|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NAŠI SONČKI (**** del)
12.5.2005 12:54:18   
rainbow
Kaj te debate ni več??:zmeden2:

Menda smo vse tako zaposlene, kajne, ampak jaz bom vseeno poskusila, če se katera javi, mi ravno še dete spi, pa še kuhat ne rabim:bravo:

kako ste kaj,sveže mamice?? No, marčevke in ostale več nismo tako sveže, a vseeno imamo dela čez glavo.
za rr pa vseeno ostane kaj časa:)

jaz raje grem malo tu gor kot gledam tv ali kaj pospravljam na veliko, se potm preveč utrudim, pa si mislim, zakaj bi pa skozi nekaj garala, že tak preveč delam. pa delo z otroci je še težje kot kakšna služba.

pri nas na splošno vse ok, razen da smo vsi prehlajeni, še mene je nekaj začelo boleti grlo, pa upam, da ne bo nič hudega. si ne morem privošči, da bi prav zbolela.

javite se kaj, vam želim lep dan:morje::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NAŠI SONČKI (**** del)
12.5.2005 14:12:57   
Wahoo RR
No, pa da se še mi priključimo debati :)

Najina Lina pravkar spančka...tud jest sem najrajši tukaj gor...če seveda ni kej za oprat, zlikat, skuhat hehe
Televizijo pa gledam v bistvu samo še med dojenjem...sva glih lepo na kavču čez dan in mi mora nekaj špilat :)

Drugač je pa zelo pridna tale naša :duda:..ponoči spi od 5-7 ur...kar je bomba...čez dan je pa večin zdej kr budna, ima pa še vedno kakšen zaspan dan, ko pa kr naprej spi :)
Mal jo zmede , ker mož dela en teden popoldan en teden zjutraj...in pol je vsak drug teden kej drugač. No, pa sej se bo navadila...

Zelo rada je zunaj v vozičku, čim jo dava pa v lupinico, pa že ve, da gremo nekam z avtom...se tud tam rada vozi...

Vglavnem, ta dva meseca sta šla ekspresno mimo...in še prehitro bo treba it delat...

Zdej mal študirva, da bi začele pri 4 mesecih hodit na plavanje v Ljubljano...A mogoče katera ve ceno teh 10 obiskov ? Na spletni strani ni nič.

Ok, toliko zaenkrta...uživajte v sončku :)

pa-pa

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NAŠI SONČKI (**** del)
12.5.2005 14:45:47   
Špacka
Ojla!

Men se tud ne da velik pisat, sploh če je lepo vreme sem raje zunaj z malo:love: ko sem pa v stanovanju je pa vedno nekaj za delat.
Sicer pa kuham tko, da je čimprej gotovo, pospravljam bolj površno, ampak še kar gre, likam pa bolj...se mi kar nabira kupček, ampak zmečkani ne hiodmo po svetu, pač zlikam ko je treba oblečt:)-

drgač pa dnevi kar letijo, mala je super, vsak dan nam pokaže nekaj novega, danes je celo prespala celo noč, se je zbudila šele ob 7.30, kar nisem mogla verjet, kajti do sedaj je zdržala največ do 5.30 no bomo videli, pa tud sicer ni panike, če se zbudi enkrat na noč.

zdaj pa letim, se je mala zbudila in je treba jest, pol pa spet na sončka....

Špacka&Lina

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NAŠI SONČKI (**** del)
12.5.2005 18:08:52   
Wahoo RR
O Špacka...ti maš tudi Lino :))

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NAŠI SONČKI (**** del)
12.5.2005 18:31:01   
mala maja
hojla!

So čist zaspale punce, se vidi da je sonček in smo z miški ven pokukale.

Pri nas je pa full kriza. Mali je kar naprej siten ko ne vem kaj. Skoz joka pša hoče bit na rokah pa vlečt joškico.

Ponoči še kar spi no pa tud če se zbudi poje pa takoj zaspi tako da ni krize.

Se je pa začel pogovarjat. Je prav lušten ko dela agggggg, auuuuuuuuu..:love::love::love::love: Zanimivo pa je da ga edini uspava ko se joka naš 4 letnik. To se tako pogovarjata da je kaj. Jih je prav fino gledat.

Evo joka mor it.

pa-pa

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NAŠI SONČKI (**** del)
12.5.2005 19:00:02   
Lu
Ojla!

Ja res je. Ko je snček se vse poskrijemo tukaj gor. hehe. SMo vse zunaj, kar je tudi prav.

Tudi jaz ne najdem nobenega časa da bi kaj napisala. Ponavadi zjutraj ko srkam :kava: na hitro peletim, potem pa šele zvečer lahko kaj več. Če se mi seveda da. Ponavadi likam zvečer, ko Maja že spi. Imam mir.

No tudi sedaj trenutno spi. Sem jo hotla skopat pa ne bo šlo, ker moram biti ob 20 pri župniku. Ja v nedeljo gremo h krstu :bravo: Upam, samo da se bo čimpreje zbudila da jo še malo nahranim in spat za noč. Če ne bo pa ati flašo dal :(( No upam, da ne bo potrebe.

