|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na pomoč! Ose...
25.10.2007 13:29:31   
Naty*Taja
Točno tako! Imam celo stanovanje os! Te male zverinice so se očitno naselile na naši strehi nekje nad ladiskim podom - smo v podstrešnem stanovanju. In potem skozi špranjice vdirajo povsod. Do sedaj so samo v kuhinjo, potem v kopalnico zdej so pa še na hodniku in kar je najhuje v otroški sobi!
Kaj hudiča naj naredim. Uporabila sem sicer biokil, sam to je samo začasna rešitev, in glede na to, da še ne bo kmalu mraz, da bi jih stisnilo, sem čisto obupana. Sam še gledam, kje se mi bo katera pripeljala v glavo....user posted image
A se je kdo že soočil s takim problemom. Upam, da bo mož danes odprl ladiski pod, sam me je prav groza, kaj je spodaj. Brez zaščite za čebele ga sploh ne spustim zraven....
Evo približno da si predstavljate - zdejle jih je pod dvma oknoma okrog dvesto...user posted image  user posted image  crknjenih....

MONTIGNAC
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Na pomoč! Ose...
25.10.2007 13:31:11   
Anonimen
U madona, to pa je res že nevarno. Kaj pa kakšen tisti strup, ki je tudi proti mravlam in kao ni nevaren za toplokrvne živali in ljudi? Kam je treba že to poklicat? Hm ...

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.10.2007 13:41:28   
cmokec
http://www.zzv-kr.si/Content.aspx?page_id=53

to je pravi naslov, samo pokliči na oddelek v Celju.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.10.2007 13:42:40   
cmokec
Sama si nebi upala roja os napadat, ker ne veš, kako velika je kolinija, pa kako so napadalne.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.10.2007 13:46:21   
oka
Pri nas imamo čisto enake probleme. Podstrešno stanovanje, polno os. Vsak dan jih pobijem sigurno več kot 10. Zadnjič sem prišla domov in jih je bilo na strešnem oknu 6, na oknu v dnevni sobi 4 in v kuhinji še 4, da o tistih, ki jih je pokončal pes in so me čakale lepo na tleh ne govorim. Pa še popoldan je kar naprej nekaj brenčalo in je mala madam vpila na vsake toliko: "Maamiiii muuuhaaa!" Se mi je tudi že naredilo, da ko sem kuhala, da se mi je naenkrat ena znašla v omaki za makarone. So pa tele ose, ki zaidejo k nam v stanovanje čisto švoh in zblojene. Nekatere pa so tako velike, da sem že mislila, da imamo sršene. Zgleda, da iščejo toploto, in prostor, da bi si zgradile gnezdo.
Naše imajo gnezdo nekje pod streho, do katere pa ni dostopa razen s pomočjo lestve ali pa skozi okno v dnevni sobi pa še to na štriku. Se je naš odločil, da jih bo pošprical zvečer, ko naj ne bi bile več aktivne, samo mene vseeno skrbi, da ne bi bilo kaj narobe. Me pa zanima, če pri nas obstajajo take službe, ki preganjajo to nadlogo.

Neposredna povezava do sporočila: 5
25.10.2007 13:55:29   
cmokec
oka, poglej moj link user posted image

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.10.2007 14:03:06   
Naty*Taja
Oj, Oka, ti si še na dobrem. Deset bi jih jaz tudi ugnala. Jaz pa imam prave masakre tule not! Kot sem rekla - okrog dvesto petdeset v kuhinji, sto v kopalnici.... Ja, pa res ne pretiravam.
Cmokec hvala za informacije. Sem že razmišljala o tehle, pa nisem imela pojma kam se obrnt! Po moje da bo res bolj pametno, kot da mojga zraven spuščam. So pa take od mini do maksi brejih!!! Joj, me je groza.

MONTIGNAC

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.10.2007 14:04:45   
Naty*Taja
Aja, a mogoče veš Cmokec, kaj bi oni v tem primeru naredli? A bodo streho odprli, al ladiski pod dol trgali?

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 8
25.10.2007 14:12:31   
Naty*Taja
Evo, da si boste predstavljali:
Na enem od oken v kuhinji:
user posted image

na drugem:
user posted image

in v kopalnici, kjer z okna popadajo na tla!
user posted image

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 9
25.10.2007 14:40:00   
LoCa
o fak, o fak. tle se ni za igrat. js sem imela sršene. u glavnem, tko kot je cmokec napisala link, lepo pokliči, povej kje je štos. pri nas se sploh ni vedlo kje je gnezdo, pa še pol balkona smo spremenili v notranji prostor, tko da sem se bala da bo treba kaj streho odpirat al gips plate rušit. pa je sam skozi eno luknjico (k jo je baj d vej sršen nrduuser posted image ) pošprical eno zadevo. na srečo je očitno blo to dovolj, če pa ne bi blo pa bi nam po celi steni luknce nrdili pa pošpricali. povej da je nujno in da naj tkoj pridejo ;)

Neposredna povezava do sporočila: 10
25.10.2007 14:41:43   
Naty*Taja
Hoj, sem že pisala...

MONTIGNAC

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.10.2007 14:43:36   
oka
cmokec, hvala za linkuser posted image !!!

naty-taja tole je pa živa grozljivka! Pa sem jaz mislila, da imamo invazijo os!

Neposredna povezava do sporočila: 12
25.10.2007 15:38:24   
Naty*Taja
Ja, mi je zdej on stric povedu, da pride taka strokovna deinsektizacija okrog 200 eurov! Pa me je vprašal, če so to kaka stara stanovanja? Ne, mi imamo komaj ene 8 let staro streho na 20 let stari hiši. To pa ni neka starina, a ne?
So se pač naselile k nam. Bomo vseeno najprej odprli, pa da vidimo kaj se dogaja, če bo pa preveč nevarno, pa počakamo jutri na strice strokovnjake.

MONTIGNAC

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.10.2007 19:55:54   
Anonimen
user posted image

Zgleda nedolžno,ta mala stvarca,ki vam povzroča probleme.Mislim,da bi jaz kar pobegnila,če bi jih bilo toliko.Pa ne,da me je strah os,sam ko jih mate pa toliko.Uf,groza.Čimprej se jih rešite.

In vse dobro vam želim...

Neposredna povezava do sporočila: 14
27.10.2007 8:48:10   
Naty*Taja
Evo, zdej mi pa kuhno razturajo...user posted image . Jih ne najde, pa ne najde in odpirajo lato za lato, te opice so se skrile tja, da noben ne more do njih! 

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.10.2007 9:55:04   
Naty*Taja
Jaz sem pa ful srečna, ker nam je ratal tole uredit! Da vi vidite, kako gnezdo je bilo tole!!
Cmokec hvala za zelo koristen nasvet! Zdej je pa tale kalvarija končana in se poslavljam....

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?