Na pomoč! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

MajaM -> Na pomoč! (10.12.2004 8:27:20)

Predvčerjašnjim sem delala O test, pa se mi je pokazala samo testna črtica, danes zjutraj pa namerim 0,2 st.C več kot druge dni. Fern test (opazovanje sluzi pod mikroskopom) pa še vedno daje negativen rezultat. A mam O, ali je nimam????

Sisy -> Na pomoč! (10.12.2004 12:15:03)

jaz pa mislim na O še ni nastopila.....:zmeden2: Testi so vseeno bolj zanesljivi kot merjenje temperature....Tud men ni pa ni pokazal tistih dveh črtic,ko pa se jih najmanj pričakovala (beri:ful kasneje kot predvideno) pa evo njih: :modri: :bravo: torej...ti se kar naprej še pridno testiraj....

ok,to je moje mnenje....

aja :sloncek: pa kr za vsak slučaj,saj previjo da je bolje mal prej,pred O....

MajaM -> Na pomoč! (10.12.2004 12:40:19)

Ja saj :sloncek: itak vsaj 1x dnevno:) Koliko O testov si pa potem porabila!!?? Kateri O testi pa se ti zdijo najbolj zanesljivi?

MajaM -> Na pomoč! (10.12.2004 13:21:15)

Ravno naredila O test: :roza:. Se bojim, da je bila O res že včeraj, tako kot je pokazalo tudi merjenje BT. Sicer včeraj sva :sloncek: zvečer in sem celo noč ležala da mi ni steklo ven, predvčerajšnjim pa je bil moj preveč zmatran in nisva. Pred pred včerašnjim in še en dan prej pa :sloncek::sloncek:. A bo dovolj???

baguSka -> Na pomoč! (10.12.2004 13:26:33)

Ja jst mislma da ja!! Ampak dejta dons še 1x mau :sloncek: - za vsak slučaj! ;)

Sisy -> Na pomoč! (10.12.2004 14:52:28)

tko kot je rekla baguska: najbolš je pred O (torej v tvojem primeru včeraj), na dan O (danes), no pa še pol naslednji dan ( za vsak slučaj:)-)....no vsaj tko sem jaz ta mesec naredila....;) in se že dogajajo neke čudne stvari...jajčniki non stop bolijo,bolijo,bolijo tko da upam da je kej ratal :)-

aja-ovilacijske teste lahko kupiš v lekarni ampak so zelo dragi zato jih ponce raj naročte tukaj: www.testsforless.com ... so zelo poceni in jaz sem z njimi zelo zadovoljna!

MajaM -> Na pomoč! (10.12.2004 15:47:03)

Za prvo silo jih dobiš v lekarni po enega ali pa v Mulerju (komplet 5). Cena po komadu (998 SIT)je ista, bolj občutljivi si tisti naprodaj v Mulerju. Vendar preveri, če jih je v škatli res 5 in če so priložena tudi slovenska navodila (ker vsebina rada "dobi noge"). Sicer sem pa jaz že pred dnevi za vsak slučaj, če jih bom potrebovala tudi naslednji mesec, naročila combo paket 25 O testov + 5 zanositvenih za cca. 4.500 SIT na www.testsforless.com!.

Stran: [1]