Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Na pomoč - preveč stresa 17.6.2005 0:46:51
|
|
|
|
andrejaz
|
Mogoče pomaga kakšen dolg sprehod v naravi.
|
|
|
|
Na pomoč - preveč stresa 17.6.2005 1:23:02
|
|
|
|
Annny
|
...ali pa kaka organizirana športna dejavnost (npr. aerobika) vsaj 2x tedensko...no, ko boš lahko, seveda:)
|
|
|
|
Na pomoč - preveč stresa 17.6.2005 5:21:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdajle do 2. julija ti bo šlo še bolj na tesno,potem pa bo bolje, boš videla. Ne se sekirat, če ni vse tip top, pojdi prej spat - mater, mi ni jasno, kaj delate ob polnoči še pokonc :zmeden2:, tudi če ne moreš spat, vsaj leži... Imej vsak dan v glavi kakšno majhno stvar, kakšen majhen cilj, do katerega prideš sproti, brez naporov, pa te bo napolnilo z energijo... ko bo otroček, pa verjemi, da ti bo na prvem mestu in se ne boš obremenjevala s takimi "malenkostmi" kot se zdaj. Kratkoročna stvar, ki te bo odvrinila od stresa: vsedta se na prdalico, pridta dol na en pir, da se pofotkamo, nasmejimo...pa bo boljš. ;) Mater, men se pa da navsezgodaj nakladat :ups:
|
|
|
|
Na pomoč - preveč stresa 17.6.2005 7:12:27
|
|
|
|
mammika
|
Probi z kakšno meditacijo.Je pa Al bina napisala tko kot je...ko bo otroček se tudi približno ne boš obremenjevala s takimi stvarmi.. LP :rozica:
|
|
|
|
Na pomoč - preveč stresa 17.6.2005 7:19:37
|
|
|
|
Primoza
|
Poskusi vskladiti psihično dejavnost s fizično. Se pravi, ko imaš zelo veliko psihičnih naporov kot kompenzacijo uporabi večje fizične napore. Potem boš vsaj spala dobro, to je pa potem tudi bistvo regeneracije organizma.
|
|
|
|
Na pomoč - preveč stresa 17.6.2005 7:21:45
|
|
|
|
Primoza
|
Seveda ne velja v primeru če si že noseča. Potem je edini odgovor le zmanjšanje psihičnih naporov. Pa zmerno gibanje na svežem zraku.
|
|
|
|
Na pomoč - preveč stresa 17.6.2005 7:28:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa glavo si oper :)-
|
|
|
|
Na pomoč - preveč stresa 17.6.2005 7:32:45
|
|
|
|
Martina8
|
Priporočam šampon proti prhljaju!:) Joke! Ko bo beba na svetu, ne boš mela časa za druge skrbi.VsaJ PRI nas je blo tko..pa smo spelali..:bravo:
|
|
|
|
Na pomoč - preveč stresa 17.6.2005 8:06:22
|
|
|
|
GoYa
|
Pika, tudi jaz mislim da bo ta stres do poroke, pol bo pa vse dol padlo. Pa hanimun....nazaj boš prišla pa čist sveža in polna nove energije, da boš tudi v službi vse popedenala. Zato pa imam jaz čist eno na izi poroko ;) (čeprav je več povabljenih kot pri tebi). Sam ne kompliciram pa čisto z ničemer :bravo: In tudi nimam kakšnih velikih del z organizacijo. Zaenkrat mi je še vse čist ravno...bomo videli v sredo :)-:)-:)-
|
|
|
|
Na pomoč - preveč stresa 17.6.2005 8:10:04
|
|
|
|
pika74
|
Uuu ste pridni z nasveti :bravo: Hvala. Opažam, da je res pomembno, da tud fizično začnem bolj delat. Včasih sem bila v drugi skrajnosti: sam šport šport šport. Zdaj sem pa v parih letih prešla na skrajnost v psihičnih obremenitvah in mi res manjka šport. Sam še služba-vožnja z avtom-služba... včasih mi sploh ne znese it na en 5min sprehod na dan. V glav pa že trka :zmeden:, da neki ne štima z organizmom. A sm včerej napisala, da moram zjutrej prezgodej vstat. Narobe sm napisala. Zvečer ne morem zaspat in se matram ke do kšnih enih. Zjutrej se pa zbodim pol ure pred budilko :zmeden2: (ob 5.30h). Kriza - neki bo treba narest. Grem še enkrat prebrat vaše odgovore in danes začnem delat na tem, da bo stresa manj. :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Na pomoč - preveč stresa 17.6.2005 8:31:25
|
|
|
|
Primoza
|
Jaz kot "športni obsedenec" vem, da bi težko zdržal psihične napore, ki mi jih ne manjka, če se ne bi ukvarjal s športom. Toliko se poznam in vem, da potem ne glede na vse spim kot medved in se zbudim svež. Če si se ukvarjala s športom, kot praviš intenzivno, se vrni k tem koreninam, ki jih tvoj organizem zdaj očitno "zahteva" nazaj. Sploh je pa to dobra zadeva - fizična in psihična kondicija gresta skupaj z roko v roki - povečaš si storilnost - če ne se počasi zapleteš v začarani krog izčrpanosti. Pa ne se matrat na začetku, lahko stakneš kako poškodbo, delaj tako, da te veseli.
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?