Palčica -> Na poooomoč-pralni stroj. (4.1.2005 12:44:21)
|
Najprej Vas lepo pozdravljam.Mogoče moj problem ne sodi sem,a resnično ne vem več na koga-kam naj se obrnem. V čem je problem. Oprano perilo smrdi po vlagi,o prijetnem vonju mehčalca pa ne duha ne sluha. Poizkusila sem že vse mogoče.Dodala veliko ali malo mehčalca,poklicala serviserja,ki pravi,da je vse v redu in naj spremljam dovoljeno gladino vode med pranjem v pralnem stroju.Centrifuga dela normalno,ožema tudi v redu-cunje so enakomerno ožete po vsakem pranju. Ponorevala sem,ko sem po več dni čakala da se posušijo zunaj,rezultat pa je bil enak,jih sušila v stanovanju,kjer so bile suhe v manj kot pol dneva-enako. Pazim,da jih obesim TAKOJ ko so oprane-enako. Problem je v tem,da zaudarjajo že takoj,ko odprem pralni stroj,o mehčalcu pa ne duha ne sluha. Nekaj povsem drugega pa se zgodi,če kos oblačila operem na roke.Perilo diši.O vlagi ne duha ne sluha. Vem,da potrebujem novega serviserja-do tega sem prišla že sama,a kaj ko me vsak tako neumno gleda,ko mu omenim problem,da se mi zdi da vsi mislijo,da ne znam prat,a perem tako kot običajno.Problem se vleče 2 meseca. Je imel kdo podoben problem.Vsaka informacija mi bo pršla prav. Lp, Palčica
|
|
|
|