NOSEČNOST (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

me-me -> NOSEČNOST (11.2.2005 20:12:56)

Sem iz Velenja in bom v septembru rodila svojega prvega otroka.Zanima me koliko vas je še takšnih, ki boste rodili septemra in kakšne težave imate.Jaz razen utrujenosti nimam nekih velikih problemov.

Maša -> NOSEČNOST (12.2.2005 11:00:20)

Predlagam ti, da v naslov napišeš septemberske nosečke-na tak način se jih bo oglasilo več.
Jaz sem junijska!

SREČNO

:angel::rozica:

rozi81 -> NOSEČNOST (12.2.2005 11:10:17)

O Maša končno ena ki ima junija. Iz kje si? Kako se počutiš?
Se mi zdi da je junij ful malo!
Lp S:nosecka: in :duda:

smeja2 -> NOSEČNOST (12.2.2005 13:22:02)

jaz mam rok 15. septembra, sm pa iz LJ
tud jaz nimam nobenih problemov:bravo:
če ne bi vidla svoje prve pikice na ultrazvoku pomoje še zdej nebi verjela da sm sploh noseča:)-
drgač mi je edina štala kr našga očka ni in ga še dolg ne bo, ker je športnik in igra v tujini:((
upam da ga bom šla lahko jaz kej pogledat kmal
lepo se imej
pa uživi še naprej9nebesa

p.s. jaz sm ful vesela da mi ni nc slabo, upam da bo do konca vse ok

Maša -> NOSEČNOST (12.2.2005 13:28:02)

Ja junijk je res bol malo.:)-

No jaz sem v bistvu sedaj v primerjavi s prvimi 3-4 meseci odlično, saj mi je bilo ves čas slabo in nisem mogla nič. Mi je pa hemoglobin padel in sem dobila železove tablete, ki sploh niso tako zelo napačne kot sem po pričevanjih nekaterih na forumu pričakovala.
Mali angelček veselo skače in me vsakokrat razveseljuje9nebesa.

Sem pa iz Lj.-no pravzaprav sem zdaj že nekaj časa iz Kamnika.

Pa ti? Od kod? Kako tvoje počutje!?

Pozdravček tebi in tvojemu bušiju:nosecka:

tažana -> NOSEČNOST (12.2.2005 15:31:02)

no jest sem tut napovedana za septembra 24-ga. se pa za spremembo že borim s slabostmi:(. edino kar mi zares paše jest so žemlje brez vsega. čez dan jih gre kar nekaj pa zaspana sem tut kar naprej. ampak s tem nimam še tok problemov ker to znam uspešno premagovat (se mal uležem pa zaspim):)
aja je pa to vse zame prvič tko da z zanimanjem opazujem vse dogajanje.

rozi81 -> NOSEČNOST (12.2.2005 18:04:58)

Jaz se počutim odlično! :duda: že brca vsak dan, zvečer malo bolj kot čez dan ampak ga čutim.
Drugače sem pa iz Ljubljane - center.

G imam 18.2.2005 in kumi čakam da spet vidm pikico9nebesa in da mi končno povejo kaj imam! (sm fuuul firbčna:ups:)

Drugače pa čas kar leti(in denar:grrr:) prenavljava kuhno tko da upam da bo junij hitr tuki!

LP S:nosecka: in :duda:

:kuza::kuza::kuza:

Bučika -> NOSEČNOST (13.2.2005 21:01:15)

Hojla
jaz sem tudi junijska in že vem kaj bomo imeli:roza:
Tudi jaz se počutim enkratno(tako kot v prvi nosečnosti)razen tega,da sem bila na začetku ful mozoljasta in pa prav tako kot Maša moram jesti železove tablete.No pa saj to ni nič hudega.
no pa še kaj se oglasite
lp Bučika:kuza:

Stran: [1]