piščanc -> NAŠI SONČKI (10.DEL) (30.3.2005 20:52:00)
|
no zdaj imam pa tudi jaz čas, da malo poklepetam. končno sem pogruntala kako skrbeti za kožo, je imel skoz zelooo suho, pa sem malo kopala, pa z linola fett... no zdaj ga kopam vsak večer, enkrat na teden linola fett, drugače pa olje v banjico in je super. seveda ga moram še vedno zelo malo oblačiit, ker mu je hitro vroče in potem dobi izpuščaje. za ven je pa oblečen v bodi, plišast pajacek brez rokavov in plišasta majčka, pa kapica in copatki, pokrit z dekico. če greva ven že zjutraj (8h) pa ga dam v zimskega pajacka (bodi in plišast pajac brez rokavov spodaj). če točno sledim njegovemu urniku, se nama lepo izide, spi takrat ko mora in je,... drugače pa se malo pritožuje. krčev pa na srečo nimamo. je pa ta teden veliko bolj buden, opazuje stvari okoli sebe, rokico zna že naciljati v usta in s tem se zelo zamoti. kako hitro gre čas, komaj je ven pokukal, zdaj pa že loči tujce in tiste, ki jih pogosto vidi. ga komaj dohajam. ful sem vesela, ker je ta velka zdaj tudi ponoči brez plenic !!!:sloncek:, mož je bil zelo skeptičen, ampak je tako hitro ratalo, da bravo moja velika punčka. :bravo: ful pogrešam prijateljice, ki jih zdaj že dva meseca nisem videla, smo pač vse rodile približno v istem času (hihi). imejte se lepo, upam, dajutri zjutraj ne bo dežja. lp, nina&Žiga&Tjaša
|
|
|
|