|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NAŠI SONČKI (10.DEL)
30.3.2005 19:37:30   
nita
Evo, da nas prestavim mal višje, smo pristale kr na 4. strani in to v samo dveh dneh. Se ful dogaja tu na DinO.

Na hitrico je javljam, bo mogla naša Ela papcat in potem gre spat - mami pa tut, ker je čist him.

Kak ste kaj? Men se zdi, da bo spet zima, ker je tako butasto vreme - aja, sem pozabla, da je april :)-:)-:)-.

Dans smo ble mal zuni na sprehodu, pa na klepetu pri sosedi. Je skoz lepo pančkala....ji tak paše na luftu. Upam, da bo tut ponoč lepo spala.

Punce, kak oblečete svoje sončke zdej, ko je že mal topleje za ven? Jaz jo takole: ena majčka, en bodi, žabice, hlačke, zoknčki, potem pa jo oblečem še pleteno jopico in kapico. Mamo pa vozoček z dvemi pregrinjali (al kak bi to povedla, upam da zastopte :ups: ). Verjetno je dost, saj je vedno topla - upam vsaj da ne preveč. Verjetno bi tako jokala, če ji ne bi kaj pasalo, ne???

Upam, da bo jutri kaj več sonca, nisem nič gledala napoved (saj ponavadi itak ne drži).

Zdej pa gremo jest. Lahko nočko vam želim.:rozica:

L.P. Anita & Ela
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NAŠI SONČKI (10.DEL)
30.3.2005 20:01:59   
Mina1
Evo, nas spet krčki dajejo 100/h. Ga ima trenutno ati v naročju in gleda nogomet:zmeden:, 3-letnik pa že aja.

Se mi piškotek prov smili, tako ga trga. Čez dan je kar šlo, sva bila zunaj na sončku:), pa popoldan smo šli malo v mesto v Maxi in tako, pa je ajal, pa pridemo domov, se zbudi in jok in stok ter krčki. Stiska te male pestke, jaz pa mu ne morem dosti pomagati. Sedaj ne vem: tele lefaxin so prvemu:duda: pomagale, temu pa očitno ne:zmeden:

Jutri je kakanje na vrsti, morda bo potem za dan ali dva lažje:( Ja, mi je prov hudo.

Trenutno jem kornfleks, ker še nisem uspela v celem dnevu nič pametnega pojesti razen spraviti vase dve beli :kava:.

Drugače pa NITA, jaz trenutno ne pretiravam z oblačenjem pri :duda:: normalno čez body in hlačke mu dam tanjši flis pajacek pokrijem s flis dekico in spančka v Dreamy košarici, ali pa na isto varianto v lupinici Cabrio. Pa kapico seveda in copatke;)

Potipaš ga za vratkom in če je topel oz. temperatura taprava, potem je v redu, če je moker, mu je vroče - tako nekako to gre. Sicer pa: kot oblečeš sebe, oblečeš tudi otročka, nenapisano pravilo in tako;)

Ekola, da zaključim:

CMOk za male :duda: in nas pridne mamice;)

pa-pa Mina1

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NAŠI SONČKI (10.DEL)
30.3.2005 20:50:04   
Lu
Čer!

Šele zdajle imam malo časa. Ja danes je bila Maja mala sračka. Ni skoraj cel dan nič spala. Zdaj zvečer jo pa zelo prepričujem da bi spala, pa mi zaspi za samo cca 15 min in potem se zbudi. No danes je pojedla samo 80 ml Aptimila. Je že manj. No pa da ne bom zopet hvalila dneva pred nočjo... Trkam.

Dolina jaz ne jem teh sezamovih semen. V 2 dcl dam 2 žlički teh semen in kuham 20 min, odcedim in to spijem trikrat na dan. No 1 dan je že mimo. Naj bi se mlekec začel delat po 3 dneh. Upam, da se bo tudi meni. No čeprav danes je zdržala do 20-ih zvečer brez dodatka. Malo napredka je že.

Drugače sva bile tudi midve danes zunaj kar dolgo. No potem sva šle k našim na kosilo in potem naju je moj brat zapeljal domov ker je že deževalo.

Danes smo se šli tudi slikat za osebno in jo šli tudi narest. Mislim kako lahko tako majhnega dojenčka slikajo in potem ji bo osebna veljala do bohved kdaj. Mislim so tud no. Čez cca 3 leta se bo pa full vidlo a je to Maja al ni, ker bo na sliki dojenček. No ampak oni že vejo.

