|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na morfologijo s partnerjem
29.1.2009 11:55:22   
Anonimen
Pozdravljene,

na NS svetlini je bil pri mojem pregledu tudi partner, zanima pa me ali je to mogoče tudi na morfologiji in ali ginekologi kaj komplicirajo?

Hvala in lp,

srečkauser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Na morfologijo s partnerjem
29.1.2009 11:57:19   
Lidy
moja ne komplicira in ravno pri morfo je zraven, prej pa raje ne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2009 12:07:04   
tia12
Lahko je partner ob tebi.

Kam pa gres na morfologijo?

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2009 12:19:50   
MTFP
V katerem tednu točno se pa dela morfologija? mene redno naroča na 4 tedne, in naslednji bo ko bom noseča 18 t 3 dni. Ali lahko že takrat pričakujem morfologijo?

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2009 12:31:12   
tia12
Mislim da še ne boš imela morfologije...

Jaz sem jo imela v 22. tednu

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2009 12:37:04   
simonakr
Ponavadi se morfologija dela 20-22 teden, meni osebno jo je nardila malo prej (19 t), ne vem pa če v 18 t to že delajo - najbrž je to odvisno od ginekologa samega.
Glede partnerja mi je pa rekla da je lahko samo na morfologiji zraven, vse ostalo pa ne user posted image . A ti ni nič rekla kdaj bo delal/delala ultrazvok in da lahko partner zraven pride?

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.1.2009 12:56:44   
Goldy
Seveda je lahko zraven, moj vedno zraven na vsakem pregledu (ko mi dela uz in potem, da se še kaj pomenimo). Ne se hecat, zadeve ne bi izpustil ni za živo glavo.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.1.2009 13:01:05   
lino
Kk vam je fajn...moj pa noče na noben pregled zraven in tudi na porod ne. Doma čaka in potem še 1x obdelava vse, kar so mi povedali, ampak moram priznati, da bi včasih pa koj želela, da je kje zraven (npr. morfologija), ker se mi zdi škoda, ko je prikrajšan.

Pa da ne bo pomote, imava že enega otroka in je sicer super očka, sam k zdravnikom ne hodi rad.user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.1.2009 13:12:38   
ajam27
Seveda gre lahko partner zraven na morfologijo. Samo predhodno to G omeni, da bo z željo seznanjen.
Tudi moj partner gre "skoraj" na vsak pregled z menoj. Sprva se je nekaj "mulal", češ da so v čakalnici sama dekleta in da bo zaradi tega on v manjšini..bla, bla, bla. Pa ga nisem nič silila. Sam je prišel do sklepa, da bi bilo pa mogoče res zanimivo videti otročička na UZ sliki. In ko je na naslednjem pregledu videl, da še zdaleč ni edini partner kateri prisostvuje pregledom, se je tudi sam opogumil. Zdaj je pa že samoumevno, da gre z menoj in niti v sanjah nebi hotel izostati.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.1.2009 13:19:48   
poli*
Jaz sem imela morfologijo v 24. tednu. Je šel moj zraven, sam sem morala na enem pregledu prej to povedati, da so rezervirali več časa za naju. In je bilo super, ker mu je vse pokazala in razložila- je bil prav navdušen user posted image .

Lino- seveda je bolj prijetno, če gre dragi s tabo... pa tudi ne bo nič narobe, če ne pojde... važno je, da bo imel potem otroka rad ne glede na vse. Za porod se pa kaj pogovorita... ne ga silit. Vsak k mojga vpraša, kako je bilo na porodu, mu ves navdušen pove, da je blo zakon (in nič hudega zanj user posted image ), pa da pojde naslednjič spet user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.1.2009 15:10:19   
girly
IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Jaz sem imela morfologijo v 24. tednu. Je šel moj zraven, sam sem morala na enem pregledu prej to povedati, da so rezervirali več časa za naju. In je bilo super, ker mu je vse pokazala in razložila- je bil prav navdušen user posted image .

Tudi pri meni je bilo tako user posted image

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.1.2009 15:21:45   
MTFP
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Ponavadi se morfologija dela 20-22 teden, meni osebno jo je nardila malo prej (19 t), ne vem pa če v 18 t to že delajo - najbrž je to odvisno od ginekologa samega.
Glede partnerja mi je pa rekla da je lahko samo na morfologiji zraven, vse ostalo pa ne user posted image . A ti ni nič rekla kdaj bo delal/delala ultrazvok in da lahko partner zraven pride?

