Pia73 -> NENI _ KAKO JE ŠLO???? (23.11.2004 20:14:30)
|
neni, smo s teboj in ne bomo spustile pesti,...:miska::miska::miska::miska::miska: Veš ŠE JE UPANJE!!! Pa ne samo zato, ker upanje umre zadnje ampak, ker je,... Že zelo, zelo dolgo nazaj, ko je zanosila Mavrica, ki pa je sedaj že kakšen mesec mamica sem enkrat že napisala tole zgodbico: Ko sem jaz prvič zanosila in se je nato vse dobro končalo sem bila v nosečnosti dopolnjenih 7 tednov (ti imaš dopolnjenih 6 tednov) na UZ in je bil moj :duda: velik že 8 mm, pa sem nato rodila 8 dni po roku,... Moja prijateljica pa je bila na UZ pri 7 tednih, pa je bila prav tako vidna samo gestacijska vrečka, pa se je potem izkazalo, da je vse v redu, rodila pa je kar 3 tedne prezgodaj!!! Tak, da neni, tudi po napisanem sodeč, še ni nič izgubljeno,... veš naše :duda: se v začetku različno razvijajo, eni hitreje, drugi počasneje,... Tudi zato je prvi predviden UZ pri dopolnjenih 8 tednih. In takrat se mora videt. Torej je še 2 tedna časa,... Neni kar pogumno,...skupaj nama bo čas hitreje minil,... tudi jaz imam še polnih 15 dni do pregleda,... LP Pia73 :metulj:
|
|
|
|