Lepo se imejte in se še kaj oglasim.

papa Lu in Maja:racka:

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NAŠI SONČKI (**** del)
12.5.2005 20:48:01   
spacey
Kuku...

No po dolgem času tudi jst lahko kaj napišem... Kot večina tudi mi lepo pohajkujemo in se martinčamo na sončku. 9nebesa Je prav fino. Tudi meni ne znese kaj veliko bit tle gor, ker naš sonček potrebuje veliko pozornosti...večinoma preletim kar me zanima in tu in tam kaj malega nahitro napišem...romanov se mi po pravici ne da več pisat. :ups: :)-

No pa k bistvu...mi še vedno nismo vzpostavili nekega ritma...no po pravici povedano bi si jst lahko kaj beležla, da bi mi bilo kej bolj jasno...npr.: kdaj jemo, kdaj spimo, koliko časa smo budni... :zmeden2: Morda pa le imamo ritem, pa jaz tega še nisem opazla...bom malo spremljala. Kaj pa ve, a si kaj beležite in zapisujete?
Mala maja tudi naš Liam že nekaj časa čeblja tako kot vaš...aaauuuuuu, gaaaa in kako se smeje in maha z rokicami in kako brca...joj tako hitro raste, kot goba.
V torek smo imeli prvo posvetovalnico in je vse super in ok...splošno oceno je dobil 5, tehtamo že skoraj 6 kg in dolgi smo 59 cm, tako da smo uvrščeni v zgornjo mejo enomesečnikov. Dobili smo temenca in to je cel hudič jih "spraskat" dol, nisem pa vedela da se te naredijo zaradi mleka?! :zmeden:
Na previjalni uživamo 100/h :love: in najbolj zanimiv je vrtiljak s prijateljčki. 9nebesa Smo pa malo prehlajeni, tako da imamo čiščenje noska s fiziološko, kar pa ni glih najbolj prijetno. :zmeden: Je pa tako potrpežljiv, da ga lahko samo pohvalim, očitno ve da mu hočem dobro.

Kaj še lahko napišem, da bom imela nekaj časa spet mir? :zmeden2: :)-
Aja...danes smo bili prvič na daljšem sprehodu in je bilo tako lepo, naša :kuza: je tako uživala, saj smo šli v Fieso k morju. :bravo: Liam je celo pohajanje prespal in to na trebuščku, ker mu tako najbolj odgovarja. Samo ponoči spi na hrbtu. Kaj pa vaši sončki, kako spijo, kako jim najbolja odgovarja?
Ponoči se še vedno zbujamo na 2-3 ure in rabimo, da se nahranimo in zaspimo najmanj 1h :zmeden: in komaj čakam, da bo tudi naš prespal celo noč ali pa vsaj 6h skupaj...to bi bilo lepo. Prosim, prosim Liam usliši moje želje in bom najsrečnejša mami na svetu. :)-

No pa še glede dojenja...se dojimo vendar moramo dodajat, ker je Liam kot lukna brez dna...to je tak lakotnik, da je kaj. Sicer pa tudi jst nimam veliko mleka, bolj je to pred jed in cartanje...ampak tudi to je nekaj. Važno, da je zdrav in močen fant.

No pa sem se razpisala...pa tako sem govorila, da se mi ne da pisat na dolgo in široko... 8) :)-

Mamice in sončki lepo se imejte in uživajte na sončku in svežem zraku... 9nebesa

Papa;
P&L&A:kuza:

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   NAŠI SONČKI (**** del)
12.5.2005 22:11:54   
eva1
Evo še nas po dolgem času-nam je namreč računalnik crknu-sem bla več kot teden brez:( !

Da se pohvalimo-danes smo stari 2 meseca-joj kaj gre pa čas hitro okoli!!! Sploh ne vem, kam beži! Pas otroci se res v teh prvih mescih ful spreminjajo-sem dala nove slikice v album!

Spacey-tvoji Liam je pa res korenjak! Tako težki mi še dolgo ne bomo!!!
Sva imela posvetovalnico v torek-težek je 4850g(se je v enem mesecu zredil 770g:bravo::bravo::bravo: ! Pa prehlajeni smo:( nosek ponoči nagaja!!!

Pa še to-krčkov nimamo več(Trkam!!!!), ko sem začela z AD3 kapljicami so se nehali(pa tok me je blo strah kako bo)!

No naš Lukec ponoči spi 5-7 ur, včasih tut manj, sam uglavnem kr spimo!

