|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na pomoč!
10.12.2004 8:27:20   
MajaM
Predvčerjašnjim sem delala O test, pa se mi je pokazala samo testna črtica, danes zjutraj pa namerim 0,2 st.C več kot druge dni. Fern test (opazovanje sluzi pod mikroskopom) pa še vedno daje negativen rezultat. A mam O, ali je nimam????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Na pomoč!
10.12.2004 12:15:03   
Sisy
jaz pa mislim na O še ni nastopila.....:zmeden2: Testi so vseeno bolj zanesljivi kot merjenje temperature....Tud men ni pa ni pokazal tistih dveh črtic,ko pa se jih najmanj pričakovala (beri:ful kasneje kot predvideno) pa evo njih: :modri: :bravo: torej...ti se kar naprej še pridno testiraj....

ok,to je moje mnenje....

aja :sloncek: pa kr za vsak slučaj,saj previjo da je bolje mal prej,pred O....

(odgovor članu MajaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Na pomoč!
10.12.2004 12:40:19   
MajaM
Ja saj :sloncek: itak vsaj 1x dnevno:) Koliko O testov si pa potem porabila!!?? Kateri O testi pa se ti zdijo najbolj zanesljivi?

(odgovor članu MajaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Na pomoč!
10.12.2004 13:21:15   
MajaM
Ravno naredila O test: :roza:. Se bojim, da je bila O res že včeraj, tako kot je pokazalo tudi merjenje BT. Sicer včeraj sva :sloncek: zvečer in sem celo noč ležala da mi ni steklo ven, predvčerajšnjim pa je bil moj preveč zmatran in nisva. Pred pred včerašnjim in še en dan prej pa :sloncek::sloncek:. A bo dovolj???

(odgovor članu MajaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Na pomoč!
10.12.2004 13:26:33   
baguSka
Ja jst mislma da ja!! Ampak dejta dons še 1x mau :sloncek: - za vsak slučaj! ;)

(odgovor članu MajaM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Na pomoč!
10.12.2004 14:52:28   
Sisy
tko kot je rekla baguska: najbolš je pred O (torej v tvojem primeru včeraj), na dan O (danes), no pa še pol naslednji dan ( za vsak slučaj:)-)....no vsaj tko sem jaz ta mesec naredila....;) in se že dogajajo neke čudne stvari...jajčniki non stop bolijo,bolijo,bolijo tko da upam da je kej ratal :)-

aja-ovilacijske teste lahko kupiš v lekarni ampak so zelo dragi zato jih ponce raj naročte tukaj: www.testsforless.com ... so zelo poceni in jaz sem z njimi zelo zadovoljna!

(odgovor članu MajaM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Na pomoč!
10.12.2004 15:47:03   
MajaM
Za prvo silo jih dobiš v lekarni po enega ali pa v Mulerju (komplet 5). Cena po komadu (998 SIT)je ista, bolj občutljivi si tisti naprodaj v Mulerju. Vendar preveri, če jih je v škatli res 5 in če so priložena tudi slovenska navodila (ker vsebina rada "dobi noge"). Sicer sem pa jaz že pred dnevi za vsak slučaj, če jih bom potrebovala tudi naslednji mesec, naročila combo paket 25 O testov + 5 zanositvenih za cca. 4.500 SIT na www.testsforless.com!.

(odgovor članu MajaM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.