NS v MB (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Lana_s -> NS v MB (20.4.2006 7:06:58)

Sem brskala z iskalnikom po starih postih, po internetu in še zdaj ne vem kje se lahko naročim za nuhalno v Mariboru. Kam ste ostale šle? Ima še katera telefonsko?

Hvala in lep dan[sm=rozica.gif]

Teni_ -> RE: NS v MB (20.4.2006 9:10:36)

Zgoraj imaš napisane telefonske št. Poglej pod opozarjamo.

Lana_s -> RE: NS v MB (20.4.2006 9:42:24)

Aha, hvala.
Samo tel. pa ni zraven za Maribor[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Kateri pa je vredu? Kaj naj kar v porodnišnico pokličem in me bodo tam vezali ali kako?

MINEJA -> RE: NS v MB (20.4.2006 10:01:16)

Jaz imam danes NS pri dr. Vajngerlu v ZD Adolfa Drolca na Vošnjakovi. naj povem, da on ima licenco!

Mineja

MegiT -> RE: NS v MB (20.4.2006 13:04:21)

Jaz sem tudi bila pri dr. Vajngerlu v Vošnjakovi, seveda ima licenco, je prijazen, preprost in si vzame čas. Jaz sem bila zadovoljna. Njegove direktne telefonske št. žal nimam več, lahko pa pokličeš na splošno št. od ZD- ja 2286 200, pa te bodo prevezali in naročili.
Pa dobro opravi.

Lana_s -> RE: NS v MB (20.4.2006 14:06:18)

Najlepša hvala. Koliko prej pa se moraš naročit?

MegiT -> RE: NS v MB (20.4.2006 14:29:04)

Mislim, da bi bilo OK, če pokličeš pribl. 14 dni pred načrtovano NS.
Pozdravček.

beki -> RE: NS v MB (22.4.2006 18:01:15)

Jaz sem sla na NS k dr. Japlju na Fontano. Sicer imam morfologijo pri svoji G, ampak sem narocena se za eno morfologijo pri njem, ker jo posname na kaseto. So pa pri njem vsi pregledi samoplacniski.

digi -> RE: NS v MB (22.4.2006 18:42:20)

Jaz sem bila pri dr. Pelkičevi, ki ima ordinacijo za Galeo na Gregorčičevi. Naročila sem se tri dni prej, ampak je bolje če se malo prej. Bila je zelo fajn, pa moja G v LJ jo je zelo pohvalila, da je prava strokovnjakinja...

zaliga -> RE: NS v MB (23.4.2006 15:43:44)

Jaz bi se na tvojem mestu naročila kar v porodnišnico k Dr. Mujezinuviču!!!!!!!!!!!
Zdravnik, da ga samo iščeš, imajo 3D ultrazvok, malokdo ga ima, ti posnamejo...Vzame si čas, zame npr. 45 min. pa nisem bila samoplačniško, kaj šele mora potem bit če plačaš??!!! Vse ti pove, res strokovnjak!
na Fontano k Japlu pa na tvojem mestu ne bi šla! Sem slišala veliko kritik, na račun njegove nestrokovnosti, neprijaznosti sester...pa baje niti licence nima!!!!!!!!!!!
Moj nasvet...
Čimlepšo nosečnost ti želim!!!

meri -> RE: NS v MB (24.4.2006 20:14:10)

Pojdi k Dr.Pelkičevi,ker je strokovnjakinja.Jaz sem bila na Fontani pri Vajngerlu
in doživela katastrofo.V "obdelavi" sem bila samo dve minutki ( namesto min. 20 min. )in ko sem odhajala spoloh nisem vedela,koliko je moja pikica velika in kje ima kaki organ.Totalno razočaranje za deset tisočakov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image].

meri -> RE: NS v MB (24.4.2006 20:36:36)

Joj,sem se zmotila pri Dr.Japlju na Fontani sem doživela karastrofo.

Stran: [1]