|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS v MB
20.4.2006 7:06:58   
Lana_s
Sem brskala z iskalnikom po starih postih, po internetu in še zdaj ne vem kje se lahko naročim za nuhalno v Mariboru. Kam ste ostale šle? Ima še katera telefonsko?

Hvala in lep danuser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NS v MB
20.4.2006 9:10:36   
Teni_
Zgoraj imaš napisane telefonske št. Poglej pod opozarjamo.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.4.2006 9:42:24   
Lana_s
Aha, hvala.
Samo tel. pa ni zraven za Mariboruser posted image  Kateri pa je vredu? Kaj naj kar v porodnišnico pokličem in me bodo tam vezali ali kako?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.4.2006 10:01:16   
MINEJA
Jaz imam danes NS pri dr. Vajngerlu v ZD Adolfa Drolca na Vošnjakovi. naj povem, da on ima licenco!

Mineja

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.4.2006 13:04:21   
MegiT
Jaz sem tudi bila pri dr. Vajngerlu v Vošnjakovi, seveda ima licenco, je prijazen, preprost in si vzame čas. Jaz sem bila zadovoljna. Njegove direktne telefonske št. žal nimam več, lahko pa pokličeš na splošno št. od ZD- ja 2286 200, pa te bodo prevezali in naročili.
Pa dobro opravi.

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.4.2006 14:06:18   
Lana_s
Najlepša hvala. Koliko prej pa se moraš naročit?

(odgovor članu MegiT)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.4.2006 14:29:04   
MegiT
Mislim, da bi bilo OK, če pokličeš pribl. 14 dni pred načrtovano NS.
Pozdravček.

Samo dva načina sta, kako živimo svoje življenje.
Eden je, da se nam nič ne zdi čudežno.
Drugi pa, da je čudež prav vse.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.4.2006 18:01:15   
beki
Jaz sem sla na NS k dr. Japlju na Fontano. Sicer imam morfologijo pri svoji G, ampak sem narocena se za eno morfologijo pri njem, ker jo posname na kaseto. So pa pri njem vsi pregledi samoplacniski.

(odgovor članu MegiT)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.4.2006 18:42:20   
digi
Jaz sem bila pri dr. Pelkičevi, ki ima ordinacijo za Galeo na Gregorčičevi. Naročila sem se tri dni prej, ampak je bolje če se malo prej. Bila je zelo fajn, pa moja G v LJ jo je zelo pohvalila, da je prava strokovnjakinja...

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu beki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.4.2006 15:43:44   
zaliga
Jaz bi se na tvojem mestu naročila kar v porodnišnico k Dr. Mujezinuviču!!!!!!!!!!!
Zdravnik, da ga samo iščeš, imajo 3D ultrazvok, malokdo ga ima, ti posnamejo...Vzame si čas, zame npr. 45 min. pa nisem bila samoplačniško, kaj šele mora potem bit če plačaš??!!! Vse ti pove, res strokovnjak!
na Fontano k Japlu pa na tvojem mestu ne bi šla! Sem slišala veliko kritik, na račun njegove nestrokovnosti, neprijaznosti sester...pa baje niti licence nima!!!!!!!!!!!
Moj nasvet...
Čimlepšo nosečnost ti želim!!!

Vsak dan za nas sije sonček, pa čeprav dežuje...

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.4.2006 20:14:10   
meri
Pojdi k Dr.Pelkičevi,ker je strokovnjakinja.Jaz sem bila na Fontani pri Vajngerlu
in doživela katastrofo.V "obdelavi" sem bila samo dve minutki ( namesto min. 20 min. )in ko sem odhajala spoloh nisem vedela,koliko je moja pikica velika in kje ima kaki organ.Totalno razočaranje za deset tisočakovuser posted image .

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.4.2006 20:36:36   
meri
Joj,sem se zmotila pri Dr.Japlju na Fontani sem doživela karastrofo.

(odgovor članu meri)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?