|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NIZEK PRITISK
18.8.2006 11:24:16   
ljubezniva
OJLA.
imam zelo nizek pritisk okrog 80/55, a je hudo ?
kaj naj naredim...imam pa tudi slabo vodo??
a ste imele podobne težave?? ginekologinja mi je dala za pis ursi čaj ampak v navodilih piše da ni primeren za nosečnice...kaj ga čem pit ali ne ??je pa za vodo tale čaj
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NIZEK PRITISK
18.8.2006 11:48:06   
Olivija
Nizek pritisk naj bi kazal na to, da je posteljica dobro prekrvavljena,  po  moje je to pozitivno. Verjamem pa, da si ti bolj utrujena in verjetno pomaga edino gibanje, jaz sem  v nosečnosti uporabljala orbitrek.

Zaradi vode ti pa ne morem kaj dosti svetovati, razen da moraš veliko piti, kar pa verjetno itak že veš. Jaz sem imela v službi liter in pol plastenke Za z jabolčnim okusom (edino ta mi je pasala). Slabo vodo sem imela pa samo enkrat.

(odgovor članu ljubezniva)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.8.2006 18:03:12   
Strawberrie Cherrie
Jst ga mam tut 90/60, 85/60....pa a veš kaj mi najbolj pomaga ---> user posted image ; mi imamo bolj probleme z hemoglobinom in sladkorjem...totalna kriza user posted image , kljub ne vemčemu se ne popravi šmrk šmrk --- mislim, da si morem it po eno milko - kljub temu, da tole menda ne bo nič pomagalo user posted image

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nizek pritisk
19.8.2006 18:07:58   
Anonimen
Če se ti ob takem piritisku dobro počutiš, ni hudo. Bolj nevaren je visok pritisk.

Drugače pa kakšna kavica, čokolada in redna ter zdrav prehranauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4
22.8.2006 23:05:42   
frutka_
Pozdravljena!
jaz sem imela podobne "težave" kot ti. Pritisk sem imela še nižji. Priporočali so mi gibanje, da se pritisk malo dvigne. Najboljša je hoja, morda v manjši hrib, odvisno koliko si noseča. Spiješ lahko tudi kakšno brezkofeinsko kavico za vsak primer pa imej pri sebi kakšno čokoladico ali kekse če postaneš utrujena, lačna.
Proti  bakterijam v urinu pa čimveč pij in pazi kako se brišeš po potrebi. saj veš...odspredaj-nazajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
25.8.2006 13:17:58   
Ivek
Pozdravljena Frutka!

Moram te nekaj vprašat!!!!! Ti si iz MB? Rodila si v Slovenj Gradecu? Si ti tista Frutka? Ker če si, ti se še enkrat lepo zahvaljujem-zaradi tvojih nasvetov in priporočil, sem rodila v SG porodnišnici prvič in sem ti res hvaležna na tem! Sej sva se tudi srečali en krat v Mariborskem Koloseju, dve leti nazaj!n Ali si spet noseča? Jaz sem in bom tudi drugič rodila v SG porodnišnici....

Še enkrat HVALAuser posted image !

iVEK (EX. ŽIŽI)

Sve prave su ljubavi tužne...

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.8.2006 13:20:58   
Ivek
Halo Ljubezniva!

Sem v 6 t in imam enake težave kot ti in so mi enako svetovali, kot so tebi punce na tem forumu. Tudi jaz sem "zanič" in tako zaspana celi dan, vrti se mi (60/90)....nevarno pa ni, zagotovo.

Lep dan ti želim!!!

Ivek v user posted image !

Sve prave su ljubavi tužne...

Neposredna povezava do sporočila: 7
25.8.2006 13:34:47   
Anonimen
Jaz ga imam tudi okoli 90/60, kar je vsekakor bolje, kot da bi imela visokega kot v 1. nosečnosti.

Ker sicer ne pijem kave, ker mi je zanič, je G rekla, naj se nikar ne poslužujem tega izhoda. Najprej, je rekla, naj začnem več piti. IN res, če začutim, da me spet daje pritisk, se začnem nalivati z vodo in se počutje zelo izboljša.

(odgovor članu Ivek)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.8.2006 14:08:49   
3xmami
Tudi jaz imam nizek pritisk in to vedno. Med nosečnostjo sem ga imela isto okoli 80/50 tako da so me sestre spraševale če sem ok, jaz pa sem se vredu počutila, je pa sedaj slabše po porodu oz, drugače na sploh, ker si nizkega pritiska skoraj ne gre dvignit(razen če ti pomaga kak kofetek, kar meni ne).
Sicer pa se potolaži z besedami moje osebne zdravnice :"Nizek pritisk-dolgo in pasje življenje." Saj vem, slaba tolažba.

Neposredna povezava do sporočila: 9
26.8.2006 10:49:47   
viv_
Jaz imam tudi nizek pritisk, od nekdaj. Pa popijem eno kavo na dan in je OK. No, v četrtek sem pa ravno pred pregledom poslušala prenos košarkaške tekme Slovenija : Kitajska in sem imela pritisk OK. Torej, moj nasvet, čim več športa user posted image

(odgovor članu 3xmami)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

zaščita po 1. menstruaciji po porodu
carmencita

Kakšno zaščito uporabljate med spolnim odnosom (v času dojenja)

KONDOM (48%)

NIMAM ZAŠITE (PAZIVA) (40%)

KONTRACEPCIJSKE TABLETE (kljub odsvetovanju zaradi dojenja) (2%)

DIAFRAGMA (1%)

SPREJ (spermicidi) (1%)

DRUGO (9%)

Število vseh glasov: 101

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!