Pikapolonica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlada mačeha Zivjo drage dame! v primerjavi s svojim fantom sem dokaj mlajša, moj je star35 let. pred pol leta sem se preselila k njemu, ker sva se strinjala, da sva ustvarjena en za drugega in da ne moreva biti daleč narazen. da pa bi bilo še bolj zanimivo ima 2 otroka, ki pa seveda ne živita pri njemu, ampak pri materi. ni v tem problem da ima otroke, ampak v tem, da ona z njim manipulira tako, da se niti sam ne zaveda kaj mu dela. kadar je le možnost ga prosi za denar za otroke, ker naj ga ona ne bi imela. vse lepo in prav, ko se je to razvilo v totalno izkoriščanje, vendar moj dragi tega ne opazi oz. je popolnoma slep., ker pač otrokom hoče privoščiti le najbolše in VSE. poleg preživnine otrokom zelo veliko kupi in ji s tem zelo olajša njeno življenje.ona pa ima zelo dobro službo, zase vedno dobro poskrbi, vedno nove cunje, solarij, fitnes.. nič nimam proti temu, da ženska zase lepo skrbi, ampak ko vidim kako pošlje otroke k nam, mi kar slabo rata. premajne majce, premajni čevlji, neke popolnoma cheep supergice, zunaj pa -1. in ko to moj fant vidi, seveda takoj skoči in hop spet zapravlat, ker pač ne pusti da bi njegov otrok takšen hodil okoli. večkrat sm mu omenila, da je to njena taktika, da dobi kar hoče.in vedno ji uspe. in ko to fantu omenim, mi reče da jaz na to pač drugače gledam. ampak jaz rada vidim da so njegovi ostroci spodobno oblečeni, samo ne maram, da iz njega dela norca. rekla sem mu, da te stvari ki mu jih kupi pusti doma in ga pošlje nazaj takšen kakršen je prišel, ker verjamem, da vsaka normalna mati ne bi pustila, da ji otrok zmrzuje in hodi tak okoli po svetu(ampak potem se tukaj postavi vprašanje, A je ona sploh normalna??"mal heca). ampak on tega ne more... in za njo je to "MISIJA USPEŠNA". prosim vas, da mi date kakšne nasvete, kako mu odpreti oči, da on pač pleše tako kot ona žvižga. preveč ga imam rada, da bi gledala kako ga non stop izkorišča. že v naprej hvala za pomoč Ok, sicer se vidi, da imata probleme z bivšo, vendar tole pa ne razumeš pomojem najbolje, ali pa si se napačno izrazila. On je oče otrok in HB, da imata otroka takšnega očeta, da jima poleg preživnine še kaj kupi. In ne, on ne razmišlja, da s tem olajša NJEJ življenje, ampak se potrudi, da otroka občasno tudi razvaja. Ponavadi ima takšna zgodba vedno dve plati. In ponavadi je na podlagi samo ene strani zelo težko govorit, ker mogoče ne veš, kaj je v ozadju. Tako da se jaz v razglabljanje njunega odnosa niti ne bi spuščala. Karkoli je že, imata skupaj otroke, in ona bo na nek način vedno delno prisotna tudi v VAJINEM življenju. To boš morala sprejeti tako ali drugače. Mogoče sem ob branju te zgodbe pomislila na to, da sta šla narazen čisto sporazumno, ker pač nista bila za skupaj. In da imasta mogoče še kakšen dogovor med seboj. Kako in kaj dalje. Od tvojega partnerja bi bilo pošteno, da te s temi stvarmi seznani. Kar se pa tiče 'provokacije' z oblačili, pa bi jaz naslednjič, ko bi otroka prišla tako razcapana k nam, juj pobasala, rekla, ati doma bodi, juj oblekla od glave do pet, ko pa bi bil čas odhoda domov, bi juj spreoblekla nazaj v iste cunje, katere jima je oblekla mama. Partnerja pa bi seznanila, da naj bivši sporoči, da naslednjič otroci ne potrebujejo oblačil zraven, da imajo pri nas svojo garderobo. Skoraj dam roko v ogenj, da bi naslednji vikend prišla nališpana, da bi se kar svetlo, iz čistega principa
< Sporočilo je popravil Pikapolonica_ -- 22.12.2008 8:16:27 >