|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NA KATERE PREGLEDE PRED ZANOSITVIJO?
15.9.2006 15:32:48   
pingi
Zanima me, če ste pred zanositvijo opravile kakšne preglede. V mislih imam različna slikanja maternice ipd., da bi se prepričale, če imate pogoje za uspešno zanositev in donositev otročka.
Slišala sem že za primere, ko je maternica "zlepljena", pa tudi G mi je svetovala, da naj opravim slikanje maternice. Je bila katera na kakšnem takem pregledu? Kako je potekalo?
Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NA KATERE PREGLEDE PRED ZANOSITVIJO?
15.9.2006 15:58:36   
Anonimen
po enem letu matranja in neuspehu z  user posted image , te mora G avtomatsko poslat na preiskave. Te potekajo počasi. Še prej, ap ti G predpiše Klomifen in če po klomifenu ni uspeha, te pošljejo na HSG (slikanje maternice), laparoskopijo, histerskopijo, na krvne preiskave, za spolno prenosljive bolezni, na testiranja hormonov, spermiogram za partnerja. Sam se ne moreš kar odločiti, zdaj bi ap jaz šla na HSG. 

(odgovor članu pingi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.9.2006 16:27:24   
dorina
Res je, da v kakšnih revijah za mamice piše, da bi bilo fajn iti na pregled, preden se odločiš za user posted image , sam v praksi to redkokatera naredi. Pa tudi če pokličeš G, ti bo rekla, da pridi, če eno leto ne bo nič. Razen če ti že tako ali tako enkrat v tistem času pripada pregled z odvzemom brisa- potem ji/mu lahko omeniš, da nameravaš delati na zanositvi. Sam da bi te zaradi tega na kakšne posebne preiskave poslal/a, ne verjamem. Na ultrazvoku maternice pa si že tako ali tako verjetno bila (men so ga naredili ob prvem ginekol. pregledu, preden sem dobila tabletke).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.9.2006 16:55:37   
mala zirafa
Nekatere, ki imajo kakšno bolezen ali pa jemljejo zdravila  se  posvetujejo s prav za to določenim strokovnjakom.kar je prav tako za mater kot otroka.kakih drugih pregledov pri zdravem paru ne poznam.
Pa srečno.

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.9.2006 21:54:30   
KOZLEK
Jaz sem klicala mojo g pa je sestra rekla da ni nič potrebno na pregled ne za rdečke če sem jih prebolela no nič. Samo rekla je ko bo M zamujala 14 dni in ko bo test pozitiven naj pokličem.

Lp

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?