|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NOVOLETNO USTVARJANJE
14.11.2004 15:09:34   
india
Lep pozdravček!
Najprej še sama sporočim, da sem trenutno brez svojega računalnika, trenutno sem na obisku in malo izkoriščam gužvo, upam, da dobim svojega čimprej nazaj.
:bravo::bravo::bravo::bravo::ups::ups::ups::ups:
Naj vam pa povem, da sem že pripravila marsikakšno idejo za novoletno ustvarjanje, v petek sem bila v Avstriji in nakupila marsikaj, dobila nove ideje in vam o vsem poročam še ta teden.
Z mojimi sončki smo že nekaj tudi naredili, bom poslikala in skenirala pa vam dala slike v album, res se da marsikaj poceni in lepo naredit. Do takrat ko se spet oglasim pa lep pozdrav vsem skupaj,
Miška o1:bravo::bravo::bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NOVOLETNO USTVARJANJE
14.11.2004 15:13:23   
Dadi
No lušno Miška01...komi čakam da vidim. Jest sem lani sicer svečke iz gela delala..letos bom pa kej drugega....

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NOVOLETNO USTVARJANJE
14.11.2004 15:38:05   
Anonimen
Ohojj Miska01 Te že nestrpno pričakujem..pa da kakšne ideje ukradem:)-:)-:)-pozdrave iz:morje:

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   NOVOLETNO USTVARJANJE
14.11.2004 16:04:40   
MINEJA
Tudi jaz sem nekaj že ustvarjala. za voščilnice sem že odločena, da bom namesto njih naredila oz. poslala koledar. Glede dekoracije stanovanja pa sem si v IKEI nakupla full lepe lučke zvezdice v obliki zavese in nisem mogla, da jih ne bi obesila na okno.Poleg tega sem naredila severnega jelena božička in medvedka božička.

Bom dala slike v album!

Pa obilo lepega ustvarjanja!

:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NOVOLETNO USTVARJANJE
14.11.2004 19:01:40   
Seven*
Voscilnice bom izdelala tako, da bom sliko od Jakoba dala v bozicno/novoletni okvircek in vseskupaj sprintala z printerjem za digitalne fotke. Je pa papir taksen, da naredi obliko razglednice in ima gor ze narisane crte.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NOVOLETNO USTVARJANJE
14.11.2004 19:55:11   
ninca
komej čakam nove ideje...sem pa že delala angelčke pa voščilnice pa svečke,...letos 9nebesa

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NOVOLETNO USTVARJANJE
14.11.2004 20:43:39   
TARA in MAJ
O MIŠKA 01 LEPO DA SI SPET NE RR LP. TARA:sloncek:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   NOVOLETNO USTVARJANJE
14.11.2004 20:44:38   
Anonimen
Miška, komaj čakam ideje. Pa slikce:)

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?