NOVOLETNO USTVARJANJE (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

india -> NOVOLETNO USTVARJANJE (14.11.2004 15:09:34)

Lep pozdravček!
Najprej še sama sporočim, da sem trenutno brez svojega računalnika, trenutno sem na obisku in malo izkoriščam gužvo, upam, da dobim svojega čimprej nazaj.
:bravo::bravo::bravo::bravo::ups::ups::ups::ups:
Naj vam pa povem, da sem že pripravila marsikakšno idejo za novoletno ustvarjanje, v petek sem bila v Avstriji in nakupila marsikaj, dobila nove ideje in vam o vsem poročam še ta teden.
Z mojimi sončki smo že nekaj tudi naredili, bom poslikala in skenirala pa vam dala slike v album, res se da marsikaj poceni in lepo naredit. Do takrat ko se spet oglasim pa lep pozdrav vsem skupaj,
Miška o1:bravo::bravo::bravo:

Dadi -> NOVOLETNO USTVARJANJE (14.11.2004 15:13:23)

No lušno Miška01...komi čakam da vidim. Jest sem lani sicer svečke iz gela delala..letos bom pa kej drugega....

Anonimen -> NOVOLETNO USTVARJANJE (14.11.2004 15:38:05)

Ohojj Miska01 Te že nestrpno pričakujem..pa da kakšne ideje ukradem:)-:)-:)-pozdrave iz:morje:

MINEJA -> NOVOLETNO USTVARJANJE (14.11.2004 16:04:40)

Tudi jaz sem nekaj že ustvarjala. za voščilnice sem že odločena, da bom namesto njih naredila oz. poslala koledar. Glede dekoracije stanovanja pa sem si v IKEI nakupla full lepe lučke zvezdice v obliki zavese in nisem mogla, da jih ne bi obesila na okno.Poleg tega sem naredila severnega jelena božička in medvedka božička.

Bom dala slike v album!

Pa obilo lepega ustvarjanja!

:sloncek::sloncek::sloncek:

Seven* -> NOVOLETNO USTVARJANJE (14.11.2004 19:01:40)

Voscilnice bom izdelala tako, da bom sliko od Jakoba dala v bozicno/novoletni okvircek in vseskupaj sprintala z printerjem za digitalne fotke. Je pa papir taksen, da naredi obliko razglednice in ima gor ze narisane crte.

ninca -> NOVOLETNO USTVARJANJE (14.11.2004 19:55:11)

komej čakam nove ideje...sem pa že delala angelčke pa voščilnice pa svečke,...letos 9nebesa

TARA in MAJ -> NOVOLETNO USTVARJANJE (14.11.2004 20:43:39)

O MIŠKA 01 LEPO DA SI SPET NE RR LP. TARA:sloncek:

Anonimen -> NOVOLETNO USTVARJANJE (14.11.2004 20:44:38)

Miška, komaj čakam ideje. Pa slikce:)

Stran: [1]