Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Naša mularija in pomivanje posode 11.1.2015 4:01:24
|
|
|
|
Hope2
|
nas je 6 let in priznam nisem se se niti spomnila, da bi mu nalozila tako delo. Peremo s pomivalcem, razen nozev in pokrovk. Pospravi pa za sabo, vcasih se sam spomni, vcasih ga je treba spomnit, vcasih midva z mozem pospraviva. Mogoce bi pa ze zacela, ker se zelim resit enga kompleta kroznikov, ki se nikakor nocejo in nocejo razbit
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 11.1.2015 4:22:22 >
|
|
|
|
RE: Naša mularija in pomivanje posode 11.1.2015 8:37:40
|
|
|
|
petea
|
Pri nas je tudi glavni pomivalec pomivalni stroj. Zloziti posodo v stroj in iz njega pa vsi radi pocnejo. Tudi prve lekcije iz rocnega pranja posode so ze opravili, tako da si znajo sami umiti pribor, ce je treba. Kroznikov za razbijat pa nimamo, pravzaprav bi rada dopolnila komplet, ker se nam jih je nekaj ze razbilo in taksnih vec ne prodajajo. Hm, morda pa bi taktika razbijsnja tudi pri nas prisla prav in bi potem sli v izbiranje novih ...
|
|
|
|
RE: Naša mularija in pomivanje posode 11.1.2015 10:04:48
|
|
|
|
RIJA*
|
moj mulo "zna" to od nekje 3 leta naprej samo kaj, ko je sodobna tehnika popolnoma uničila delo mladoletnih pospravi za sabo, kak dan brez problema, kak dan pa je svetovno jamranje....
|
|
|
|
RE: Naša mularija in pomivanje posode 11.1.2015 10:24:34
|
|
|
|
LuLu
|
jaz pa tako rada perem posodo, da je ne pustim nobenemu drugemu prati. Pomivalnega doma le gledam, še nikoli nisem dala prat v njega Ok, mala2 sta že pomivala, ampak, da bo pomito dobro, brez zalepljene ali maščobe na krožniku, pa mi še nista pripravljena. Mogoče sta pa ne želim videt On bo 8, mala 6
|
|
|
|
RE: Naša mularija in pomivanje posode 11.1.2015 11:10:02
|
|
|
|
patrino
|
Pri nas znajo vsi. Obvladajo. Če pa to počnejo je pa druga pesem. Zato smo za te namene sestavili seznam, da je vsak en dan na vrsti,saj kljub pomivalcu še zelo veliko pomivamo na roke. Pa tudi v pomivalca je treba zložit in si vzeti čas. Na splošno s pomivanjem kar gre. Več trenja in hvatanja krivin je pri sesanju prostorov.
|
|
RE: Naša mularija in pomivanje posode 11.1.2015 11:43:23
|
|
|
|
alda
|
pri nas pere posodo pomivalc,razen ta velike lonce, ki jih sama pomijem. Morata pa oba pospravit za sabo mizo, in zložiti iz pomivalnega stvari, ki jih lahko: kozarce, jedilni pribor in krožnike
|
|
[Brisano sporočilo] 11.1.2015 11:51:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?