|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na pomoč!
10.12.2004 8:27:20   
MajaM
Predvčerjašnjim sem delala O test, pa se mi je pokazala samo testna črtica, danes zjutraj pa namerim 0,2 st.C več kot druge dni. Fern test (opazovanje sluzi pod mikroskopom) pa še vedno daje negativen rezultat. A mam O, ali je nimam????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Na pomoč!
10.12.2004 12:15:03   
Sisy
jaz pa mislim na O še ni nastopila.....:zmeden2: Testi so vseeno bolj zanesljivi kot merjenje temperature....Tud men ni pa ni pokazal tistih dveh črtic,ko pa se jih najmanj pričakovala (beri:ful kasneje kot predvideno) pa evo njih: :modri: :bravo: torej...ti se kar naprej še pridno testiraj....

ok,to je moje mnenje....

aja :sloncek: pa kr za vsak slučaj,saj previjo da je bolje mal prej,pred O....

(odgovor članu MajaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Na pomoč!
10.12.2004 12:40:19   
MajaM
Ja saj :sloncek: itak vsaj 1x dnevno:) Koliko O testov si pa potem porabila!!?? Kateri O testi pa se ti zdijo najbolj zanesljivi?

(odgovor članu MajaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Na pomoč!
10.12.2004 13:21:15   
MajaM
Ravno naredila O test: :roza:. Se bojim, da je bila O res že včeraj, tako kot je pokazalo tudi merjenje BT. Sicer včeraj sva :sloncek: zvečer in sem celo noč ležala da mi ni steklo ven, predvčerajšnjim pa je bil moj preveč zmatran in nisva. Pred pred včerašnjim in še en dan prej pa :sloncek::sloncek:. A bo dovolj???

(odgovor članu MajaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Na pomoč!
10.12.2004 13:26:33   
baguSka
Ja jst mislma da ja!! Ampak dejta dons še 1x mau :sloncek: - za vsak slučaj! ;)

(odgovor članu MajaM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Na pomoč!
10.12.2004 14:52:28   
Sisy
tko kot je rekla baguska: najbolš je pred O (torej v tvojem primeru včeraj), na dan O (danes), no pa še pol naslednji dan ( za vsak slučaj:)-)....no vsaj tko sem jaz ta mesec naredila....;) in se že dogajajo neke čudne stvari...jajčniki non stop bolijo,bolijo,bolijo tko da upam da je kej ratal :)-

aja-ovilacijske teste lahko kupiš v lekarni ampak so zelo dragi zato jih ponce raj naročte tukaj: www.testsforless.com ... so zelo poceni in jaz sem z njimi zelo zadovoljna!

(odgovor članu MajaM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Na pomoč!
10.12.2004 15:47:03   
MajaM
Za prvo silo jih dobiš v lekarni po enega ali pa v Mulerju (komplet 5). Cena po komadu (998 SIT)je ista, bolj občutljivi si tisti naprodaj v Mulerju. Vendar preveri, če jih je v škatli res 5 in če so priložena tudi slovenska navodila (ker vsebina rada "dobi noge"). Sicer sem pa jaz že pred dnevi za vsak slučaj, če jih bom potrebovala tudi naslednji mesec, naročila combo paket 25 O testov + 5 zanositvenih za cca. 4.500 SIT na www.testsforless.com!.

(odgovor članu MajaM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

previjanje
tinchek1980

Ali vam mož/partner pomaga in previja dojenčka?

da, skoraj vedno (30%)

da, pogosto (35%)

le izjemoma (28%)

nikoli (8%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!