|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS in spol
21.10.2004 8:56:36   
bikica30
Pozdravljene!
Jaz imam pa danes NS in sem malo (čisto malo) na trnih, pa me nekaj zanima. Tule sem že prebrala, da se lahko že na NS vidi spol, pa ne vem ali je to splošna praksa ali je to bolj redkost (če se otrok slučajno tako postavi in razkazuje). Sicer se še nisem odločila ali sploh hočem vedeti ali ne, ampak vseeno...
Hvala in lep pozdravček, Anya
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NS in spol
21.10.2004 9:20:54   
Anonimen
Ne vem, če je NS nuhalna svetlina, potem so jo pri meni merili na običajnem ultra zvoku. Spomnim pa se, da je bilo to še tako zgodaj, da zdravnik, ki je bil sicer multiprijazen in je nuhalno svetlino pomeril kar ob običajnem pregledu, pa se je ful namatral, še ni videl spola.

(odgovor članu bikica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   NS in spol
21.10.2004 9:36:00   
Špacka
Mislim da ni kar na splošno, da ti na NS že povejo spol otroka, je le malo zgodaj, čeprav vem da so nekaterim puncam že povedali.No meni ni, itak pa sem bila tako živčna, da me spol sploh ni zanimal....

(odgovor članu bikica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NS in spol
21.10.2004 10:00:43   
bikica30
Hoj!
Ja, ga bom vzela, itak ;). Saj to je v bistvu problem , ker bi on ful rad vedel za spol, jaz pa hm, ne vem...:ups:
Je rekel, da me bo kar ven poslal, da bo G samo njemu povedala, če mene ne zanima, jao :zmeden2:

LP, anya

(odgovor članu bikica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NS in spol
21.10.2004 10:26:01   
ANJA5
Čao Ančka,

Jaz sem bila zdej na NS in mi je že povedala, da bo fantek. Nisva mogla verjet ampak tako lepo je v luft bingljal :)-:)-, da bi še laik videl.

Midva sva hotla vedet, že zaradi vseh barv (otroške sobe, vozička, oblačil). Se mi zdi ok. Zdej se tud pogovarjam z njim (o moj fantek...):)-:)-

V vsakem primeru, vem da boš vesela...
Odloči se sama - če bo tvoj enkrat vedel ti ziher ne bo mogel skrit. :zmeden2:

Lep dan,
:nosecka: Anja

(odgovor članu bikica30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NS in spol
21.10.2004 12:08:32   
eva1
Oj!
Ja tudi meni se na NS rekli, da če je vidljivost dobra in če je otrok prav obrnjen se z 95% določit spol! Meni je tudi rekla da bo :modri:, prav tako pa moji kolegici, ki so ji tudi na NS napovedali fantka in na morfologiji isto!
Je pa res , da zaenkrat sem slišala, da so bolj fantke že lahko določil na NS-se vrjetno lulček bolj razločno vidi!
Lp, Pa dobro opravi!
Eva 19t in :duda:

(odgovor članu bikica30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NS in spol
22.10.2004 10:19:56   
MINEJA
NS se dela od 12.-16. tedna in bistvo je, da izmerijo svetlino v zatilju in pogledajo nosno kost. Če je vse OK-potem ni tveganja za Downov sindrom. To delajo samo ginekologi, ki imajo posebno licenco za to. V Mb jo imata samo dva!

:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu bikica30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   NS in spol
22.10.2004 20:32:29   
SU
Najprej naj povem, da merijo NS tudi drugi ginek., ki nimajo še licence zato. Edino kar je, da pri takem ginek. ne more navesti meritev, tveganja, itd. ker nima ustrezne mašine za to ( kolegici je NS merila ene trikrat, pa sploh nima licence ) :zmeden: ...
Pri nas se spol ni videl na NS, ker se itak ni hotel naštimat, da bi videla sploh NS... Sem bila na mizi 45 minut...Pa me ni nič motilo, ko sem pa skoz lahko na ekranu gledala našega otročka... :)
Jaz pa pravim, da sploh ni važno kaj je ( spol ), glavno, da bo zdrav/a!! Saj bo itak imel/a pol oblekc modrih ( tudi deklica ), ko pa sem nora na to barvo :)- :)- :)- ... LP, Saša ( 15, 5/7 )

(odgovor članu bikica30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Otrok vam pove, da je istospolno usmerjen
rotkappchen

poslal/a bi ga/jo k psihiatru (12%)

to se mi ne more zgoditi (4%)

odpovedal/a bi se ga/je (1%)

sprejel/a bi to (82%)

Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!