|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naša muca
25.5.2005 10:58:54   
Maxica
...je danes prvič postala mamica petim krasnim muckom. Sicer nimamo pojma, kam jih bomo dali, saj jih ne morem obdržati, ker imamo doma že pravi živalski vrt (psička, ribice, ogromno ptic, kakšen pajek se tudi najde;)...), ampak smo pa prav veseli vsakega naraščaja.:muca::muca::muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Naša muca
25.5.2005 11:03:53   
baguSka
ojoj :zmeden: nikol ne bom pozabla k sm bla še mau pr nižjih letih, k sm samo okn u kuhni odprla pa je blo 56 mačkov uspodi pa vsi so živčno mjavkal pa mene gledal :(
najbl sovražm tiste k jih kr nekam odpelejo pa pustijo :grrr:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Naša muca
25.5.2005 11:05:20   
Anonimen
Zdaj jo dajte pa sterilizirat.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Naša muca
25.5.2005 11:06:20   
Blink1
He he---6 še ni tolk velika številka:)-

Ziher pa se bodo našli dobri ljudje ki bi jih sprejeli:ups:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Naša muca
25.5.2005 11:09:07   
baguSka
ja wrajt :(

no jst upam :zmeden:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Naša muca
25.5.2005 11:12:55   
Maxica
Ja, saj smo jo nameravali že brž sterilizirati, vendar nam je en veterinar svetoval, da je bolje za muco, da ima vsaj enkrat mladičke-mislim, da zaradi raka na maternici:zmeden:. Jih pa ne bomo kr nekam dali, brez skrbi-smo veeeeliiikiii ljubitelji živali in nam vest ne da, da bi jih kr kam odpeljali in tam pustili. Ne, bognedaj!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Naša muca
25.5.2005 11:15:07   
Anonimen
No fino, hvala bogu! So pa fletni, a ne? Sicer zdaj so najbrž še čisto bogi miceni, ampak že ko se začnejo plazit, so ful fletni. Kaj šele pozneje! To bo veselja.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Naša muca
25.5.2005 11:17:57   
Anonimen
Tako je, ja. Veterinarji priporočajo, da imajo samičke vsaj enkrat mladiče, ker je to dobro za njihovo maternico in tudi za psiho.

Mi smo imeli čudovito labradorko, pri kateri se je izkazalo, da ima hudo displazijo kolkov (D2). Veterinar je takrat rekel, da bi bilo sier bolje, da ne bi imela maldičev, po drugi strani pa da naj jih 1x ima. No potem smo se res tako odločili (pravzaprav se je kar sama, ker sta z našim drugim labradorcem kar sama uštimala :)- ) in povem ti, vse je bilo v redu. Imela sta 10 krasnih kužkov, kolki se ji niso nič poslabšali in doživela je celo 11 let! 11 čudovitih, srečnih let. Aj houp 8)

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Naša muca
25.5.2005 11:50:59   
Anonimen
Zdaj sem šla še enkrat brat, pa nekako nesem zasledila pa bi bilo s kolki te muce kaj narobe.. Hec (mora bit).

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Naša muca
25.5.2005 12:00:06   
Anonimen
Ni ne, mene je mal zaneslo :)-
Hotela sem povedat, da je fajn, da je imela enkrat mladiče. Pa sem mal naokol zastavla :)-

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Naša muca
25.5.2005 12:00:53   
Anonimen
Saj vem, Meta. Samo da je s kolki zdaj vse v redu.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Naša muca
25.5.2005 12:01:49   
Blink1
Ja...pravijo da naj bi imeli mladičke vsaj enkrat...Baje da se samičke tudi bolj umirijo:zmeden2:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Naša muca
25.5.2005 12:02:01   
Anonimen
Ojoj, a zdaj sem ga pa jaz posr...? Če JE živela kužika 11 let, potem zdaj kolki nič več ne služijo svojemu namenu, a ne?

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Naša muca
25.5.2005 12:02:23   
Anonimen
Ja, zdaj so kolki v redu. Sam z Rojo ni. Je že skor eno leto pod rušo :)- No mislim :((

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Naša muca
26.5.2005 2:27:40   
polona2
To je čista neresnica, da morajo imeti mačke ali psičke vsaj 1x mladiče pred sterilizacijo, veterinar, ki vam reče kaj takega je skrajno zastarel in neresen,
sterilizacija je priporočljiva že pri prvih mesecih, a mislite, da je mački fino kotiti do trikrat na leto? Najprej je vse leto breja, potem pa še brez mladičev ostane, ker gredo k novim lastnikom ali pa v žakelj in v Savo.
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:, prosim, zamenjajte veterinarja ali pa drugič vsaj vprašajte za drugo mnenje!!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......