Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Na poooomoč-pralni stroj. 4.1.2005 12:44:21
|
|
|
|
Palčica
|
Najprej Vas lepo pozdravljam.Mogoče moj problem ne sodi sem,a resnično ne vem več na koga-kam naj se obrnem. V čem je problem. Oprano perilo smrdi po vlagi,o prijetnem vonju mehčalca pa ne duha ne sluha. Poizkusila sem že vse mogoče.Dodala veliko ali malo mehčalca,poklicala serviserja,ki pravi,da je vse v redu in naj spremljam dovoljeno gladino vode med pranjem v pralnem stroju.Centrifuga dela normalno,ožema tudi v redu-cunje so enakomerno ožete po vsakem pranju. Ponorevala sem,ko sem po več dni čakala da se posušijo zunaj,rezultat pa je bil enak,jih sušila v stanovanju,kjer so bile suhe v manj kot pol dneva-enako. Pazim,da jih obesim TAKOJ ko so oprane-enako. Problem je v tem,da zaudarjajo že takoj,ko odprem pralni stroj,o mehčalcu pa ne duha ne sluha. Nekaj povsem drugega pa se zgodi,če kos oblačila operem na roke.Perilo diši.O vlagi ne duha ne sluha. Vem,da potrebujem novega serviserja-do tega sem prišla že sama,a kaj ko me vsak tako neumno gleda,ko mu omenim problem,da se mi zdi da vsi mislijo,da ne znam prat,a perem tako kot običajno.Problem se vleče 2 meseca. Je imel kdo podoben problem.Vsaka informacija mi bo pršla prav. Lp, Palčica
|
|
|
|
Na poooomoč-pralni stroj. 4.1.2005 13:14:00
|
|
|
|
ANJA5
|
Men je tako smredelo samo ko sem prvič oprala svoj plašč in potem še posebej bundo - obadva imata podloženo perje in baje so mi rekli, da ta perje tako smrdi, da je neznosno... Zakaj bi ti pa vse cunje smrdele pa res nevem. Po moje je kaj narobe z dotokom vode, vztraji, da ti pridejo pogledat. Veliko sreče. anja
|
|
|
|
Na poooomoč-pralni stroj. 4.1.2005 13:30:24
|
|
|
|
fricka
|
Jaz sem imela isti problem, na koncu pa sem ugotovila da je problem v mehčalcu. Prej smo namreč uporabljali Leonor in silan- nikoli problema. Ob menjavi pa je na roke oprano perilo lepo dišalo, v stroju pa ne. Sem šla zopet na preizkušene mehčalce in problema ni več.
|
|
|
|
Na poooomoč-pralni stroj. 4.1.2005 14:50:23
|
|
|
|
Palčica
|
Punci hvala lepa. Tole sem kopirala na več forumov in izvedela še nekaj zanimivega.Mogoče se bo kdaj našla katera,ki bo imela podoben problem,zato... Nekdo mi je odgovoril,da je problem v vodi,ki se nabira (filter).Sama sem sicer mnenja,da ga čistim dovolj pogosto-ali pač ne,kaj pa vem(po vsakem 2 pranju).Ampak štos je v tem,da se voda očitno nabira še nekje in ne izteče ven. Normalno...takoj sem poklicala serviserja in pravi,da je to možno.Pride pogledat.Madona,upam,da je to to in da bo zdaj končno dišalo pri nas... Tako.Če se bo še kateri mešalo tako kot meni. Lp, Palčica P.S.Fricka-sem pomislila na menjavo mehčalca,a sem menjala res malo-več ali manj perem z istim-Lenor.
|
|
|
|
Na poooomoč-pralni stroj. 4.1.2005 15:45:48
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz sem imela isti problem, razlog pa je bil v kombinaciji praška persil tekoči in mehčalca Silan. zdaj uporabljam dash in Lenor pa ni nobenega problema več. prej pa je perilo zaudarjalo po postanem. lp Lunca
|
|
|
|
Na poooomoč-pralni stroj. 4.1.2005 17:24:51
|
|
|
|
mala Zala
|
Evo, s tem vprašanjem sem se ubadala cca. 3 mesece nazaj. Oblačila so mi tako smrdela, da sem nekaj stvari že skoraj stran zabrisala. Sem o tem pisala tudi na forumu (pobrskaj za odgovore). Ugotovila sem, da je to od kombinacije tekočega Ariela in Lenorja. Zdaj sem prešaltala na Ava oxi in še vedno uporabljam mehčalec Lenor, pa mi perilo zares lepo diši. Je pa tudi res, da zdaj sušim perilo v sušilnem stroju, prej sem ga zunaj. Lep pozdrav!
|
|
|
|
Na poooomoč-pralni stroj. 4.1.2005 18:34:07
|
|
|
|
ZARA
|
jst vedno uporabljam Ariel v prahu in Lenor...nikol nobenega problema...
|
|
|
|
Na poooomoč-pralni stroj. 4.1.2005 18:54:37
|
|
|
|
lorelei
|
OJla! Tudi jaz sem imela enak problem, vlekel se je pol leta, potem pa sva s prijateljico, ki uporablja enak pralni stroj, enak prah in mehčalec ugotovili, da meni mehčalec pobere voda že pred izpiranjem in ga zato na koncu nič ne ostane. Rezultat pa je bil trdo in nedišeče perilo, medtem, ko je bilo njeno mehko... NO in potem sem s pomočjo serviserja ugotovila, da se je v predalčku za mehčalec spodaj zapacala luknjica za iztekanje. KO sem jo odmašila in oprala predalček, je perilo dišalo in vse je bilo ok. Zdaj pa predalček večkrat vzamem iz stroja in ga operem in stroj spet dela. Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?