|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NENI _ KAKO JE ŠLO????
23.11.2004 19:37:08   
Pia73
Neni, jaz še kar ne upam spustiti pesti za tvoje :duda::duda::duda: . A katera ve kako je bilo???

LP Pia73 :metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NENI _ KAKO JE ŠLO????
23.11.2004 19:41:24   
tia

Tudi jaz čakam na Neni,držim pesti za :duda::duda::duda:,Neni oglasi se ,nestrpne smo.

Pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:.

LP

Tia

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NENI _ KAKO JE ŠLO????
23.11.2004 19:43:26   
cmokec
Jaz sem tudi tako nestrpna, sem v službi še dve sodelavki naštimala, pa smo cel dan čepele na RR. Doma je pa isto, čakamo novico, kod da bi se šlo za enega iz naše ožje družine. Pa saj v končni fazi za to tudi gre.

cmokec drži pesti in čaka

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NENI _ KAKO JE ŠLO????
23.11.2004 19:43:37   
pika74
Ja, tud jaz skoz gledam na mobi, al je ze ksn nov sms z novicko, da so :duda::duda::duda:.

Tko sm nestrpna pa firbcna neni:zajcek::zajcek::zajcek:.

:pujs:za sreco:pujs:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NENI _ KAKO JE ŠLO????
23.11.2004 19:53:28   
Pia73
Koala tudi še vedno stiska pesti,... :miska::miska::miska:

Ker nima interneta doma se je potrudila na drug način, da bi zvedela, če lahko spusti pestke, pa še ni novičk,.....

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NENI _ KAKO JE ŠLO????
23.11.2004 20:00:03   
neni
No, pa sem iz Ljubljane.
Pa vam moram povedat, da nimam nič veselih novic. Dr. je našel dve gestacijski vrečki, vendar bi morali biti večji. In on misli, da se zelo verjetno ne bosta obdržala.
Jaz pa še vedno ne vem, kaj naj si mislim. Ali naj še naprej upam ali pa naj se kar vdam. :angel:
Ne morem vam povedat kolk sem žalostna. Še dobro, da je bil moj z mano, ker sama nebi prišla domov. Še tako sva falila izvoz iz AC.
Spet imam UZ drugi teden, če bodo krvavitve pa moram v bolnico.

To je vse kar vem, punce kaj ve mislite!?

lp Neni in ne vem če še kdo:((

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NENI _ KAKO JE ŠLO????
23.11.2004 20:01:21   
cmokec
Se počutim, kod da bi odštevala minute do novega leta.

Neni, oglasi se. :angel: so tko na tvoji strani, me pa tudi

cmokec

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   NENI _ KAKO JE ŠLO????
23.11.2004 20:02:05   
pika74
oj, :rozica:neni:rozica:....sej ne vem... kako nej ti pomagam.

Nisem strucko, sam mogoce je pa se upanje. Mogoce sta ti vrecki tok mickeni glih zato, ker sta dve, pa bosta kasnej se zrastli. Ne vem. Sam moje mnenje. Jst srcno upam, da je to tko in drzim :miska::miska::miska:, da sta :duda::duda:.

Lp
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
23.11.2004 20:03:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   NENI _ KAKO JE ŠLO????
23.11.2004 20:04:03   
pika74
Pa se neki: glede na to, da si ti VELIKA BORKA, mislm, da sta ta dva:duda::duda: tud ena dva VELIKA FAJTERJA in da se ne bosta kr tko udala. Jaz navijam zanju in za atija pa mami:miska::miska:.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   NENI _ KAKO JE ŠLO????
23.11.2004 20:05:45   
tia

Draga moja Neni,ne vdaj se ,upanje obstaja,lahko je prišlo do kakšnega kasnejšega kaj pa vem čega,samo držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da bo na koncu iz vsega tega nastali dve lepi :duda::duda:,ki bosta za 8 mesecev tebe živcirali zakaj toliko spita.Naj te :angel::angel::angel::angel: čuvaju,upajmo na najboljše.Sem z mislimi s tabo.

Upanje naj umre zadnje,krvavetla pa ne boš,moj :angel: varuh mi je pravkar prišepnil.

Te :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: zate in za tvojivi :duda::duda:.

Bodi hrabra,smo s tabo.

LP

Tia

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   NENI _ KAKO JE ŠLO????
23.11.2004 20:08:55   
cmokec
Neni, ne se vdat. Počivaj. Jaz bom še kar naprej pesti držala zate, pa za tvoji pikici. Mogoče ni najboljši čas, ampak a bi B-komleks lahko kaj pomagal?

Upanje umre zadnje.

cmokec

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   NENI _ KAKO JE ŠLO????
23.11.2004 20:11:11   
Anitka
NENI držim pestke še naprej in upam, da bo s tema dvema vse v najlepšem redu, saj upanje res umre zadnje.:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Naj vas vse tri :angel::angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo.

Pa pa,
Anitka:metulj:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   NENI _ KAKO JE ŠLO????
23.11.2004 20:13:05   
klarisa
Neni,prav nikol se ne smeš vdati..Nikoli, slišiš! MIsli pozitivno, sej vem da je težko ampak z negativnimi mislimi pa res lahko povzročiš splav. Kar bo bo, itak nimaš vpliva tako da lepo živi vsak dan posebej. Jst mislim, da bo vseen ratal! Če ti bo hudo me pokliči, da dobiš eno injekcijo pozitivnih misli..
NOčko in glavo pokonci !

pa pa

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   NENI _ KAKO JE ŠLO????
23.11.2004 20:14:30   
Pia73
neni, smo s teboj in ne bomo spustile pesti,...:miska::miska::miska::miska::miska:

Veš ŠE JE UPANJE!!! Pa ne samo zato, ker upanje umre zadnje ampak, ker je,...

