Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NS v Velenju-Mohorko ali Levak? 10.1.2012 19:30:31
|
|
|
|
stračatela
|
jaz ti lahko pevem samo za dr. mohorko,ker sem bila pri njej in sem bla zadovoljna
|
|
|
|
RE: NS v Velenju-Mohorko ali Levak? 10.1.2012 20:49:00
|
|
|
|
m_o_i
|
levakova vec kot eno uro(potrpezljivo je gospodica rukala, da je premaknu rokico z obrazka) sva bila noter, dobila dvd, placala (mislim, da) 70€
|
|
RE: NS v Velenju-Mohorko ali Levak? 19.1.2012 12:48:54
|
|
|
|
egleria
|
jaz sem bila prvič pri mohorkotovi pa je trajalo sam 20min ali še manj, bolj malo povedala, nič cd-ja..sem tudi drugače njena pacientka in nisem glih zadovoljna..
|
|
|
|
RE: NS v Velenju-Mohorko ali Levak? 21.1.2012 10:22:43
|
|
|
|
bUbAmAmA
|
pozdravček! Zanimiva tema, sem namreč "prišlek" v Velenje, ginekologinjo in osebno zdravnico imam še vedno v Litiji, odkoder prihajam, ampak bom proti koncu nosečnosti, tam ene 7 mesec se bom mogla premestit in tu poiskat G in OZ, bo teško se vozit 70km u eno smer z bušijem, pa še kasneje so pogostejši obiski, kolikor sem seznanjena.... Veliko sem čulo lepega o Levakovi, Mohorkovo pa ima moja kolegica in ni kaj preveč zadovoljna, no sicer ima "vsak malar svoje oči", vrjetno se bom odločila za Levakovo....kaj pa osebna zdravnica, katero imate oz. predlagate ? sem 20tednov.... Pozdravček
|
|
|
|
RE: NS v Velenju-Mohorko ali Levak? 21.1.2012 14:29:13
|
|
|
|
tulpek
|
Če se bom js kdaj prestavila v Velenje, bom šla h Korani Kuštrin. Je na novo, včasih je delala v laškem in nadomeščala mojega G, ko je bil na dopustu.
|
|
|
|
RE: NS v Velenju-Mohorko ali Levak? 3.2.2012 12:56:28
|
|
|
|
Arya
|
IZVIRNO SPOROČILO: bUbAmAmA pozdravček! Zanimiva tema, sem namreč "prišlek" v Velenje, ginekologinjo in osebno zdravnico imam še vedno v Litiji, odkoder prihajam, ampak bom proti koncu nosečnosti, tam ene 7 mesec se bom mogla premestit in tu poiskat G in OZ, bo teško se vozit 70km u eno smer z bušijem, pa še kasneje so pogostejši obiski, kolikor sem seznanjena.... Veliko sem čulo lepega o Levakovi, Mohorkovo pa ima moja kolegica in ni kaj preveč zadovoljna, no sicer ima "vsak malar svoje oči", vrjetno se bom odločila za Levakovo....kaj pa osebna zdravnica, katero imate oz. predlagate ? sem 20tednov.... Pozdravček Predlagam Levakovo, z Mohorkotovo že marsikatera ni bila zadovoljna, so bile tudi teme o njej na krajevnem forumu in mariskatera je imela veliko čez njo. Levakova pa nevem ali še sprejema pacientke, kolikor vem je kar polna, vprašaj Drugače pa je tudi tista G, ki jo je predlagala tulpek vredu. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?