NENI _ KAKO JE ŠLO???? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Pia73 -> NENI _ KAKO JE ŠLO???? (23.11.2004 19:37:08)

Neni, jaz še kar ne upam spustiti pesti za tvoje :duda::duda::duda: . A katera ve kako je bilo???

LP Pia73 :metulj:

tia -> NENI _ KAKO JE ŠLO???? (23.11.2004 19:41:24)

Tudi jaz čakam na Neni,držim pesti za :duda::duda::duda:,Neni oglasi se ,nestrpne smo.

Pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:.

LP

Tia

cmokec -> NENI _ KAKO JE ŠLO???? (23.11.2004 19:43:26)

Jaz sem tudi tako nestrpna, sem v službi še dve sodelavki naštimala, pa smo cel dan čepele na RR. Doma je pa isto, čakamo novico, kod da bi se šlo za enega iz naše ožje družine. Pa saj v končni fazi za to tudi gre.

cmokec drži pesti in čaka

pika74 -> NENI _ KAKO JE ŠLO???? (23.11.2004 19:43:37)

Ja, tud jaz skoz gledam na mobi, al je ze ksn nov sms z novicko, da so :duda::duda::duda:.

Tko sm nestrpna pa firbcna neni:zajcek::zajcek::zajcek:.

:pujs:za sreco:pujs:

Pia73 -> NENI _ KAKO JE ŠLO???? (23.11.2004 19:53:28)

Koala tudi še vedno stiska pesti,... :miska::miska::miska:

Ker nima interneta doma se je potrudila na drug način, da bi zvedela, če lahko spusti pestke, pa še ni novičk,.....

neni -> NENI _ KAKO JE ŠLO???? (23.11.2004 20:00:03)

No, pa sem iz Ljubljane.
Pa vam moram povedat, da nimam nič veselih novic. Dr. je našel dve gestacijski vrečki, vendar bi morali biti večji. In on misli, da se zelo verjetno ne bosta obdržala.
Jaz pa še vedno ne vem, kaj naj si mislim. Ali naj še naprej upam ali pa naj se kar vdam. :angel:
Ne morem vam povedat kolk sem žalostna. Še dobro, da je bil moj z mano, ker sama nebi prišla domov. Še tako sva falila izvoz iz AC.
Spet imam UZ drugi teden, če bodo krvavitve pa moram v bolnico.

To je vse kar vem, punce kaj ve mislite!?

lp Neni in ne vem če še kdo:((

cmokec -> NENI _ KAKO JE ŠLO???? (23.11.2004 20:01:21)

Se počutim, kod da bi odštevala minute do novega leta.

Neni, oglasi se. :angel: so tko na tvoji strani, me pa tudi

cmokec

pika74 -> NENI _ KAKO JE ŠLO???? (23.11.2004 20:02:05)

oj, :rozica:neni:rozica:....sej ne vem... kako nej ti pomagam.

Nisem strucko, sam mogoce je pa se upanje. Mogoce sta ti vrecki tok mickeni glih zato, ker sta dve, pa bosta kasnej se zrastli. Ne vem. Sam moje mnenje. Jst srcno upam, da je to tko in drzim :miska::miska::miska:, da sta :duda::duda:.

Lp
Pika74
:metulj:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.11.2004 20:03:40)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

pika74 -> NENI _ KAKO JE ŠLO???? (23.11.2004 20:04:03)

Pa se neki: glede na to, da si ti VELIKA BORKA, mislm, da sta ta dva:duda::duda: tud ena dva VELIKA FAJTERJA in da se ne bosta kr tko udala. Jaz navijam zanju in za atija pa mami:miska::miska:.

tia -> NENI _ KAKO JE ŠLO???? (23.11.2004 20:05:45)

Draga moja Neni,ne vdaj se ,upanje obstaja,lahko je prišlo do kakšnega kasnejšega kaj pa vem čega,samo držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da bo na koncu iz vsega tega nastali dve lepi :duda::duda:,ki bosta za 8 mesecev tebe živcirali zakaj toliko spita.Naj te :angel::angel::angel::angel: čuvaju,upajmo na najboljše.Sem z mislimi s tabo.

Upanje naj umre zadnje,krvavetla pa ne boš,moj :angel: varuh mi je pravkar prišepnil.

Te :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: zate in za tvojivi :duda::duda:.

Bodi hrabra,smo s tabo.

LP

Tia

cmokec -> NENI _ KAKO JE ŠLO???? (23.11.2004 20:08:55)

Neni, ne se vdat. Počivaj. Jaz bom še kar naprej pesti držala zate, pa za tvoji pikici. Mogoče ni najboljši čas, ampak a bi B-komleks lahko kaj pomagal?

Upanje umre zadnje.

cmokec

Anitka -> NENI _ KAKO JE ŠLO???? (23.11.2004 20:11:11)

NENI držim pestke še naprej in upam, da bo s tema dvema vse v najlepšem redu, saj upanje res umre zadnje.:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Naj vas vse tri :angel::angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo.

Pa pa,
Anitka:metulj:

klarisa -> NENI _ KAKO JE ŠLO???? (23.11.2004 20:13:05)

Neni,prav nikol se ne smeš vdati..Nikoli, slišiš! MIsli pozitivno, sej vem da je težko ampak z negativnimi mislimi pa res lahko povzročiš splav. Kar bo bo, itak nimaš vpliva tako da lepo živi vsak dan posebej. Jst mislim, da bo vseen ratal! Če ti bo hudo me pokliči, da dobiš eno injekcijo pozitivnih misli..
NOčko in glavo pokonci !

pa pa

Pia73 -> NENI _ KAKO JE ŠLO???? (23.11.2004 20:14:30)

neni, smo s teboj in ne bomo spustile pesti,...:miska::miska::miska::miska::miska:

Veš ŠE JE UPANJE!!! Pa ne samo zato, ker upanje umre zadnje ampak, ker je,...

