zmajaz -> RE: NS-Rog.Slatina (7.11.2008 22:00:48)
|
V Rogaški pri dr. Franiču sem bila na NS tako v prvi nosečnosti kot tudi zdaj v drugi, ker je tudi moj osebni ginekolog in se mi seveda ni zdelo smiselno hoditi drugam. Na vseh ultrazvokih je bil z mano tudi mož. Do zdaj sem bila zelo zadovoljna. Je pa res, da včasih je bolj zgovoren, drugič manj. Če pa še sam kaj več vprašaš, pa ti z veseljem vse razloži. Za spol je pa pač tako, da ga je pri 13-ih tednih, ko je otrok velik komaj okoli 6 cm, zelo težko videti. Da se vidi, mora biti otrok res v povsem idealnem položaju - kar se včasih zgodi, vendar redko. Pogosteje pa je tudi tako, da se tako zgodaj vidi spol fantka. Če zdravnik vidi spol, ti ga že pove, če ga pa ne more videti, pa ne pomeni, da ga noče povedati. Pri meni se v prvi nosečnosti še pri 20-ih tednih zelo slabo videl spol - videl se je potem komaj pri 28-ih tednih. Če je otrok v taki legi, da se ne vidi, zdravnik pač ne more nič za to. Tudi jaz sem za dr. Franiča slišala že tudi marsikaj slabega, vendar pa morate vedeti, da je pri prav vsakem zdravniku tako, da so eni zadovoljni drugi pa pač ne in da vsak - brez izjeme - kdaj naredi tudi kako napako. Sama že od nekdaj hodim k njemu, ker mi je blizu in ker osebno z njim nimam prav nobene slabe izkušnje. Poleg tega hodi k njemu tudi kar nekaj mojih prijateljic in prav vse so bile do zdaj zadovoljne - tudi med vodenjem nosečnosti.
|
|
|
|