Sem bila pa danes zelo pridna. Sem likala. No ampak me zopet čaka še ena žehta :(. Kako se te plenice hitro naberejo. No pa ker mi včasih poliva se preoblačimo kar pogosto.
Za nagrado me pa tako boli hrbet da je groza. Prav pekoča bolečina :((

Punce a ste ve, zdaj po nosečnosti tudi kaj pozabljive. Jaz sem tako da je groza. Hočem kaj povedat pa kar pozabim in potem študiram in študiram kaj sem želela povedat. Groza vam rečem.

Aja pa glede spanja zjutraj. Mislim da je Dolina spraševala kako lahko do 10 spim. Ja ob 7.30 vstanem nafutram in previjem Majo in potem gremo nazaj spat.;)

Tako. Nekaj sem še želela povedat pa sem pozabila :zmeden2: No če se bom spomnila bom pa sporočila.

Vsem želim eno lepo nočko in miren spanec.

lp Lu in že zbijena Maja

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NAŠI SONČKI (10.DEL)
30.3.2005 20:52:00   
piščanc
no zdaj imam pa tudi jaz čas, da malo poklepetam.

končno sem pogruntala kako skrbeti za kožo, je imel skoz zelooo suho, pa sem malo kopala, pa z linola fett... no zdaj ga kopam vsak večer, enkrat na teden linola fett, drugače pa olje v banjico in je super. seveda ga moram še vedno zelo malo oblačiit, ker mu je hitro vroče in potem dobi izpuščaje. za ven je pa oblečen v bodi, plišast pajacek brez rokavov in plišasta majčka, pa kapica in copatki, pokrit z dekico. če greva ven že zjutraj (8h) pa ga dam v zimskega pajacka (bodi in plišast pajac brez rokavov spodaj).

če točno sledim njegovemu urniku, se nama lepo izide, spi takrat ko mora in je,... drugače pa se malo pritožuje. krčev pa na srečo nimamo. je pa ta teden veliko bolj buden, opazuje stvari okoli sebe, rokico zna že naciljati v usta in s tem se zelo zamoti. kako hitro gre čas, komaj je ven pokukal, zdaj pa že loči tujce in tiste, ki jih pogosto vidi. ga komaj dohajam.

ful sem vesela, ker je ta velka zdaj tudi ponoči brez plenic !!!:sloncek:, mož je bil zelo skeptičen, ampak je tako hitro ratalo, da bravo moja velika punčka. :bravo:

ful pogrešam prijateljice, ki jih zdaj že dva meseca nisem videla, smo pač vse rodile približno v istem času (hihi).

imejte se lepo, upam, dajutri zjutraj ne bo dežja.

lp, nina&Žiga&Tjaša


(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NAŠI SONČKI (10.DEL)
30.3.2005 20:52:39   
Mana
Hojla!
Sem prejšnji teden dala v košarico termometer, prav k :duda: glavici in je pokazal 31,5 stopinj. Zunaj je bilo okoli 16, 17 st. in ko je bil voziek v voznem stanju je pokazalo 29,8 stopinj. Tako, da sedaj oblačim malo mnj kot prej in sicer: bodi kratek rokav,majčka dolg rokav, žabice-hlačke, copatki, kapica in sedaj ko je hladneje še od trenirke jopico oz. zgornji del. Voziček imamo od peg perego s pregrinjalom. Je pa zelo sitna ratala ko ji je bilo vroče, tako da računam tudi na to, da sama malo nakaže.
Lep večer, čim manj krčev in veliko sončnih dni še naprej
Mana in :duda:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NAŠI SONČKI (10.DEL)
30.3.2005 20:55:10   
Mina1
LU:)-:)-:)-:

"Punce a ste ve, zdaj po nosečnosti tudi kaj pozabljive. Jaz sem tako da je groza. Hočem kaj povedat pa kar pozabim in potem študiram in študiram kaj sem želela povedat. Groza vam rečem."

LU: Da ti povem, da je pri meni isto, pa ne me spraševati, kako sem potem diplomirala z 9 pri prvem:duda: ko je bila situacija ista:zmeden2:.

Resno punce: tudi jaz sem čisto :zmeden2:, priznam. Včarj je imel 3-letnik pregled pri zobozdravniku, pa sem čisto mimo odgovarjala. Moj je samo gledal, kaj blebečem in tako, zdravnica pa je gledala, kot da sem z lune padla:)-:)-:)-

A veš kolk smo dale skozi, bomo pa še tole:)-:)-:)-

pa-pa in lahko noč, Mina1

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NAŠI SONČKI (10.DEL)
30.3.2005 21:00:32   
Lu
Mina1 a ima rvoj starejš sinko danes roj. dan???

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   NAŠI SONČKI (10.DEL)
30.3.2005 21:07:47   
Mina1
LU ne: 3-letnik je imel r.d. 6.2., mali :duda: pa se je rodil 18.2.2005.

