|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS-Rog.Slatina
3.10.2008 12:44:49   
rožmarin
Dan nosečke!

Zanima me, če je bila katera na nuhalni pri dr. Franiču v Rog. Slatini? Tiste, ki ste bile mi lahko sporočite kako je bilo.
V Domžale k dr. Strahovi sem klicala 4 dni pa se nihče ne javi, tako da sem se naročila v Rog. Slatino.

Lep dan in še lepši konec tedna vam želim!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NS-Rog.Slatina
3.10.2008 13:02:19   
žigolino
Meni je tud spol ugotovil.

(odgovor članu rožmarin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.10.2008 16:09:28   
tiamia
Nevem, jaz ne bi ška k Franiču. Poznam osebo ki ji je na nuhalni pri njemu pokazalo vse o.k., na koncu pa je rodila otroka z downovim sindr.user posted image

(odgovor članu rožmarin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.10.2008 21:24:44   
žarnica
Bila v 1.nosečosti. NI mi bilo fajn,bil je tudi moj osebni ginekolog. Vse je povedal na hitro,nekaj v sebe mrmral,spola ni hotel povedat,...

Drugič sem šla k dr.Pelkičevi v MB,bila na vrsti v enem tednu,vzela si je cca 1 uro časa,vse posnela na CD. Tudi dr.Lukman na Ptuju je super.

(odgovor članu tiamia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.11.2008 22:00:48   
zmajaz
V Rogaški pri dr. Franiču sem bila na NS tako v prvi nosečnosti kot tudi zdaj v drugi, ker je tudi moj osebni ginekolog in se mi seveda ni zdelo smiselno hoditi drugam. Na vseh ultrazvokih je bil z mano tudi mož. Do zdaj sem bila zelo zadovoljna. Je pa res, da včasih je bolj zgovoren, drugič manj. Če pa še sam kaj več vprašaš, pa ti z veseljem vse razloži.

Za spol je pa pač tako, da ga je pri 13-ih tednih, ko je otrok velik komaj okoli 6 cm, zelo težko videti. Da se vidi, mora biti otrok res v povsem idealnem položaju - kar se včasih zgodi, vendar redko. Pogosteje pa je tudi tako, da se tako zgodaj vidi spol fantka. Če zdravnik vidi spol, ti ga že pove, če ga pa ne more videti, pa ne pomeni, da ga noče povedati. Pri meni se v prvi nosečnosti še pri 20-ih tednih zelo slabo videl spol - videl se je potem komaj pri 28-ih tednih. Če je otrok v taki legi, da se ne vidi, zdravnik pač ne more nič za to.

Tudi jaz sem za dr. Franiča slišala že tudi marsikaj slabega, vendar pa morate vedeti, da je pri prav vsakem zdravniku tako, da so eni zadovoljni drugi pa pač ne in da vsak - brez izjeme - kdaj naredi tudi kako napako. Sama že od nekdaj hodim k njemu, ker mi je blizu in ker osebno z njim nimam prav nobene slabe izkušnje. Poleg tega hodi k njemu tudi kar nekaj mojih prijateljic in prav vse so bile do zdaj zadovoljne - tudi med vodenjem nosečnosti.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 7.11.2008 22:12:28 >

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.11.2008 22:07:17   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: tiamia

Nevem, jaz ne bi ška k Franiču. Poznam osebo ki ji je na nuhalni pri njemu pokazalo vse o.k., na koncu pa je rodila otroka z downovim sindr.user posted image

Dejstvo je, da nuhalna svetlina pač ni 100 % zanesljiva metoda za odkrivanje Downovega sindroma. Tam ti pač izračunajo tveganje. Pri meni je recimo zdaj 1:3703, v prvi nosečnosti je bilo 1:2123 - kar je oboje precej majhno tveganje, ampak še vedno pa obstaja. Večino downsov z NS sicer odkrijejo, vseh pa žal pač ne in zato ne moreš kriviti neposredno zdravnika, ker pač metoda kot taka ni povsem zanesljiva. Lahko je NS čisto v redu, pa ima otrok vseeno ta sindrom.

(odgovor članu tiamia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.11.2008 22:37:16   
Deja
Ko sem hotela iti na 1. pregled ginekološki pred cca. 7 leti in sem klicala v Rogaško - ker sem blizu doma, so mi rekli da imajo gužvo, da me ne morejo vzeti... Lahko pa me vzamejo takoj ko katera od pacientk umre .... ker potem bo imel čas oz eno pacientko manj...
Tak način se mi je zdel skrajno neokusen, zato sem se odločila da grem v Celje in ni mi žal.
Glede NS- pa sem se peljala cca 100km do Domžal in sem bila pri dr. Megličevi..., čeprav bi se lahko naročila v Rogaški.  

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.11.2008 8:44:57   
LERO
Jaz sem bila v 1. nosečnosti. Zelo zadovoljna. Vzel si je precej časa, vse razkazal ...

Tudi zdaj bom šla. Kmalu se bom naročila.

A katera ve, koliko časa se čaka?

(odgovor članu rožmarin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.11.2008 9:41:07   
zmajaz
NS se mora naredit nekje v 12.-13. tednu, ker prej se še ne vidi, potem pa tudi ne več dobro - tako da te naročijo glede na to, kdaj boš toliko noseča in ne glede na kako posebno čakalno dobo.

Je pa verjetno vseeno dobro, da se naročiš par tednov prej in ne zadnji trenutek. Jaz sem se recimo naročila 4 tedne prej - ker sem takrat ravno imela redni pregled pri 8-ih tednih in sem bila že ravno tam.

Če se naročaš po telefonu, pa imajo za to posebne ure:

pon, čet: 19h-20h
tor, sre, pet: 13h-14h

Sicer lahko poskusiš poklicati tudi ob kaki drugi uri, vendar če imajo gužvo, se ti verjetno ne bo nihče oglasil.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 8.11.2008 9:44:38 >

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?