si pač mislim, da ni tak tip, ampak pri porodu pa želi biti zdraven, ampak spet zaradi mene, da mi bo pomagal in noče, da bi šla sama skozi to. čeprav mislim, da ima ful odpor do bolnišnic. čeprav sem zdaj malo , ko pa sem prebirala vaše izkušnje in se vam ful vidi, da ste srečne in vam je dosti pomenilo, da je šel dragi z vami. je pa moja prva nosečnost in tudi sama nisem čisto prepričana in ne vem vedno kaj lahko pričakujem od pregleda, saj je moj g bolj redkobeseden. v 21 tednu je naredil UZ ampak sploh nisem vedela, da je to morfologija in mi ni nič kaj povedal, kje je plodovnica, ali kaj je kaj, samo, da je vse v redu. šment no. drugače pa vam vsem želim veliko in zdravih. LP
|