Naša muca (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Maxica -> Naša muca (25.5.2005 10:58:54)

...je danes prvič postala mamica petim krasnim muckom. Sicer nimamo pojma, kam jih bomo dali, saj jih ne morem obdržati, ker imamo doma že pravi živalski vrt (psička, ribice, ogromno ptic, kakšen pajek se tudi najde;)...), ampak smo pa prav veseli vsakega naraščaja.:muca::muca::muca:

baguSka -> Naša muca (25.5.2005 11:03:53)

ojoj :zmeden: nikol ne bom pozabla k sm bla še mau pr nižjih letih, k sm samo okn u kuhni odprla pa je blo 56 mačkov uspodi pa vsi so živčno mjavkal pa mene gledal :(
najbl sovražm tiste k jih kr nekam odpelejo pa pustijo :grrr:

Anonimen -> Naša muca (25.5.2005 11:05:20)

Zdaj jo dajte pa sterilizirat.

Blink1 -> Naša muca (25.5.2005 11:06:20)

He he---6 še ni tolk velika številka:)-

Ziher pa se bodo našli dobri ljudje ki bi jih sprejeli:ups:

baguSka -> Naša muca (25.5.2005 11:09:07)

ja wrajt :(

no jst upam :zmeden:

Maxica -> Naša muca (25.5.2005 11:12:55)

Ja, saj smo jo nameravali že brž sterilizirati, vendar nam je en veterinar svetoval, da je bolje za muco, da ima vsaj enkrat mladičke-mislim, da zaradi raka na maternici:zmeden:. Jih pa ne bomo kr nekam dali, brez skrbi-smo veeeeliiikiii ljubitelji živali in nam vest ne da, da bi jih kr kam odpeljali in tam pustili. Ne, bognedaj!

Anonimen -> Naša muca (25.5.2005 11:15:07)

No fino, hvala bogu! So pa fletni, a ne? Sicer zdaj so najbrž še čisto bogi miceni, ampak že ko se začnejo plazit, so ful fletni. Kaj šele pozneje! To bo veselja.

Anonimen -> Naša muca (25.5.2005 11:17:57)

Tako je, ja. Veterinarji priporočajo, da imajo samičke vsaj enkrat mladiče, ker je to dobro za njihovo maternico in tudi za psiho.

Mi smo imeli čudovito labradorko, pri kateri se je izkazalo, da ima hudo displazijo kolkov (D2). Veterinar je takrat rekel, da bi bilo sier bolje, da ne bi imela maldičev, po drugi strani pa da naj jih 1x ima. No potem smo se res tako odločili (pravzaprav se je kar sama, ker sta z našim drugim labradorcem kar sama uštimala :)- ) in povem ti, vse je bilo v redu. Imela sta 10 krasnih kužkov, kolki se ji niso nič poslabšali in doživela je celo 11 let! 11 čudovitih, srečnih let. Aj houp 8)

Anonimen -> Naša muca (25.5.2005 11:50:59)

Zdaj sem šla še enkrat brat, pa nekako nesem zasledila pa bi bilo s kolki te muce kaj narobe.. Hec (mora bit).

Anonimen -> Naša muca (25.5.2005 12:00:06)

Ni ne, mene je mal zaneslo :)-
Hotela sem povedat, da je fajn, da je imela enkrat mladiče. Pa sem mal naokol zastavla :)-

Anonimen -> Naša muca (25.5.2005 12:00:53)

Saj vem, Meta. Samo da je s kolki zdaj vse v redu.

Blink1 -> Naša muca (25.5.2005 12:01:49)

Ja...pravijo da naj bi imeli mladičke vsaj enkrat...Baje da se samičke tudi bolj umirijo:zmeden2:

Anonimen -> Naša muca (25.5.2005 12:02:01)

Ojoj, a zdaj sem ga pa jaz posr...? Če JE živela kužika 11 let, potem zdaj kolki nič več ne služijo svojemu namenu, a ne?

Anonimen -> Naša muca (25.5.2005 12:02:23)

Ja, zdaj so kolki v redu. Sam z Rojo ni. Je že skor eno leto pod rušo :)- No mislim :((

polona2 -> Naša muca (26.5.2005 2:27:40)

To je čista neresnica, da morajo imeti mačke ali psičke vsaj 1x mladiče pred sterilizacijo, veterinar, ki vam reče kaj takega je skrajno zastarel in neresen,
sterilizacija je priporočljiva že pri prvih mesecih, a mislite, da je mački fino kotiti do trikrat na leto? Najprej je vse leto breja, potem pa še brez mladičev ostane, ker gredo k novim lastnikom ali pa v žakelj in v Savo.
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:, prosim, zamenjajte veterinarja ali pa drugič vsaj vprašajte za drugo mnenje!!!

Stran: [1]