Ritem pa imamo tak-spimo nekje od 8-9 zvečer pa do 10-12 zutraj-vmes se 2-3x dojiva, pol se pa vstaneva-jeva, pa do naslednejga obroka bediva, pol spet dojenje, pa spanje,k se zbudi spet dojenje, pa čujeva do drugega obroka-vmes se skopamo,pol pa spat! No sam med obroki k sve budna, tut mal zaspančka v lupinci, al pa v ležalniku! Mater sem čudn napisala-upam, sa vam je jasno! :)-

No tako, to je za nocoj vse od naju

Lp, Eva in Luka

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   NAŠI SONČKI (**** del)
12.5.2005 22:30:13   
eva1
Aja še nekaj sem pozabla-a vas ni strah dajat otroke na hrbet spat?! Kaj pa če bruha-vem, da naj bi bilo to najbolj zdravo, sam mene je strah!! Kaj pa če aspirirea hrano in se zaduši:zmeden2:?
No ne vem-kašne so vaše izkušnje?
Jaz Lukata dajem na trebuščka spat, ker mu najbolj ustreza(če ga dam na bok se vsako uro zbuja pa tečnari), pa še zaradi krčev je boljš-kupčke kr sam podira, tako da se ne obremenjujem več s tem ali ga podreva al ne-ker ga itak sam med spanjem podre-pa še napenja ga posledično ful manj!!!
No kašne so vaše izkušnje s spanjem na hrbtu???
Lp, Eva in Luka

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   NAŠI SONČKI (**** del)
12.5.2005 22:44:08   
morskadeklica
ojla:rozica:

Še jaz po dolgem času;). Smo kar v redu, spanje ponoči se počasi normalizira (se je tudi zgodilo da smo bedeli od 1zjutraj pa do 7zjutraj:hudicek:), zdaj zaspi ob 22h, pa spi tja do 4,5,6, se je že zgodilo da je spala do 9 zjutraj:bravo:. In to brez hranjenja. Glede spanja:zaspan:. Naša se je že prvi dan prihoda iz porodnišnice odločila da na boku ne bo spala in se vedno prebaše na hrbet, pa če jo še tako zadelamo z blazinami:zmeden:. Očitno ji paše, se ne obremenjujem več in jo pustim. Bruha pa samo če je pokonci, ko leži na ravnem, nikoli. Na trebuhu pa ne zaspi, ampak dviguje glavo, pase kravice, ko se utrudi pa v :(( namesto da bi se ulegla. Čez dan smo cele dneve zunaj, ker je drugače prava tečka in ni šans da bi v stanovanju čez dan zaspala. Je pa res, da je iz dneva v dan bolje. Dojiva se ne več, mesec in pol sem se trudila pa žal ni šlo. Zdaj smo na novalacu. Kapljic ad3 ne dajemo, bomo zopet poskusili po 3mesecu. A kera kej ve kaj se dogaja z dolino, pa tanajo in yasmin? Nič se ne javljajo.


lp:muca:

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   NAŠI SONČKI (**** del)
12.5.2005 22:56:55   
Špacka
Pa se vas je kar nekaj oglaslo, kak je to lepo brat:love:

Wahoo sem opazla da je vajina pupa tud Lina, drgač je pa najina 4 dni starejša;)

Eva naša mala vedno spi na hrbtu, od začetka sem jo dala spat na bok, kar naj bi bilo najboljš, pa sem ugotovila da ji to ne paše. Je tko dolgo migala, da je pristala na hrbtu, pol je pa zaspala:)-sicer pa glavico vedno obrne v eno stran, pa tud ponoč nimamo problemov z bruhanjem.

Lp Špacka

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   NAŠI SONČKI (**** del)
12.5.2005 23:45:02   
Anonimen
Joj, jst sploh nimam časa, niti volje. Tolk žarnc k mam zdej..jih še nkol nism mela...:)

Ni časa..skoz samo učenje, učenje, učenje..pol se mi pa niti ne da pisat kej preveč:ups:

Je pa 27. nadaljevanje tole..:)

lp,:fis:

(odgovor članu rainbow)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   NAŠI SONČKI (**** del)
14.5.2005 10:44:07   
Lu
Jutro!

Ravno pijem :kava:, Maja se meni z medvedki, ati pa še spi.

Ja glede spanja na hrbtu je tudi pri nas tako, da ko dam Majo zvečer spat jo dam vedno na bok levi ali desni in jo potem vedno najdem na hrbtu. Sem jo pa tudi sama probala dati spat na trebuščka pa ne zna spati na njem. Non stop pase kravce in potem jok. Isto kot pri tebi morskadeklica.

Včeraj smo dobili posteljico za Majo. Sta jo kupila babi in dedi.:bravo: Zdaj počakamo še jogi in potem jo sestavimo. Si morte mislit, da je niso imeli zapakirane ne v Arielu in ne v Baby Centru??? Vzela sta razstavljeno, vendar nista dobila nič ceneje, čeprav je eno malenkost po eni nogi opraskana. Kakšni so. Za novo bi pa čakali ne vem kako dolgo. No bomo že preživeli.

Včeraj smo bili tudi na enem roj. dnevu. Domov smo prišli ob 21. Seveda je Maja že spala in ko sem jo prinesla not je bila budna 100/h.

Naju je pa včeraj zjutraj zbudila z ogovarjanjem medvedkov ( so na vrtiljaku nad zibko ) in ne z jokom.

Je pa tudi že začela malo protestirat in noče več samo ležat, ampak biti v pokončnem položaju. Aja pa kar z tupom se že dviga kot da bi hotla sedet. No bomo videli kaj bo vnparej.

Tako. Zdaj me pa že kliče.

lp Lu in Maja

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poskok v rasti: Dojenček neprestano joče
S t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?