|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NUJNO potrebujem vaš nasvet
3.11.2006 19:45:33   
Anonimen
Joj, joj, joj, prosim, pomagajte mi z nasveti.
Poročena sem dobro leto, s partnerjem sva skupaj 5 let, imava 2 leti starega otroka.
Od začetka je bila to vroča zveza, polna strasti, ljubezni, vendar se je to ohladilo, med nama ni ničesar več.
Dogajale so se razne stvari, njegova dopisovanja z bivšimi, vroči smsi ... s tem mi je zbijal samozavest, postala sem ljubosumna ...
Od poroda dalje pa kot par skoraj ne funkcionirava, sva prijatelja, se pogovarjava veliko, a med nama ni več nobene privlačnosti. Zadnje čase pa so prisotni le še prepiri, vzrojiva zaradi popolnih banalnosti, se glasno prepirava ... Tudi seksava več ne. Že vsaj 2 meseca nisva, če pa že, je pa to na hitro, samo potešitev telesnih potreb. Mene pa to tako boli. Vem, da nim druge, ker je večinoma doma in vem, da nima časa za kaj takega.
Ne vem več, kaj naj storim. Živiva pri njegovih, imava svoje stanovanje, ki sva ga popolnoma renovirala, tudi zunanjost hiše, jaz sem vzela kredit. Zdaj pa tole. Duši me, ker nisem srečna. Vem, da to ni partnerstvo, ki bi mi dajalo varnost, občutek ljubljenosti, zaželenosti.
ravno prej je spet ponorel, ker je malčka dajal spat, ker sem ga opozorila, da mu mora umit zobe. In je ful ponorel in zakričal. Tako ne morem več. Ni prav do malega, do mora prenašati to nastrojenost med nama. 
In ta zadnji izbruh me je tako razjezil, da razmišljam, da bi popokala stvari in se vsaj za en teden preselila k našim. Da si dava čas in da ugotoviva, ali je sploh smiselno nadaljevati ali ne.
Toda skrbita me dve stvari: prva je ta, da naše zelo nerada vmešavam, ker so čudoivti in vem, da se bodo zelo sekirali, če zvejo, da med nama ni vse ok, čeprav mi ne bodo odrekli pomoči. Druga stvari je pa ta, da če grem začasno k našim, se bom morala v službo vozit zelo daleč, na eno stran 100 km.
Kaj naj storim? Vem pa, da noben pogovor ne bo trenutno pomagal, ker jih je bilo že nešteto in nič ne zaleže več. Ne znava več najti poti.

Kaj bi strili na mojem mestu? Prej sem v razburjenosti poklicala mamo in ji rekla, da ji moram povedati nekaj pomembnega, a sem rekla, da jo poklicem kasneje, ko bo več miru. Zdaj pa sem v dvomih, nja ji povem ali ne, naj jo prosim za pomoč?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
3.11.2006 19:55:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: NUJNO potrebujem vaš nasvet
3.11.2006 20:00:50   
Anonimen
Nalin, jaz bi šla le za en teden, ne za vedno, da si dava čas za razmislek. Ne želim se ločiti, rada bi rešila, kar se rešiti da, a trenutno sem zmedena in ne vem, če se splača. Vem, da si morava dati čas in to, da se začasno vrnem k našim, bi bilo najbolje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.11.2006 20:32:07   
sneška_
Draga anonimna  Ne bom preveč pametna in nisem ne vem kakšen ekspert za takšne probleme To zdaj kar ti pišem ti pišem iz svoje izkušnje Imela sem veliko problemov in verjami da sem vse rešila z pogovorom.Bilo je vsega  ampak na koncu je zmagal resen pogovor in kot je zdaj je super skupaj smo  in smo se odločili da bomo skupaj in zaradi sebe in zaradi najine hčerkice oziroma da bi ohranili najino mejčkano družino.
Samo je tukaj pomembno koliko ste pripravljeni da bi ohranili družinico skupaj.
Upam da ti bo uspelo   pa držim ti pesti
Lp

Najdojenček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.11.2006 20:40:08   
Abby
Moja mama je pred 27 leti rekla mojmu fotru to o času za razmislek. Pa je on razmislu v družbi druge babe. In to je blo to, mati ga je nagnala. Pa hvala bogu da ga je. Ker takega očeta, kot je on, si ne zasluži nihče. Sicer pa ti lahko povem, da sem bila vedno čisto zadovoljna, ker nisem imela očeta, sem pa živela v topli in ljubeči družini. Nihče ni kričal na nikogar, nobene napetosti ni bilo. Že so bila tudi nesoglasja, ampak smo vse lepo rešili in nam je bilo vedno lepo. Zdaj mi je pa strašno hudo, ko sem poročena in morata moja uboga otročka poslušati prepire med nama z možem in je sploh cela štala. Najboljše je biti sam.
Reči hočem, za otroka je gotovo boljše, da je sam z materjo, kot pa z obema staršema, ki se nimata več rada.

