Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Na Krvavec z otroškim vozičkom 12.7.2010 14:43:12
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Če lahko še dodam - kaj pa na Veliki Planini? Tja vsaj takšna gondola vozi, da gre voziček noter. Je gor kakšna pot kjer lahko vozičkaš?
|
|
RE: Na Krvavec z otroškim vozičkom 12.7.2010 15:17:09
|
|
|
|
Pokora
|
Glede na to, da imate enomesečnika, bi jaz na tvojem mestu preverila kako je z višino. Če greš na Krvavec je namreč višinske razlie lahko od 1000-1500 m. Predvidevam namreč, da ne živite nekje visoko. Ko je bil moj sin dojenček, so mi namreč odsvetovali prevelike višinske razlike (višinska bolezen). Mi takrat res nismo pretiravali. Predlagam da malo še v tej smeri pobrskaš.
|
|
|
|
RE: Na Krvavec z otroškim vozičkom 12.7.2010 16:15:56
|
|
|
|
norksi
|
z enomesečnikom pa res ne v gondolo - sprememba pritiska v ušeskih je lahko precej zoprna stvar, gor pa tudi ni veliko sence in sonce na višini je lahko kvečjemu še večji problem in tudi ni veliko sprehajalnih poti za voziček nekaj idej za sprehode tudi take z vozički in s senco boš našla tu http://www.caszadruzino.com/projects
< Sporočilo je popravil norksi -- 12.7.2010 16:20:42 >
|
|
|
|
RE: Na Krvavec z otroškim vozičkom 12.7.2010 16:29:42
|
|
|
|
Kimmi
|
Naš je sicer malo večji (1 leto), vendar tudi iščemo kraje kjer se da z vozičkom in da je hladno. Do sedaj smo "obdelali" Jezersko (veliko sence ni bilo pa ravno hladno), Golte - smo šli z avtom gor, ker gondola letos ne obratuje - hladno je bilo res, samo dokaj nepraktično za voziček, v planu imamo pa še Logarsko dolino (predvidevam, da zna biti tam kar prijetno kar se temperatur tiče), ter okolico kranjske gore.
|
|
|
|
RE: Na Krvavec z otroškim vozičkom 13.7.2010 21:43:41
|
|
|
|
Ana009
|
Vceraj sem gledala en video, kjer je bila predstavljen Logarska dolina, kjer imajo "pravljicni gozd". Se pravi pot v gozdu s hiskami in junaki iz pravljic. na koncu/zacetku pa otrosko igrisce..
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?