Že zelo, zelo dolgo nazaj, ko je zanosila Mavrica, ki pa je sedaj že kakšen mesec mamica sem enkrat že napisala tole zgodbico: Ko sem jaz prvič zanosila in se je nato vse dobro končalo sem bila v nosečnosti dopolnjenih 7 tednov (ti imaš dopolnjenih 6 tednov) na UZ in je bil moj :duda: velik že 8 mm, pa sem nato rodila 8 dni po roku,... Moja prijateljica pa je bila na UZ pri 7 tednih, pa je bila prav tako vidna samo gestacijska vrečka, pa se je potem izkazalo, da je vse v redu, rodila pa je kar 3 tedne prezgodaj!!!

Tak, da neni, tudi po napisanem sodeč, še ni nič izgubljeno,... veš naše :duda: se v začetku različno razvijajo, eni hitreje, drugi počasneje,...
Tudi zato je prvi predviden UZ pri dopolnjenih 8 tednih. In takrat se mora videt. Torej je še 2 tedna časa,...

Neni kar pogumno,...skupaj nama bo čas hitreje minil,... tudi jaz imam še polnih 15 dni do pregleda,...

LP Pia73 :metulj:

GoYa -> NENI _ KAKO JE ŠLO???? (23.11.2004 20:26:31)

Draga neni, ni še vse izgubljeno. Jaz mislim, da sta vseeno borca in si želita ostati pri tako fajn mamici, kot jima boš postala. Zato ne obupat.

Vsi držimo pesti, da bo naslednji UZ pokazal lepšo sliko.

Drži se.

emaa -> NENI _ KAKO JE ŠLO???? (23.11.2004 20:42:39)

Želim ti vse najboljše, misli pozitivno, ker boš s tem storila največ zase in za svoja :duda::duda:, sicer pa it ain't over till it's over (zate čez 8 mesecev).

LP

eva1 -> NENI _ KAKO JE ŠLO???? (23.11.2004 20:59:45)

Draga Neni!
Upam, da te bom uspela malo potolažiti-takole je bilo pri meni! V 6 tednu ni bilo na UZ videti nič in moj G me je kar malo prestrašil, kajti je rekel da ne vidi nosečnosti, pa čeprav je bil test pozitiven(2x)! Nato sva se zmenila za pregled v 7 tednu in na UZ je bila videti GV, ploda pa še nikjer-jaz sem bila čist prestaršena(sem imela že ss za sabo)! No in potem pri 8 tednu se je šele videl plod, ki je bil manjši od 1 cm-mislil, da je bil vslik 7-8mm! Tako da nič obupat, res ni še nič izgubljeno!In sedaj je moj:duda: ravno prav velik za svoje tedne!
Srečno, pazi nase in na svoja dva :duda::duda: in naj te :angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo!
Lp, Eva 23t in :duda: :modri:

Anonimen -> NENI _ KAKO JE ŠLO???? (23.11.2004 21:14:53)

tudi z nase strani vse dobro!:angel:

Anonimen -> NENI _ KAKO JE ŠLO???? (23.11.2004 22:31:47)

Neni jaz upam da se je Dr zmotil,da je usekal mimo,saj ne bi bilo prvič.Srčno upam,da bo vse v redu!!!:angel::angel:Pozdrav:rozica:Neva:rozica:

ery -> NENI _ KAKO JE ŠLO???? (24.11.2004 7:37:39)

Neni, veš da mislim nate in srčno upam, da je vse v redu. Pošiljam ti :angel:, ki bo pazil nate!

Imej upanje!

Lučka* -> NENI _ KAKO JE ŠLO???? (24.11.2004 9:46:38)

Neni, nikar ne obupaj.
Če te lahko malo potolažim, tudi moja hči je bila premajhna po UZ. Precej premajhna, kot bi morala biti, danes pa je zdrava in živahna desetletnica.

Lp Lučka

tinkamiška -> NENI _ KAKO JE ŠLO???? (24.11.2004 10:00:14)

Neni ne obupat! Drži se! Držim pesti za vse vas!:angel:

Tinka

koala -> NENI _ KAKO JE ŠLO???? (24.11.2004 10:24:19)

Hojla Neni!

MIslim nate, držim pesti in upam, da se je zdravnik zmotil. Da boš naslednji teden sporočila, da bijeta dva srčka!

Pogumno prijateljica, upanje umre zadnje!

:angel::angel::angel::angel::angel: za pogum!

Koala

Bety -> NENI _ KAKO JE ŠLO???? (24.11.2004 14:09:14)

Neni!!!NE OBUPAT!!!

Vprašaj zdravnika TAKOJ PO TELEFONU če lahko piješ matični mleč, ki se ga v lekarni dobi kot izdelek Gele Royal...(tako nekako)!!!!!!!! Znanstveniki trdijo, da spodbuja rast in to zeeeeeelo priporočajo. Pa pija med in mleko... to bi jaz delala in upala, da bo vse v redu...glede na to, da krvavitev ni, JE ŠE VEDNO VEEELIKO UPANJE, DA JE VSE OK!! Še tiste, ki krvavijo uspejo obdržati plod, kaj šele pri tebi, ko sama veš, da je vse OK!!!

POZITIVNE MISLI, POJDI NA SONČEK, PROSI BOGA, BOŽAJ TREBUŠČEK...vse to, po moje, lahko pomaga...

:rozica::rozica::rozica::rozica::angel::rozica::angel:

V mislih sem s teboj...

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>