MAJA 8.4.2002
FILIP 4.3.2005

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.11.2006 20:51:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Dogajale so se razne stvari, njegova dopisovanja z bivšimi, vroči smsi
Zadnje čase pa so prisotni le še prepiri, vzrojiva zaradi popolnih banalnosti, se glasno prepirava ...
Tudi seksava več ne.
Živiva pri njegovih, imava svoje stanovanje, ki sva ga popolnoma renovirala, tudi zunanjost hiše, jaz sem vzela kredit.
Duši me, ker nisem srečna. Vem, da to ni partnerstvo, ki bi mi dajalo varnost, občutek ljubljenosti, zaželenosti.
Ni prav do malega, do mora prenašati to nastrojenost med nama. 

Toda skrbita me dve stvari: prva je ta, da naše zelo nerada vmešavam, ker so čudoivti in vem, da se bodo zelo sekirali, če zvejo, da med nama ni vse ok, čeprav mi ne bodo odrekli pomoči. Druga stvari je pa ta, da če grem začasno k našim, se bom morala v službo vozit zelo daleč, na eno stran 100 km.

Kaj te NAJBOLJ skrbi? Odnos in stvari, ki se dogajajo med vama?
Ali dejstvo, da bi morala k staršem in se voziti v službo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.11.2006 21:04:08   
Gina
Nimam pojma, kaj naj ti svetujem. Vse je odvisno le od tega, koliko še čutita en do drugega. Kot bi rekel Tjazy, če mu pogledaš v učke, pa vidiš not ljubezen, potem se da vse poštimat, če pa tega ni, potem je pa žalost. Tako vidiš, obe varianti sta možni.

Samo še nekaj, daleč najhujše obdobje je za prenekatere mlade pare, ko imajo zelo majhne otroke. Ko so otroci čez 2 leti stari, življenje postane znosnejše in niso več toliko obremenjeni in napeti in končno najdejo čas zase in en za drugega. Mogoče ima pa to kaj veze, ker imata malega otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.11.2006 21:11:58   
Anonimen
Če misliš, da bo en teden dovolj da se nekam pride...user posted image

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
3.11.2006 21:14:55   
Anonimen
Ja, še vedno ga imam rada, zato bi se tudi želela potruditi.

In v tem času sem se odločila, da z malčkom ne greva nikamor, ker sva tukaj doma. In ne želim naših obremenjevati s težavami. Vem, da se imava v sebi še vedno rada in srčno upam, da bova sčasoma uspela prebroditi to krizo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
4.11.2006 8:09:13   
mala zirafa
Preostane vama psihoterapevt za pare al kako se mu že reče ali pa da ga odpišeš.Kaj ti več pomeni nova hiša ali osebna sreča.Posledično pa tudi otrok trpi na žalost, mogoče se še ne zavedaš.
Jaz bi ga na tvojem mestu PUSTILA!Očitno ni dovolj zrel za otroka.Kako je s krediti, pa se pozanimaj.Toalži se stem da nisi edini primer.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.11.2006 14:12:59   
kapica
Si napisala da ga imas se vedno rada in da ves da je ljubezen obojestranska. zato ne kar pusti vsega in idi, to je najlazje. Potem bos imela noveg partnerja in cez nekaj casa bo isto in bo spet problem.
Tudi starsev s tem ne obrmenjevat, bosta sama resila.
Ce pravis da se ne moreta trenutno pogovarjati, se ne, pustita si se malo casa, samo da ne bo slo predalec. Ampak moreta se potrudit. Tudi ce ti trenutno ni do njega, se prisili, zrihtaj se in ga s cim preseneti. dajta otrocka nekam v varstvo in si vzemita cas drug za drugega. Pa vem da je tezko, ampak ce ne bo nekdo storil prvega koraka, bo izgubljeno. 
Ce bos recimo cez pol leta videla, da je se vedno isto in da ne gre, potem pa res gresta narazen. Ampak sigurno se splaca se enkrat potruditi in najti sreco.
Vsak ima krizo, pa ne samo enkrat, temvec veckrat, vazno je da se iz tega pobereta in gresta naprej.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.