Imam doma 3 vodnarčke, še atija:)-:)-:)-

zakaj???

pa-pa Mina1

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   NAŠI SONČKI (10.DEL)
30.3.2005 21:18:22   
mala maja
hOJLA!

No sploh nisem vidla da ste odprle novo nadaljevanje:ups::ups:, pa sem nekaj napisala pod 9.del, Kopiram ker sem zbita in se mi ne dapisat še enkrat

Pri nas nismo spal od včerej zjutrej(no jaz nisem). Mali je ponoči celo noč jokal in ni in ni zaspal. Če je hotel joškico, dvakrat povleku in spal na njej. MEne je pa vse bolelo in sem jo odmaknila pa je bil spet jok.:ups:
Joj sem bla jezna na mojga je cel dan spal pol mi pa tud tavelkih ne pomaga skopat.
DAnes smo morali kar en obrok dati po flaški, pa še zdejle zvečer dodati. Joj upam da mi ne zmankuje mleka.
Sem kupila čajček za dojenje. Upam da pomaga. Sicer pa nebi bilo nič čudnega ko me pa vsi ob živce spravlajo.

Jutri sem se odločila da se napokava v avto pa bova šla mal v Domžale, da ne vidim sinjarije po bajti.:zmeden2::zmeden2: Bom raj kr šla.:ups::ups:

No lep pozdrav, grem pogledat še razgrajača če že sspita pol pa še jaz. :zaspan::zaspan: NOČKO

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   NAŠI SONČKI (10.DEL)
30.3.2005 22:13:51   
Anonimen
Ojla!

Evo še mene. Mina,fuuuuuull sorry, da ti še nisem dopisala, sam včeri sme bla cel dan za računalnikom, sme delala za šolo..in se mi potem ni dal. :ups: Done spa spet..sem mogla dokončat od včerej, pa učila sem se (informatiko..bruh).

Zdej pa mal surfam. Mam mal gužvo, jutri grem na en RD, pol v Bachusa na šolski ples, v petek sem doma k mamo dan šole, pa v mesto grem z :love:..pol pa vikend.

Uglavnem, ni časa:ups:

lp,:fis:

(odgovor članu nita)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   NAŠI SONČKI (10.DEL)
30.3.2005 22:18:30   
Mina1
Ma ribi, sej bo;), sej sem tudi jaz busy in tako. Danes zvečer je slučajno sept tako, da sem tule gor.

Z mojim čakava, da se piškote zbudi za hranjenje, ker je zaspal od hudih krčkov kar na sedežni:zmeden:

Ti kar uživaj na RDju, pa na plesu in tako;)

Se slišive,

pa-pa Mina1


(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   NAŠI SONČKI (10.DEL)
31.3.2005 9:04:15   
nita
Dan.

U, ste ble pridne včeri.

No, pri nas je bla zanimiva in pestra noč. Ela po celo uro in več ni hotla zaspat, ko se je napapcala. Jedla je pa na 3 ure. Si morte mislit, kolk smo pol spale. Je pa res, da je včeri čez dan več al manj skoz spala. Mogoče pa zato ponoči ni pršu prav spanček. Bomo dans probale bit mal več budne čez dan, pa bomo vidl kaj bo zvečer.

LU :)- , a veš, da sem bla jaz pa v nosečnosti zelo pozabljiva. No, saj sem zdej tut še, ....pa če prav pomislim, sem bla tut prej,....zgleda, da mam to že prirojeno... :)-:)-:)-:)- .

Tolk na hitrco, gremo zdej mal na sprehod, pol morem pa še fišine slikce prečekirat.

Se še beremo. Lep da želim vsem.

Anita & Ela :rozica:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   NAŠI SONČKI (10.DEL)
31.3.2005 11:07:45   
nita
:bravo::bravo::bravo::bravo:

Evo mi je ratal nov albumček narest. Če katero zanima, naj piše na privat za geslo.

L.P. Anita & Ela:rozica:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   NAŠI SONČKI (10.DEL)
31.3.2005 11:26:09   
Mina1
Evo NITA pogledala;) - luštna pupika, ni kaj;)

Sem v bistvu uspela pogledati kar vse slikice in so super.

pa-pa Mina1

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   NAŠI SONČKI (10.DEL)
31.3.2005 12:35:30   
nita
Mina1 tut ti bi si lahko omislila kak album. Saj veš, da bi vse rade vidle tvoja dva sončka.

Fiši, pogledla slikice - maš pa res cajt...no ja, sej sem jaz tut vse mogoče počela, sam da se mi ni blo treba učit...

L.P. Anita & ELa :rozica:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?