|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS in DS
18.9.2009 11:41:07   
deily

<pozdravljene

Pravkar sem dobila izvid od NS pa me zanima ali samo pri meni piše na koncu (Kariotipizacija ni indicirana, vendar prisotnost DS ni izključena.)

Rezultat pa je 1,8 mm(1:5745)

Prosim vas za odgovore. 

Hvalain LP

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NS in DS
18.9.2009 11:43:54   
sayuri
Verjetnost za DS ni nikoli izključena. Pri tebi je tveganje, da se tvoj otrok od 5745 otrok rodi z DS.

Druagče je ap tvoj izvid tveganja zelo dober. Jaz sem imela nazadnje pri dvojčkih okrog 1: 1200

(odgovor članu deily)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2009 11:45:08   
veronikab
deily - sem šla kar na mojega starega pogledat in piše nslednje: GLEDE NA IZMERJENO NUHLNO SVETLINO IN STAROST JE TVEGANJE ZA DS NIZKO. KARIOTIPIZACIJA IN INDICIRANA. Izmerjeno je pa bilo 1.5 mm. Pri nas je bilo vse OK. Upam, da sem ti kaj pomagala.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu deily)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.9.2009 11:50:42   
bena
Edini zanesljiv odgovor ti dobiš pri amniocentezi in biopsiji horionskih resic. Vsi ostali testi kot so NS in hormonski testi so le presejalni testi in ti napovedo zgolj verjetnost, da se otrok rodi s katero od teh anomalij. Tudi če imaš super rezultat NS si še vedno lahko tista 1 od 5745, katere otrok se bo rodil z DS.

(odgovor članu deily)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.9.2009 15:40:43   
ellie
deily pri meni piše podobno. Malo drugače nastavljen stavek, ampak enak pomen.

Pa imam NS 1,4...1:13839

Pač glede na mojo starost in vse to. Je pa to res pač samo verjetnost. Vedno piše na koncu izvida še, da ta presejalni test DS ne izključuje v celoti.

(odgovor članu bena)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.9.2009 20:25:08   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: deily

<pozdravljene

Pravkar sem dobila izvid od NS pa me zanima ali samo pri meni piše na koncu (Kariotipizacija ni indicirana, vendar prisotnost DS ni izključena.)

Rezultat pa je 1,8 mm(1:5745)

Prosim vas za odgovore. 

Hvalain LP

vse bo ok...a ti je gin. rekla, da naj greš še na dvojni hormonski test???...midva sva šla tudi na DHT pa je gin. rekla, da ni treba...itak pa da morejo napisat, da DS ni izključen, ker nič ni 100% in s tem oni sebe zaščitijo...sicer pa mislim, da je tvoj rezultat v redu...sicer pa lahko greš še na kak test, da boš bolj mirna...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu deily)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?