|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NOSEČNOST
11.2.2005 20:12:56   
me-me
Sem iz Velenja in bom v septembru rodila svojega prvega otroka.Zanima me koliko vas je še takšnih, ki boste rodili septemra in kakšne težave imate.Jaz razen utrujenosti nimam nekih velikih problemov.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NOSEČNOST
12.2.2005 11:00:20   
Maša
Predlagam ti, da v naslov napišeš septemberske nosečke-na tak način se jih bo oglasilo več.
Jaz sem junijska!

SREČNO

:angel::rozica:

(odgovor članu me-me)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NOSEČNOST
12.2.2005 11:10:17   
rozi81
O Maša končno ena ki ima junija. Iz kje si? Kako se počutiš?
Se mi zdi da je junij ful malo!
Lp S:nosecka: in :duda:

(odgovor članu me-me)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NOSEČNOST
12.2.2005 13:22:02   
smeja2
jaz mam rok 15. septembra, sm pa iz LJ
tud jaz nimam nobenih problemov:bravo:
če ne bi vidla svoje prve pikice na ultrazvoku pomoje še zdej nebi verjela da sm sploh noseča:)-
drgač mi je edina štala kr našga očka ni in ga še dolg ne bo, ker je športnik in igra v tujini:((
upam da ga bom šla lahko jaz kej pogledat kmal
lepo se imej
pa uživi še naprej9nebesa

p.s. jaz sm ful vesela da mi ni nc slabo, upam da bo do konca vse ok

(odgovor članu me-me)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NOSEČNOST
12.2.2005 13:28:02   
Maša
Ja junijk je res bol malo.:)-

No jaz sem v bistvu sedaj v primerjavi s prvimi 3-4 meseci odlično, saj mi je bilo ves čas slabo in nisem mogla nič. Mi je pa hemoglobin padel in sem dobila železove tablete, ki sploh niso tako zelo napačne kot sem po pričevanjih nekaterih na forumu pričakovala.
Mali angelček veselo skače in me vsakokrat razveseljuje9nebesa.

Sem pa iz Lj.-no pravzaprav sem zdaj že nekaj časa iz Kamnika.

Pa ti? Od kod? Kako tvoje počutje!?

Pozdravček tebi in tvojemu bušiju:nosecka:

(odgovor članu me-me)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NOSEČNOST
12.2.2005 15:31:02   
tažana
no jest sem tut napovedana za septembra 24-ga. se pa za spremembo že borim s slabostmi:(. edino kar mi zares paše jest so žemlje brez vsega. čez dan jih gre kar nekaj pa zaspana sem tut kar naprej. ampak s tem nimam še tok problemov ker to znam uspešno premagovat (se mal uležem pa zaspim):)
aja je pa to vse zame prvič tko da z zanimanjem opazujem vse dogajanje.

(odgovor članu me-me)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NOSEČNOST
12.2.2005 18:04:58   
rozi81
Jaz se počutim odlično! :duda: že brca vsak dan, zvečer malo bolj kot čez dan ampak ga čutim.
Drugače sem pa iz Ljubljane - center.

G imam 18.2.2005 in kumi čakam da spet vidm pikico9nebesa in da mi končno povejo kaj imam! (sm fuuul firbčna:ups:)

Drugače pa čas kar leti(in denar:grrr:) prenavljava kuhno tko da upam da bo junij hitr tuki!

LP S:nosecka: in :duda:

:kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu me-me)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   NOSEČNOST
13.2.2005 21:01:15   
Bučika
Hojla
jaz sem tudi junijska in že vem kaj bomo imeli:roza:
Tudi jaz se počutim enkratno(tako kot v prvi nosečnosti)razen tega,da sem bila na začetku ful mozoljasta in pa prav tako kot Maša moram jesti železove tablete.No pa saj to ni nič hudega.
no pa še kaj se oglasite
lp Bučika:kuza:

(odgovor članu me-me)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?