|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NO PUNCE
12.11.2007 11:29:05   
katka11
a ma se kera taksno izkusnjo kot jaz?
torej bom se enkrat povedala. s partnerjem imava sinka, ki bo januarja star 3 leta. ko sva ga dobila sem bila jaz brez sluzbe in smo ziveli se v manjsem stanovanju, pa sva se vseeno odlocila, ker, kaj pa bi cakal v nedogled, sej nikol ne ves kdaj se bodo zadeve uredile.
no in k sreci se je vse dobro izteklo, imamo vecje stanovanje, tudi jaz imam sluzbo za nedolocen cas, imava kar zmerne prihodke, se razumeva...
in seveda bi jaz rada zdaj se enega mulcka. ce bi bilo po meje bi bila jaz ze noseca. no in zdej sem mojega soocila s tem, sicer je to vedel ze ves cas, da si jaz zelim vec otrok, ampak se o tem nisva cist resno nikol pogovarjala. edino takoj po porodu, mi je rekel, da nikol vec skozi to, k je mel mali mal tezave s srckom (nic resnega, zaradi tezkega poroda, ampak takrat nismo vedeli kaj je) in res je da sem rojevala 12 ur. ampak sem si rekla sej bo pozabu, tko kot jes, no ja jest sm takoj ko so mi dal skorcka v narocje...
zdej pa se vedno trdi isto. poleg tega pa se mu ne da met se enega. kao zdej smo ven iz najhujsega (?!?), pa ne bi se enkrat...
jest sem pa cist nora na otroke in bi res imela se enega. in ne morm se sprijaznit, da ga ne bi mela...
pa zdej?
ce je imela kaksno taksno izkusnjo mi prosim povejte, al pa sam kaksno pametno nasvetujte.
vsem, ki ne cakate M pa zelim, da je res ne bo, da se je izgubila na poti do vas in mate vse svoje male pikice...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NO PUNCE
12.11.2007 11:36:40   
Naja30
Jaz sem imela kao težak porod, ker je bila mala težka in dolga. In sem rekla en mesec po porodu, da seveda bom imela še kakšnega otroka. Še zdaj me dragi začudeno gleda ko rečem, da saj ni bilo težko user posted image  Ženske pozabimo na bolečino.
Škoda bi bilo, da bi vajin fantek ostal sam. Sploh če imate zdaj lepe možnosti še za enega otroka. Tisto smo iz najhujšega, to mi je smešno. Iz plenic ali dojenja ali nočnega vstajanja? To pač spada zraven, sprejmeš čisto normalno.
Ne vem, poskusi se pogovoriti z njim. Moj si je na srečo želel kmalu drugega otroka, tako da pri nas bo razlika 18 mesecev in sploh še ne bomo "iz tahudga" pa bomo že spet "v hudem" user posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.11.2007 11:47:24   
nima
Poskusi se pogovoriti z njim in mu povej kot si napisala nam. Glede na to da se razumeta kot si napisala nebi smel biti večji problem....lepo mu obrazloži in saj veš....saj ženske znamo user posted image  ......poskusi vse...ti ga poznaš in veš kako ga lahko v kaj prepričaš...to lahko storiš le ti me ti bomo pa stale ob strani in držale pesti da ti ga uspe prepričati in da ti nato uspe čimprej zanositi.
Držim pesti da ti čimprej uspe ...do takrat pa en objemček za srečo user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.11.2007 11:51:39   
lelaval
Tisto smo iz najhujšega, to mi je smešno. Iz plenic ali dojenja ali nočnega vstajanja? To pač spada zraven, sprejmeš čisto normalno.

Ta izjava je tudi meni ful mimo. Ko sem 1. rodila, sem rekla, da nikoli več, a sva se skupaj odločila, da bomo imeli še enega škratka (in je takoj ratalo - iz najinih ust - pa sem že bila nosečauser posted image ). 2. porod pa je bil ful lahek.Ker sem vedno govorila, da bom imela 3, je ta želja po še enem user posted image  šla malo v pozabo (jaz sem namreč že zaradi 1.user posted image ostala brez službe). No - 8 let po 1. črvičku pa smo dobili še 3. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.11.2007 12:21:05   
cleopatra
pri nas je zgodba skoraj podobna, naša punčka bo janurja prav tako dopolnila 3 leti. zgodilo se je tako, da takrat pač nisva pazila in se je takoj prijelo. in do zadnjič sploh nisem pomislila, da bi imela kar še enega. pa se je zgodilo, da spet nisva pazila (sej sva kr dolg bla previdnauser posted image ),
in v meni je zagorela ena takšna močna želja, da bi se prijelo, in danes je 31. dan in je še ni, user posted image  mislim. sej ne rečem, da si on ne želi še enga, sam ne tako kot jaz, se mi zdi, kot da se boji neke odgovornosti,
jooooj ne vem kako naj opišem.
čudno

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.11.2007 12:21:11   
katka11
ja ta iz tahujsega je misleno s tistim vstajanjem itd. tud men se to zdi mem, men je vse lepo. pa itak sem vse to jaz pocela k sem bla brez sluzbe. zdej pa se vedno, k sva se tko navadla. tko,da nemu ni blo nc kej hudga.
ja pa sej se pogovarjava, veckrat, pa mu jaz svoje obcutke govorim, on men pove kar sem jest vam, pa levo in desno in ze mislim, da sva se zmenila, poj k je pa akcija, se pa odmakne.
zdej mam taktiko, da mu mal dam mir, pa premislujem, kako naj drugace poskusim.
hvala vam za lepe besede, pa nasvete .

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.11.2007 12:31:40   
silvya
Ta želja mora nekako dozoret, pri obeh. Mogoče mu danes še nekako to glih ni. Sčasoma pa se lahko zgodi, da bo naenkrat dugega mnenja. Midva sva tudi najprej rekla, da sta dva dovolj. Potem je pa mene začelo mikati, da imava še enega. Nekaj časa se mož nekeko ni mogel odločit, pol pa me je naenkrat presenetil, da je tudi sam čedalje več premišljeval o tretjem. Žal pa se potem ni izšlo.
Upam, da se ti uresniči tvoja želja in da bo to želja obeh.

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.11.2007 12:37:06   
katka11
zal mi je za tvojega angelcka...
ja mogoce res mora vse skupi mal dozoret. sam men se zdi da je ce bi bla ze zdej noseca bi bila velika razlika med otrokoma...pa tud jest nisem vec najmlajs...

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?