katka11 -> NO PUNCE (12.11.2007 11:29:05)
|
a ma se kera taksno izkusnjo kot jaz? torej bom se enkrat povedala. s partnerjem imava sinka, ki bo januarja star 3 leta. ko sva ga dobila sem bila jaz brez sluzbe in smo ziveli se v manjsem stanovanju, pa sva se vseeno odlocila, ker, kaj pa bi cakal v nedogled, sej nikol ne ves kdaj se bodo zadeve uredile. no in k sreci se je vse dobro izteklo, imamo vecje stanovanje, tudi jaz imam sluzbo za nedolocen cas, imava kar zmerne prihodke, se razumeva... in seveda bi jaz rada zdaj se enega mulcka. ce bi bilo po meje bi bila jaz ze noseca. no in zdej sem mojega soocila s tem, sicer je to vedel ze ves cas, da si jaz zelim vec otrok, ampak se o tem nisva cist resno nikol pogovarjala. edino takoj po porodu, mi je rekel, da nikol vec skozi to, k je mel mali mal tezave s srckom (nic resnega, zaradi tezkega poroda, ampak takrat nismo vedeli kaj je) in res je da sem rojevala 12 ur. ampak sem si rekla sej bo pozabu, tko kot jes, no ja jest sm takoj ko so mi dal skorcka v narocje... zdej pa se vedno trdi isto. poleg tega pa se mu ne da met se enega. kao zdej smo ven iz najhujsega (?!?), pa ne bi se enkrat... jest sem pa cist nora na otroke in bi res imela se enega. in ne morm se sprijaznit, da ga ne bi mela... pa zdej? ce je imela kaksno taksno izkusnjo mi prosim povejte, al pa sam kaksno pametno nasvetujte. vsem, ki ne cakate M pa zelim, da je res ne bo, da se je izgubila na poti do vas in mate vse svoje male pikice...
|
|
|
|