Suzi*
|
Mi smo bili tudi včeraj stari 5m.:bravo: In smo se prvič obrnili tudi iz trebuščka nazaj na hrbet. :bravo: Tako hitro, da sploh nisem dojela. Še dobro, da je bil na sredini velike postelje. ;) Drugače pa smo imeli tudi mi prejšnji teden drugo ceplenje. Je imel spet vročino po ceplenju. :( Velik je pa 66 cm in težek 7100g. Ga pa po novem lahko vidite tudi na slikici ob imenu. :bravo::sloncek: Zobka ima že dva in ju je dobil v 4 mesecu, zdaj se pa počasi kaže že tretji (ima že čist belo dlesen). Ker se še samo dojiva, upam, da ne bo grickal bradavice. Na začetku me je, je bil kregan, zdaj je pa priden. 9nebesa Hoče bit pa skoz pokonci. Sedet in samo sedet. Tudi v vozičku po tanovem. Po moje bo kmalu sam sedel, ker sedaj rabi samo še malo opore, v lupinici pa sam sedi, ker je malo jamice ki mu pomaga, da se ne prekucne na nos. :)- Spimo pa že velikokrat(so še vedno izjeme) celo noč, pa tudi podnevi še kar lepo, 3x po uro, včasih tudi dve. Se pa zelo rad carta, pravi mucek je postal. :muca: Pa ko vidi, da bo dobil papico, čist ponori, kar kriči in se steguje z rokami in nogami proti meni. :)-:)- Čeblat je pa nekako nehal, zdaj je v modi kričanje, vriskanje, smejanje. Da počiš od smeha. :)-:)- Pridni naši sončki, a ne?! :rozica::angel: lp, Suzi
|