|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS in porodnišnica KRanj
15.10.2007 18:51:51   
majanagaja
Mogoče je bilo že kje kaj napisano, pa vendar. NS mi bodo izmerili v porodnišnici Kranj. Me pa zanima, ali imajo tam 2D oz. 3D ultrazvok? Mogoče katera ve? Je pa tam, če si njihov pacient brezplačno.
lp

Prvič pobrcal 18 tednov 5 dni
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NS in porodnišnica KRanj
15.10.2007 19:52:18   
Ulla
Mislim, da imajo v Kranju najnovejši 3D ultrazvok.

(odgovor članu majanagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.10.2007 20:25:50   
marita
nisem vedela, da imamo tud v Kr merjenje nuhalne? Kdo pa ima licenco? Namreč mene je g. poslala ali v Domžale ali v Lj.

Marita

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2007 20:26:18   
Anonimen
Ja ampak v Kranjski porodnišnici nihče nima licence za merjenje licence.

(odgovor članu Ulla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2007 20:26:56   
Anonimen
Pardon-za merjenje NS

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.10.2007 9:42:50   
Miska2
Drži, v KR imajo najnovejši 3D UZ in opravljajo tudi pregled, enakovreden NS, s to razliko, da ne napovedo verjetnosti 1:xxxx, da bo se bo otrok rodil z Downovim sindromom (zdravniki, ki imajo licenco, to lahko delajo - podatke o starosti in dolžini NS vstavijo v računalniški program in ta "vrže ven" verjetnost) - tako so meni rekli na pregledu, ko sem vprašala, kakšna je zanesljivost take meritve NS.

(odgovor članu majanagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.10.2007 9:46:04   
marita
UZ imajo res dober, ekran je ful velik, se zelo dobro vidi. Jaz sem imela tam en pregled, drugače imam g. v ZD. V prvo sem šla na nuhalno v Domžale, sedaj v drugo pa v Dravlje.

(odgovor članu Miska2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.10.2007 9:53:52   
tintin
Točno tako kot je napisala Miska2: UZ je res top od top...izmerijo ti vratno gubo (svetlino), natančno pregledajo vse vidne organčke in okončine, prisotnost nosne kosti. Ne dobiš tveganja v obliki 1:xxxxxxx, ampak če človek ve mere in dolžino nosečnosti, se da to prav dobro izračunat s programčkom na internetu.
Sicer pa, če ti nekdo izmeri svetlino in je le-ta okej, tako nima veze številka 1:xxxxx.  Skratka tudi jaz sem imela tovrsten pregled v Kr porodnišnici - zastonj, 50 evrov (kot bi me sicer stala nuhana) pa sem raje namenila čemu drugemu.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.10.2007 10:00:21   
sončk1
Sam eno vprašanje, kako je s tem 3D, če ne želiš vedet spola?? Mogoče čudno vprašanje...ampak morm vprašat user posted image

mi bi radi mel dojenčka

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.10.2007 13:26:29   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: sončk1

Sam eno vprašanje, kako je s tem 3D, če ne želiš vedet spola?? Mogoče čudno vprašanje...ampak morm vprašat user posted image

Pač pred pregledom poveš G, da nočeš vedet spola in ti ne bo povedal.

(odgovor članu sončk1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.10.2007 14:25:26   
tintin
Točno tako.
Jaz bom glihkar rodila in še zdaj ne vem spola.
Sva pač ginekologinji preden je začela gledat povedala najino željo, pa je rekla: Ok, potem pa ne bom gledalauser posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.10.2007 18:57:04   
Miska2
Nama pa G sicer ni nameraval povedati spola, vendar pa je novi UZ v KR tako jasen (in še ekran imaš ves čas pred seboj), da ni bilo mogoče, da ne bi ugotovila, kaj imava...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?