Že zelo, zelo dolgo nazaj, ko je zanosila Mavrica, ki pa je sedaj že kakšen mesec mamica sem enkrat že napisala tole zgodbico: Ko sem jaz prvič zanosila in se je nato vse dobro končalo sem bila v nosečnosti dopolnjenih 7 tednov (ti imaš dopolnjenih 6 tednov) na UZ in je bil moj :duda: velik že 8 mm, pa sem nato rodila 8 dni po roku,... Moja prijateljica pa je bila na UZ pri 7 tednih, pa je bila prav tako vidna samo gestacijska vrečka, pa se je potem izkazalo, da je vse v redu, rodila pa je kar 3 tedne prezgodaj!!!

Tak, da neni, tudi po napisanem sodeč, še ni nič izgubljeno,... veš naše :duda: se v začetku različno razvijajo, eni hitreje, drugi počasneje,...
Tudi zato je prvi predviden UZ pri dopolnjenih 8 tednih. In takrat se mora videt. Torej je še 2 tedna časa,...

Neni kar pogumno,...skupaj nama bo čas hitreje minil,... tudi jaz imam še polnih 15 dni do pregleda,...

LP Pia73 :metulj:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   NENI _ KAKO JE ŠLO????
23.11.2004 20:26:31   
GoYa
Draga neni, ni še vse izgubljeno. Jaz mislim, da sta vseeno borca in si želita ostati pri tako fajn mamici, kot jima boš postala. Zato ne obupat.

Vsi držimo pesti, da bo naslednji UZ pokazal lepšo sliko.

Drži se.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   NENI _ KAKO JE ŠLO????
23.11.2004 20:42:39   
emaa
Želim ti vse najboljše, misli pozitivno, ker boš s tem storila največ zase in za svoja :duda::duda:, sicer pa it ain't over till it's over (zate čez 8 mesecev).

LP

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   NENI _ KAKO JE ŠLO????
23.11.2004 20:59:45   
eva1
Draga Neni!
Upam, da te bom uspela malo potolažiti-takole je bilo pri meni! V 6 tednu ni bilo na UZ videti nič in moj G me je kar malo prestrašil, kajti je rekel da ne vidi nosečnosti, pa čeprav je bil test pozitiven(2x)! Nato sva se zmenila za pregled v 7 tednu in na UZ je bila videti GV, ploda pa še nikjer-jaz sem bila čist prestaršena(sem imela že ss za sabo)! No in potem pri 8 tednu se je šele videl plod, ki je bil manjši od 1 cm-mislil, da je bil vslik 7-8mm! Tako da nič obupat, res ni še nič izgubljeno!In sedaj je moj:duda: ravno prav velik za svoje tedne!
Srečno, pazi nase in na svoja dva :duda::duda: in naj te :angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo!
Lp, Eva 23t in :duda: :modri:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   NENI _ KAKO JE ŠLO????
23.11.2004 21:14:53   
Anonimen
tudi z nase strani vse dobro!:angel:

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   NENI _ KAKO JE ŠLO????
23.11.2004 22:31:47   
Anonimen
Neni jaz upam da se je Dr zmotil,da je usekal mimo,saj ne bi bilo prvič.Srčno upam,da bo vse v redu!!!:angel::angel:Pozdrav:rozica:Neva:rozica:

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   NENI _ KAKO JE ŠLO????
24.11.2004 7:37:39   
ery
Neni, veš da mislim nate in srčno upam, da je vse v redu. Pošiljam ti :angel:, ki bo pazil nate!

Imej upanje!

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   NENI _ KAKO JE ŠLO????
24.11.2004 9:46:38   
Lučka*
Neni, nikar ne obupaj.
Če te lahko malo potolažim, tudi moja hči je bila premajhna po UZ. Precej premajhna, kot bi morala biti, danes pa je zdrava in živahna desetletnica.

Lp Lučka

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   NENI _ KAKO JE ŠLO????
24.11.2004 10:00:14   
tinkamiška
Neni ne obupat! Drži se! Držim pesti za vse vas!:angel:

Tinka

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   NENI _ KAKO JE ŠLO????
24.11.2004 10:24:19   
koala
Hojla Neni!

MIslim nate, držim pesti in upam, da se je zdravnik zmotil. Da boš naslednji teden sporočila, da bijeta dva srčka!

Pogumno prijateljica, upanje umre zadnje!

:angel::angel::angel::angel::angel: za pogum!

Koala

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   NENI _ KAKO JE ŠLO????
24.11.2004 14:09:14   
Bety
Neni!!!NE OBUPAT!!!

Vprašaj zdravnika TAKOJ PO TELEFONU če lahko piješ matični mleč, ki se ga v lekarni dobi kot izdelek Gele Royal...(tako nekako)!!!!!!!! Znanstveniki trdijo, da spodbuja rast in to zeeeeeelo priporočajo. Pa pija med in mleko... to bi jaz delala in upala, da bo vse v redu...glede na to, da krvavitev ni, JE ŠE VEDNO VEEELIKO UPANJE, DA JE VSE OK!! Še tiste, ki krvavijo uspejo obdržati plod, kaj šele pri tebi, ko sama veš, da je vse OK!!!

POZITIVNE MISLI, POJDI NA SONČEK, PROSI BOGA, BOŽAJ TREBUŠČEK...vse to, po moje, lahko pomaga...

:rozica::rozica::rozica::rozica::angel::rozica::angel:

V mislih sem s teboj...

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?