Mi na vsakem pregledu naredi ultrazvok, in nič ni rekel, le klasika - čez 4 tedne se vidimo ponovno... . Je bil pa do sedaj moj vedno zraven (ker me pelje) in ga je g tudi videl v čakalnici, pa ni nikoli rekel, če gre zraven. Le na nuhalni sem sama vprašala sestro, če greva oba (nuhalno sem imela isto tam, kjer imam g), pa je rekla, da je to celo zaželjeno.
Moj komaj čaka, da spet vidi dete, ampak na naslednji pregled bom mogla sama, ker ga imam 12.50 in je glih taka ura, da bi mogel dopust vzeti. Pa če bi bila 100% da bo morfologija bi ga zihr vzel, tko ko pa ni rečeno pa verjetno ne.
Upam da mi jo bo delal šele v 22 tednu, ne vem pa pri njemu se mi zdi da je vse prej, na prvi pregled me je naročil v 6 tednu, na nuhalno čisto na začetku 11 (je bilo dete ravno za mm večje, kot mora biti minimalno, da lahko pregled naredi)...

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.1.2009 18:03:05   
nemka
Moj je lahko bil zraven pri vsakem UZ!

Ven ga je moja G poslala samo na koncu morfologije, ko je potem še vaginalno gledala dolžino materničnega vrata(popadke imam že kar veliko jih...). Sej to res ni zanimivo zanj.

Pa tudi na 3D lahko gre z mano, ko bo še enkrat morfologija.

LP Christina

Oprostite za napake... iz Nemčije sem in se še učim Slovenscino! Moj mož je Slovenec! HVALA za razumevanje!

NOSEČA sem... končno... 2.6.09... <3

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.1.2009 18:58:46   
MTFP
Kako to misliš, da imaš že veliko popadkov?

(odgovor članu nemka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.1.2009 10:29:11   
annya
Tudi moj je bil zraven (je šel kr zraven mene not,ne vem zakaj pa ne bi smel it,saj pa je otrokov oče in ima iste pravice kot jaz)!

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.1.2009 12:41:57   
petra81
Morfologija se lahko opravlja od 18 pa do 24 tedna! Najlepše se pa vidi okrog 22 tedna.

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.1.2009 15:38:54   
_sanika
helow.....jaz sem uceraj mela morfologijo (vse super:):)) in je biu moj partner z mano...hodim u brezice in koliko jaz vem je lahko partner vedna zraven...usaj moj je na usakim ultrazvokom bil zraven:)in G. je cist oki se heca se ce je dost priden bil  doma je lahko zraven:)hihiuser posted image user posted image mislim da bi tako moglo biti use povsod saj njega isto zanima kako se razvija in premika.....

priporocam da izrazis svojo zeljo:):)

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.1.2009 19:01:06   
daisyb
jaz bom mela tud pregled naslednji četrtek za morfologijo....pri 19 tednu in treh dneh. prej ne vem, če jo delajo. pregledov pa nimam prav po načrtih, ker me je operacija slepiča vmes presenetila...so me pa v bolnišnici tud ultrazvočno pregledali....tako, da sem še enkrat vmes vidla srčeceuser posted image

daisyb

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.1.2009 19:19:02   
Blueeyes
z mano je bil moj partner... ker žal na NS ni uspel priti, je bil na MF, k se je vse še tok bolj videlo, tok bolj vesel

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 19
31.1.2009 12:06:20   
Čebel@
z mano je bil na NS in na morfi in je bil ves srečen da je šel zraven da je videl najino pupo-je pa res da na morfi nismo več videli obrisa user posted image  ker je že stala na glavici in ni mogla posneti fotke

če ne veš če ti bojo delali morfo,pokliči v ambulanto in prašaj da tvoj ne bo za brezveze jemal dopust,na koncu bo pa samo srčka poslušala.....lepo nosečnost še naprejuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 20
31.1.2009 12:46:48   
sunny24
Z mano je bil na NS, na morfologiji in pol na kontroli rasti v 34t...Sem pa vsakič vprašala G, če je lahko zravn, pa ni blo problema. Na zadnjem UZ se je celo pohecala, da je lahko zravn sam če je res on tata...user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 21
31.1.2009 13:31:27   
Hope2
Moj je bil z mano na prvem UZ, na drugem UZ,  na NS, na morfologiji, na 3D, pol pa še na porodu. Edino kjer sem ga dejansko rabila je bil porod, ostalo je bila njegova želja.

Imela pa sme morfologijo pri 18 tednih in takrat mi je Pušenjak rekel, da v Sloveniji ne delajo tako zgodaj, ker nimajo dovolj dobrih in natančnih naprav in le redki so tako dobri strokovnjaki, ki bi delali morfologijo v sloveniji tako zgodaj. Pri tako zgodnji morfologiji se baje edino srce še ne razvije do tiste mere, ko bi z gotovostjo lahko trdili da je vse ok, zato se priporoča še ena kasnejša morfologija.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.2.2009 10:54:59   
lananai
Jst sem se morala z mojo G zmenit, da bi na M prišel tudi moj partner - da si je ona več časa vzela za naju. Najprej sem imela M v 20. tednu sama, potem pa še v 25. tednu z mojim. Drugič je vse razlagala njemu, tudi na ekran sta gledala onadva.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?