NS v Velenju-Mohorko ali Levak? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> NS v Velenju-Mohorko ali Levak? (10.1.2012 14:08:08)

odločila sem se, da bom šla na nuhalno v velenje zaradi bližine, pa me zanima, kakšne izkušnje imate kaj z dr. Mohorko in dr. Levak? katero mi bolj priporočate? rada bi se pravilno odločila, da bo tudi pregled tako kot mora biti. hvala za vse izkušnje.

lp

stračatela -> RE: NS v Velenju-Mohorko ali Levak? (10.1.2012 19:30:31)

jaz ti lahko pevem samo za dr. mohorko,ker sem bila pri njej in sem bla zadovoljna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

tulpek -> RE: NS v Velenju-Mohorko ali Levak? (10.1.2012 20:23:19)

Če slučajno nisi videla: http://www.ringaraja.net/forum/Nuhalna_svetlina_okolica_Celja/m_5857531/tm.htm

m_o_i -> RE: NS v Velenju-Mohorko ali Levak? (10.1.2012 20:49:00)

levakova [sm=smiley1.gif]
vec kot eno uro(potrpezljivo je gospodica rukala, da je premaknu rokico z obrazka) sva bila noter, dobila dvd, placala (mislim, da) 70€

egleria -> RE: NS v Velenju-Mohorko ali Levak? (19.1.2012 12:48:54)

jaz sem bila prvič pri mohorkotovi pa je trajalo sam 20min ali še manj, bolj malo povedala, nič cd-ja..sem tudi drugače njena pacientka in nisem glih zadovoljna..

bUbAmAmA -> RE: NS v Velenju-Mohorko ali Levak? (21.1.2012 10:22:43)

pozdravček! Zanimiva tema, sem namreč "prišlek" v Velenje, ginekologinjo in osebno zdravnico imam še vedno v Litiji, odkoder prihajam, ampak bom proti koncu nosečnosti, tam ene 7 mesec se bom mogla premestit in tu poiskat G in OZ, bo teško se vozit 70km u eno smer z bušijem, pa še kasneje so pogostejši obiski, kolikor sem seznanjena.... Veliko sem čulo lepega o Levakovi, Mohorkovo pa ima moja kolegica in ni kaj preveč zadovoljna, no sicer ima "vsak malar svoje oči", vrjetno se bom odločila za Levakovo....kaj pa osebna zdravnica, katero imate oz. predlagate ? [sm=nosecka.gif] sem 20tednov.... Pozdravček [sm=smiley1.gif]

tulpek -> RE: NS v Velenju-Mohorko ali Levak? (21.1.2012 14:29:13)

Če se bom js kdaj prestavila v Velenje, bom šla h Korani Kuštrin. Je na novo, včasih je delala v laškem in nadomeščala mojega G, ko je bil na dopustu. 

Arya -> RE: NS v Velenju-Mohorko ali Levak? (3.2.2012 12:56:28)

IZVIRNO SPOROČILO: bUbAmAmA

pozdravček! Zanimiva tema, sem namreč "prišlek" v Velenje, ginekologinjo in osebno zdravnico imam še vedno v Litiji, odkoder prihajam, ampak bom proti koncu nosečnosti, tam ene 7 mesec se bom mogla premestit in tu poiskat G in OZ, bo teško se vozit 70km u eno smer z bušijem, pa še kasneje so pogostejši obiski, kolikor sem seznanjena.... Veliko sem čulo lepega o Levakovi, Mohorkovo pa ima moja kolegica in ni kaj preveč zadovoljna, no sicer ima "vsak malar svoje oči", vrjetno se bom odločila za Levakovo....kaj pa osebna zdravnica, katero imate oz. predlagate ? [sm=nosecka.gif] sem 20tednov.... Pozdravček [sm=smiley1.gif]

Predlagam Levakovo, z Mohorkotovo že marsikatera ni bila zadovoljna, so bile tudi teme o njej na krajevnem forumu in mariskatera je imela veliko čez njo. Levakova pa nevem ali še sprejema pacientke, kolikor vem je kar polna, vprašaj [sm=smiley1.gif]

Drugače pa je tudi tista G, ki jo je predlagala tulpek vredu.

LP

Stran: [1]