Špacka -> NAŠO SONČKI (3.8.2005 9:44:33)
|
Hojla! Moja Lina ima pa danes 5 mesecev, kar ne morem verjet kako čas hitro teče, me včasih kar stisne, ko se spomnem da bo treba delat. Prejšni teden je bila drugič cepljena, vse je OK, velika je 66 cm in težka 6900 g prava manekenka:)- Drugače pa je ta naša punca zelo pridna ponoči, spi celo noč, čez dan jo je pa težko pripravit k spanju, včasih kar ne razumem komaj gleda, ampak spat pa ne:zmeden2: kot da bo nekaj zamudila. Trenutno je najraje na najini postelji, da ima dovolj prostora za svoje akrobacije, obračanje iz hrbta na trebušček in nazaj... Gosto hrano že jemo, samo ne kot samostojni obrok, jo pa očitno mleko še kar nasiti. Imamo se fajn, kar naprej odkrivamo nekaj novega, zobkov še nimamo, se pa slinmo, ampak to že 3 mesece , tako da ne vem če bo že kaj. Bobek05 očitno je tvoj sonček dovolj močen, sem imela pri Lini isti problem, sploh glavica je bila problem kar naprej pokonci, samo otroka itak ne moreš nazaj držat, ker potem je sam jok, ti bo že sam pokazal ko bo imel dovolj. Lp Špacka
|
|
|
|